Kimsesizlik duygusu

Evet evlenince daha bir arıyor insan ıyiki kardeşiniz var

Hem kimsesizlik hem de gurbet o kadar zor ki , çok iyi anlıyorum sizi

Aynen öyle, iş hayatı berbat herkes birbirinin ayağını kaydırma derdinde, asla iş arkadaşlarıma güvenemem, sıcak kanlı insanları para gibi harcıyorlar, o yüzden mesafeli soğuk birisi oldum dışarıda

Sicak kanlı insanlari para gibi harciyorlar lafi gündelik hayatta da harfiyen doğru maalesef... Normalde sicak kanli bir karakterim var lakin cok kullanildim diye ben de nemrut gibi geziyorum artik üzülerek...

Sicak kanlı insanlari para gibi harciyorlar lafi gündelik hayatta da harfiyen doğru maalesef... Normalde sicak kanli bir karakterim var lakin cok kullanildim diye ben de nemrut gibi geziyorum artik üzülerek...
O kadar kazık yedim ki evet nemrut gibi gerçekten bu kelime cuk oturdu hiçte sevmem soğuk insanları ama başımıza gelenlerden sonra akıllandık

Canım benim .. ben de senle aynı dertteyim bugün .6 yıldır evliyim .yok ben hala aile evimi memleketimi annemin çayını ozluyorum o evdeki samimiyeti. Ama sağlıklı mı bu hareketim hayır. Eşim de ayni çok özluyor memleketi.ama orda olsak da başka dertlerimiz olacaktı kesin. Halimiza sukredip sabretmek en mantıklısi. Uğraş bul kendine kafanı dağıt sosyal ol iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…