kimseye anlatamadigim derdim

Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim bu
Çocuğu biri alıp veremez ki.
O sadece eski eş değil çünkü çocuğunun annesi.. Ve doğru olanada bu.
Çocuğun doğum günlerindede bir araya gelebilirler veli toplantılarındada böyle hastalandığı durumlardada. İlerde bu cocuk evlenicek vs ozamanda.
Yani bu ilişkiye devam ediceksen buna alışıcaksın. Çünkü sağlıklı olan o çocuk için bir aray gelmeleri..
Evet belki kıskançlığınız mantığınızın önüne geçiyor -ki durum öyle belli..- ama bir durup sakinleşin. Adı üstünde "eski".. Eğer bir araya geldiklerinde kıskanmanı gerektircek bir durum olsaydı şuan hala çocugunun annesiyle evli olurdu..

Herhalde görecek eşini ve çocuğunu. Hastaneye giderken babası götürebilir, annesi gelebilir. çocuğun musameresi olur bir araya gelirler. Evli ve çocuklu bir adamla birlikteysen bunları görmezden geleceksiniz. Yanın da ki iyi bir baba demek ki. Ne güzel

O çocuğun anne babasını yanyana görmeye hakkı var hanımefendi .. Doğum gününde okula başladığında diploma aldığında nisanlandığında evlendiğinde ( erkek ise sünnetinde ve askere giderken / gelirken) yani sizin karakter yapınız bu ilişkiye müsait değil , ne kendiniz yıpranın nede o çocuğun psikolojisini mahvedin .. Bekar birini bulun rahat edin çünkü evlenirseniz sizde çok üzülüceksiniz..ayrıca en başta sze dürüst olmayan adamdan hayır gelmez yakma kendini canım kardeşim

Sonuçta onunla ne yaşadıysa geçmişte kaldı değil mi ? Bitti ve gitti eğer onu her gördüğünde etkilenecek olsa neden senin ailenle konuşmanı ve yüzük takmayı istesin ki? Hem ayrıca aralarında ki aşk sevgi bitmiş tek ortak noktaları çocuk ve bence bırak o çocuk için aralarındaki saygı devam etsin. Yoksa çirkinleşirler ve ucu sana bile dokunur. Ben bu durumda olsam yada sen evlenip ayrılmış olsan çocuğu eşin getirmese bu çocuk sahipsiz mi tek başıma mı oldu neden o getirmiyor diye düşünürsün/düşünürüz. Belkide annesiyle anlaşamıyor belki ailede istenmeyen gelindi bunları sorguladın mı ? Yeri gelecek bazen beraber bir toplantıya gitmeleri bile gerekecek. Çünkü ortak noktaları çocujkve o çocuk kendi işini kendi halledene kadar ebeveynleri yanında olmak zorunda. Bende annesi babası ayrılmış bir insanım hemde küçük yaşta. Ve hep birinden birini göremiyordum. İleriye keşkeler bırakmayın çocuğa lütfen görüp görebileceği toplasanız 10 dk. Bu da ilişkinize zarar vermez. Emin olun o zaten sizi seçtiği için yanınızda. Yoksa ne boşanırdı ne de o 10 dakikayı değerlendirmemezlik yapardı.

illaki gorusecekler arada cocuk var hem hastaneye giden bi yavrucak var ortada yazik neler dusunuyosunuz..
boyle yasamayi kabul eden sensin tercihini ona gore yap butun omrunu sekillendirecek olan sensin
ne anbenin ne bebegin sucu var bunlari sana anlatmayan adam suclu ogrenince kabul edende sensin

Kusura bakmayın ama ben sizin düşüncelerinizi son derece haksız ve bencilce buldum.
İnsanlar ayrılmış olabilir ama arada bir çocuk var.
Biraz da o anne babanın özellikle o çocuğun açısından bakıp empati yapamıyorsunuz demek ki.

Bu iki kişi o çocuk için sık sık yanyana gelecek. Gelmeliler de. Normali budur.
Daha bunun okul hayatı var. Mezuniyeti var. Sosyal etkinliği var. Nişanı evliliği var.
Benim kv ve kp ayrı, yolda görseler durup konuşmazlar ama çocukları için yanyana geliyorlar.
O çocuk annesi babası ayrı diye ikisini de yanında istemeyecek mi sanıyorsunuz?

Bence siz böyle bir sorumluluğu alamayacaksınız. Sizi ve erkek arkadaşınızı da mutsuz edeceksiniz.

ay sanki kadın dayanılmaz cazibe olsaydı boşanırlarmıydı..konu çocuk olunca dünya durur..bunu hep yasıycaksın .dayanamam dersen ayrılmalısın.evlendigin zaman aranızda sürekli 3.sahıs bulundurucaksın çünkü

bence boşuna kafana takıyorsun bende eşimden ayrıldım ve her 15 günde bir çocuğu babası alıyor ki başkası alamaz direk şikayet ederim.erkek arkadaşın eski eşini bitirmiş ki baksana senle yeni bir ilişkiye başlamış.ben kendimden örnek vereyim onu gördüğüm zaman hiç etkilenmiyorum bile sıradan bir insan benim için bu şekilde kurmaya devam edersen kendini yer bitirirsin takma kafana iş ciddiye binince beraber alır beraber bırakırsınız çocuğu biraz sabret.

bu şekilde zorluk çıkaracaksanız lütfen evlenmeyin ilişkinizi bitirin yazık yani sonuçta ortada bir çocuk var tabiki anneside babasıda bir araya gelip görüşecekler çocukları için

valla o kadınla her zaman görüşmek zorunda kalacak..ortada bir çocuk var.istesen de istemesen de.okul mezuniyetleri sünnet törenleri ve elbette çocuğun her önemli hastalığında..yumurtadan çıkmadı o çocuk bir annesi ve bir babası var.

bırakın Allahaşkına bu hastalıklı kıskançlıkları. şu adamların geçmişi geleceği herşeyi benim kontrolümde olsun istiyorsunuz. o masum yavruyla kafanızı bulandıracağınıza, 1 yıl niye geçmişini sakladı bunun hesabında olun.
zannediyorsunuz ki, eski eşler pusuda bekliyor, sürekli plan yapıyor, eximi nasıl görürüm de ağıma düşürürüm. belki kadın da görmek dahi istemiyordur ama çocuğunun psikolojisi için katlanıyordur, empati yapsanıza.
ayrıca da; kul kurar kader gülermiş, bu kadar takılmayın, yarın ne yaşayacağınızı bilmiyorsunuz.
naçizane tavsiyem bekar biriyle evlenin, birbirinizi daha kolay anlarsınız.

Evlilik yaşınız mı geçiyor
neden bu acele üstelik evlenmiş ayrılmış artı çocuklu bir adamla
evlendiğinizde o çocuk artık sizin de hayatınızda olacak
o çocuğun babası olduğunun ve görüşmek zorunda olduğu bir kadın olduğunun gerçeğini değiştiremezsiniz
bu çocuk okula gidecek evlenecek vs vs her zaman bir araya gelecekler

İlk önce empati kurun.. Baktınız olmuyor, ayrılın. İnsanların hayatında yeteri kadar sorun var. Bence daha anlayışlı insanlar gerek hayata ve hayatımıza..

Ben çocuğu düşünüyorum, çünkü ilerde çocuğuna daha fazla vakit ayırırsa ondan da rahatsız olabilir.. Yani baş edemeyecekse evlilik düşünmemeli.. Huzur kalmaz kimsede.

Bir erkegin cocugunun annesiyle gorusup durum bilgisi alma, cocugun hayatina dahil olmasi kadar dogal birsey yok. Sorun cikaran sizsiniz bence.
boyle devam ederseniz adam eski karisinin daha mantikli oldugunu dusunup tekrar birlesme karari bile alabilir.

bence boşuna kafana takıyorsun bende eşimden ayrıldım ve her 15 günde bir çocuğu babası alıyor ki başkası alamaz direk şikayet ederim.erkek arkadaşın eski eşini bitirmiş ki baksana senle yeni bir ilişkiye başlamış.ben kendimden örnek vereyim onu gördüğüm zaman hiç etkilenmiyorum bile sıradan bir insan benim için bu şekilde kurmaya devam edersen kendini yer bitirirsin takma kafana iş ciddiye binince beraber alır beraber bırakırsınız çocuğu biraz sabret.
Gercekten beni anlayan biriyle konusmaya ihtiyacim vardi.cocugu ben 6 aydir taniyorum bazen onlardan cok dusunuyorum hatta ilk bosandigini ogrendigimde beni birak git baris cocugun icin dedim o da asla sen olsanda olmasanda barismam dedi.cocugu doktora tabiki goturcek ben kontrole niye arabayla goturmedin diye kizdim o da gunduz evde gotursun dedi.benim derdim evleri yakin cocugu istedigi zaman alabiliyo ve her defasinda erkek arkadasim onu goruyo bazen benden cok goruyo. Onemli bigun olur tabiki gorcekler birbirlerini. Kadin erkek arkadasimi aldatmis ve oyle bosanmislar zaten gorucu usulu evlenmisler. Kadin cok yilisik bi kere benim yanimda yolda karsilastilar dibine kadar gordi cocugu verip geri cekilmeedi.ben erkek arkadasima guveniyorum ama karsi tarafa guvenmiyorum hersey beklerim ondan.

X