• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimseye anlatamıyorum :(

gicik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
13
0
6
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum .
ama çok takip ediyorum kimseye anlatamadığım bir derdim var lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden :( nolur kınamayın :(
19 yaşındayım .
hayatımda hiç sevgilim olmamıştı taki onu tanıyana kadar .bundan 8 ay önce facebooktan bir çocukla konuşmaya başladım tanıştık anlatştık sevgili olduk . aslında bende ki başta hevesti hani bnmde sevgilim olsun misali birbirimizi görmeden 2 ay konuştuk ve buluştuk .
onun daha yakından ne kadar tatlı oldunu ve iyi kalpli olduğunu düşündüm .
zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanıdık ve ben ona her geçen gün aşık oluyordum . fakat o bağlanmaktan ve aşık olmaktan korkuyordu .
bende bu korkuyu atlatacağımızı düşündüm bir çok hata yaptım .
sarıldım , öpüştüm , koklaştım hatta sanal sex bile yapmaya kalkıştım ama yapamadım çünkü kimseye değmeyeceğini biliyordum .
çok mutluydum ta kiiii bir gün ben evlenmem diyinceğe kadar ona evlilik tersmiş . bende bişey olmaz dedim kabul ettim salaklık bende ama neymiş efendim sevdiğimden vazgeçemiyor muşum neyse biz ilişkiye devam ettik beni istemeye geldiler ailemde razı ve çocuk çok seviyor beni 4 yıldır falan seviyormuş.
ben istemedim evlenemyi çünkü onu çok seviyordum vazgeçemiyordum zaman geçtikçe hata üstüne hata yaptım anneme yalan söyleyip dışarı çıktım onunla gezdim tozdum bir kıza yakışmayack hreketler yaptım .
sonra acaba bana bağlandı mı die merak ettim ve bu isteyen çocuğu ona anlattım ben evlenmek istemiorum ama böle böle bişey var dedim . benim ki sadece tepkisini meraktı .
verdiği cevapla dünyam yıkıldı nefes almak istemedim .
-"benden umut bekleme evlilik bana ters ben evlenmem şimdi git o çocukla evlen ben sana uygun değilim" dedi .
hayatımı birleştirmek istediğim insan bunları dedi :(
o kadar şey yaşadıktan sonra bunları dedi . elim ayağım titredi kabl ettim ayrıldım ve o dediğim çocukla nişanlanmak üzereyim .
ama asıl derdim ben onunla yaptıklarıma pişmanım vicdanım rahat değil ve nişanlanacğım çocuğa ihanet etmişim gibi hissediorum akıl verin gereçkten ihanet etmiş oluyor muyum ? :50: kimseye de anlatamıorum :( :43: :43:
not = kesinlikle kimseyle birlikte olmadım .

Kendimi tutayım diyorum yok arkadaş olmuyor
zaten adam sana evlilik düşünmediğini söylemiş,siz neyin peşindeydiniz,adamı baştan çıkarıp nikah masasına oturmakmıydı?

Adam demiş size zaten evlenmeyi düşünmüyorum diye.
Neden yıkıldınız ki sonradan.

baştan çıkarmak la alaaksı yok ben sadece onun korkusu olduğunu düşünmüştüm . ne baştan çıkarması

Adam demiş size zaten evlenmeyi düşünmüyorum diye.
Neden yıkıldınız ki sonradan.

o kadar basit olmuyor işte alışıosun ve onunda seni sevdiğine inanıyorsun hem insanın sevdiklerinden duyduğu küçücük bir kelime bile kalbini kırmaya yetiyor

ama çok takip ediyorum kimseye anlatamadığım bir derdim var lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden :( nolur kınamayın :(
19 yaşındayım .
hayatımda hiç sevgilim olmamıştı taki onu tanıyana kadar .bundan 8 ay önce facebooktan bir çocukla konuşmaya başladım tanıştık anlatştık sevgili olduk . aslında bende ki başta hevesti hani bnmde sevgilim olsun misali birbirimizi görmeden 2 ay konuştuk ve buluştuk .
zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanıdık ve ben ona her geçen gün aşık oluyordum . fakat o bağlanmaktan ve aşık olmaktan korkuyordu .
sarıldım , öpüştüm , koklaştım hatta sanal sex bile yapmaya kalkıştım ama yapamadım çünkü kimseye değmeyeceğini biliyordum .
çok mutluydum ta kiiii bir gün ben evlenmem diyinceğe kadar ona evlilik tersmiş . bende bişey olmaz dedim kabul ettim salaklık bende ama neymiş efendim sevdiğimden vazgeçemiyor muşum neyse biz ilişkiye devam ettik beni istemeye geldiler ailemde razı ve çocuk çok seviyor beni 4 yıldır falan seviyormuş.
ben istemedim evlenemyi çünkü onu çok seviyordum vazgeçemiyordum zaman geçtikçe hata üstüne hata yaptım anneme yalan söyleyip dışarı çıktım onunla gezdim tozdum bir kıza yakışmayack hreketler yaptım .
sonra acaba bana bağlandı mı die merak ettim ve bu isteyen çocuğu ona anlattım ben evlenmek istemiorum ama böle böle bişey var dedim . benim ki sadece tepkisini meraktı .
-"benden umut bekleme evlilik bana ters ben evlenmem şimdi git o çocukla evlen ben sana uygun değilim" dedi .
o kadar şey yaşadıktan sonra bunları dedi . elim ayağım titredi kabl ettim ayrıldım ve o dediğim çocukla nişanlanmak üzereyim .
ama asıl derdim ben onunla yaptıklarıma pişmanım vicdanım rahat değil ve nişanlanacğım çocuğa ihanet etmişim gibi hissediorum akıl verin gereçkten ihanet etmiş oluyor muyum ? :50: kimseye de anlatamıorum :( :43: :43:

Eski ilişkiniz doğrularıyla yanlışlarıyla geçmiş gitmiş. Siz zaten yaptıklarınızdan pişman olmuş ve bu ilişkiye bir son vermişsiniz.
Burda benim fikrimce sorgulanması gereken tek şey var şu an birlikte olduğum insanla gerçekten sevdiğim için mi beraberim yoksa o beni seviyor diye mi? bence bunu düşünün. Geçmişi doğrularıyla yanlışlarıyla geride bırakamassanız şu an ve gelecekte mutlu olamazsınız.

sevgilinden ayrılman isabet olmuş tamamda o dedi diye gidip diğer çocukla nişanlanmıyosundur inşallah...
daha yaşın çok çok genç...
iyi düşün bence...

baştan çıkarmak la alaaksı yok ben sadece onun korkusu olduğunu düşünmüştüm . ne baştan çıkarması

Öpüşüp,koklaşıp hatta üstüne sanal sexs yaparak mı korkularını almayı düşündünüz?

Eski ilişkiniz doğrularıyla yanlışlarıyla geçmiş gitmiş. Siz zaten yaptıklarınızdan pişman olmuş ve bu ilişkiye bir son vermişsiniz.
Burda benim fikrimce sorgulanması gereken tek şey var şu an birlikte olduğum insanla gerçekten sevdiğim için mi beraberim yoksa o beni seviyor diye mi? bence bunu düşünün. Geçmişi doğrularıyla yanlışlarıyla geride bırakamassanız şu an ve gelecekte mutlu olamazsınız.

yorumunuz için teşekkürler . eski sevgilimi tanımadan önce bende bu nişanlanacağım çocuğu beğeniyordum .

sevgilinden ayrılman isabet olmuş tamamda o dedi diye gidip diğer çocukla nişanlanmıyosundur inşallah...
daha yaşın çok çok genç...
iyi düşün bence...
haklısınız :(

Eğer nişanlınız eski sevgilinizle görüştüğünüz zaman hayatınızda yoksa nişanlınıza karşı aldattım sıkıntısını atın içinizden.
nişanlınızın hayatınıza girdiği dönemden itibaren yaptıklarınız önemli

o kadar basit olmuyor işte alışıosun ve onunda seni sevdiğine inanıyorsun hem insanın sevdiklerinden duyduğu küçücük bir kelime bile kalbini kırmaya yetiyor

Adam evlenmeyeceğim diyor. Siz sevdiğine inanıyorsunuz.
Peki..

o çocuktan ayrılman isabet olmuş ama sevmediğin birinlede evlenemezsin bu hem kendine hem o çocuğa haksızlık olur daha yaşın çok genç o derenin altından ne sular akup geçicek daha

Tamam internetten tanıştığın kişiyle ayrılman doğru olmuş, onunla yaşadıklarını da düşünme artık, geçmiş gitmiş ama yaşın daha çok genç ve karşına çıkan şu çocukla evlenmek istemiyorsan da onu yara bandı gibi görüp ikinci hatayı yapma. Gerçekten evlenmek istediğin kişiyle evlenmelisin.

Son düzenleme:
Eğer nişanlınız eski sevgilinizle görüştüğünüz zaman hayatınızda yoksa nişanlınıza karşı aldattım sıkıntısını atın içinizden.
nişanlınızın hayatınıza girdiği dönemden itibaren yaptıklarınız önemli

yok o hayatıma girdikten sonra kesinlikle eski sevgilimle onuşmadım ama çok huzursuzum

Adam evlenmeyeceğim diyor. Siz sevdiğine inanıyorsunuz.
Peki..

korku sanıyor insan cahillliğime verin .

o çocuktan ayrılman isabet olmuş ama sevmediğin birinlede evlenemezsin bu hem kendine hem o çocuğa haksızlık olur daha yaşın çok genç o derenin altından ne sular akup geçicek daha

sevmiyor değilim aslında ama erkeklere güvenim kalmadı .

Tamam internetten tanıştığın kişiyle ayrılman doğru olmuş, onunla yaşadıklarını da düşünme artık, geçmiş gitmiş ama yaşın daha çok genç ve karşına çıkan şu çocukla evlenmek istemiyorsan da onu yara bandı gibi görüp ikinci hatayı yapma. Gerçekten evlenmek istediğin kişiyle evlenmelisin.

yok kesinlikle yara bandı olarak görmüyorum .

Ama çok takip ediyorum kimseye anlatamadığım bir derdim var lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden :( nolur kınamayın :(
19 yaşındayım .
Hayatımda hiç sevgilim olmamıştı taki onu tanıyana kadar .bundan 8 ay önce facebooktan bir çocukla konuşmaya başladım tanıştık anlatştık sevgili olduk . Aslında bende ki başta hevesti hani bnmde sevgilim olsun misali birbirimizi görmeden 2 ay konuştuk ve buluştuk .
Onun daha yakından ne kadar tatlı oldunu ve iyi kalpli olduğunu düşündüm .
Zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanıdık ve ben ona her geçen gün aşık oluyordum . Fakat o bağlanmaktan ve aşık olmaktan korkuyordu .
Bende bu korkuyu atlatacağımızı düşündüm bir çok hata yaptım .
Sarıldım , öpüştüm , koklaştım hatta sanal sex bile yapmaya kalkıştım ama yapamadım çünkü kimseye değmeyeceğini biliyordum .
çok mutluydum ta kiiii bir gün ben evlenmem diyinceğe kadar ona evlilik tersmiş . Bende bişey olmaz dedim kabul ettim salaklık bende ama neymiş efendim sevdiğimden vazgeçemiyor muşum neyse biz ilişkiye devam ettik beni istemeye geldiler ailemde razı ve çocuk çok seviyor beni 4 yıldır falan seviyormuş.
Ben istemedim evlenemyi çünkü onu çok seviyordum vazgeçemiyordum zaman geçtikçe hata üstüne hata yaptım anneme yalan söyleyip dışarı çıktım onunla gezdim tozdum bir kıza yakışmayack hreketler yaptım .
Sonra acaba bana bağlandı mı die merak ettim ve bu isteyen çocuğu ona anlattım ben evlenmek istemiorum ama böle böle bişey var dedim . Benim ki sadece tepkisini meraktı .
Verdiği cevapla dünyam yıkıldı nefes almak istemedim .
Hayatımı birleştirmek istediğim insan bunları dedi :(
o kadar şey yaşadıktan sonra bunları dedi . Elim ayağım titredi kabl ettim ayrıldım ve o dediğim çocukla nişanlanmak üzereyim .
Ama asıl derdim ben onunla yaptıklarıma pişmanım vicdanım rahat değil ve nişanlanacğım çocuğa ihanet etmişim gibi hissediorum akıl verin gereçkten ihanet etmiş oluyor muyum ? :50: Kimseye de anlatamıorum :( :43: :43:
Not = kesinlikle kimseyle birlikte olmadım .

gecmiş gecmişte kalmış
ama...
Acaba nişanlandığınız çoçuk kadar sizde onu sevebilecekmisiniz
yazık çoçupun hayatına çökmeyin:50:

19 yaşındayım .

Öncelikle "beraber olmadım"demişsin..olun yada olmayın sizi yargılamak bize düşmez.
Ama karşında ki erkeği sırf kendine bağlamak için "cinselliği" kullanmanın mantığını bulamıyorum.
Adam dürüstçe belirtmiş düşüncesini..ötesi var mı?
O sayfayı kapat ve yoluna bak.
Geçmiş bitmiş gitmiş..
Geçmişte yaşadığın şuan ki sevgilini ilgilendirmez zaten.

:50: çökmem inş mutlu olurum ama geçmişimden nefret ediorum :43:

buna zamn karar vercek bence az zamn tanı kendine sağlıklı düşün
nişan olayı vs uzat onu tanı daha bi badere atlatmışsın ikincisini yuaşama
ve kesinlikle bu çoçuğa anlatma asla asla :50:

Back