Kimsesizlik duygusu

Sizi çok iyi anlıyorum duygularımız ortak , Rabbim kimseye muhtaç eylemesin bizleri

Benim akrabalarım benle aynı şehirde de ne oluyor? Ölsem haberleri olmaz. Kalabalıklar içinde yalnızım bende. Bu hayatta en güzeli kendi göbeğini kendin kesmek. Hiiç takma.

Benim akrabalarım benle aynı şehirde de ne oluyor? Ölsem haberleri olmaz. Kalabalıklar içinde yalnızım bende. Bu hayatta en güzeli kendi göbeğini kendin kesmek. Hiiç takma.
Kalabalıklar içinde yanlız birsürü insan var maalesef , yanlızlık içinde bir çağ..

Çok şükür annem babam hayatta ama yakinda değil aynılarını hissediyorfm evlendigimde taki bebeğim olana kadar .
Bebegm olnca hepsi gecdi dunyam o benim i sallah saglikla br bebek kucaklyin geçecek bunlar ama bununla brlikte destek de almaniz sart

Allah rahmet eylesin öncelikle
Anneanneniz falan hayatta mi ? Gelse yanınıza
Benim anneannem de yaşlı öyle bana faydası dokunmaz iş anlaminda ama arada gelir kalır bende esimi de sever evde bir degisiklik olur.
Yalnızlık duygusu zor cidden kafanızı dağıtacak bir sey lazım bence size

Allah razı olsun , ananem var tabiki ama kurulu düzeni var memlekette tek de değil gelmez ki ..

Allah rahmet eylesin annenize, sizin yüreğinize de ferahlık versin.
Bende ailemden uzaktayım, kızım var 2,5 yaşında. Kayınvalidem sıcakta davranır. Ama annemin yerini tutmaz. Allah herkesin annesine hayırlı uzun ömürler versin. Ama uzak olmak çok başka. Bende sizin gibiyim. Birisi iş çıkışı anneme gideceğim dese, annesi ile kahve fotoğrafı atsa içten içe öyle kıskanıyorum ki. Kısacık ömrüm uzaklıkla geçiyor diye kendi kendimi yiyorum. Bazen anneme kızıyorum keşke evliliğime izin vermeseydi uzak ben dayanamam deseydi diye. Ben bu durumu aşamıyorum, inşallah siz aşabilirsiniz.

Bir bebişiniz olsa sizin için çok iyi olucak emin olun.Rabbim kucağınızı boş bırakmasın,hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu duygu geçmiyor gerçekten çok zor

Sizi çok iyi anlıyorum, hisleriniz çok normal ve sağlıklı duygular. Ben de 12 yıldır gurbetteyim. Annem hayatta fakat uzakta olduğu için sık görüşemiyoruz. İlk yıllar çok farketmedim fakat zamanla 2 çocuğum oldu vs.. derken annemi çok aradım. Yakın çevremdeki herkes annesi ile aynı şehirde ve sürekli görüşüyorlar. Onların durumunu görmek beni daha çok üzüyordu. Herkes beraber bir ben yalnızım gibi hissediyordum. Bu duygu arada bana gelir ve sonra gider:) Bu boşluğu doldurulamaz bir duygu ve zaman zaman yaşamamız normal. Kayınvalidem ise iyi biri ama annem gibi önümde arkamda koşmaz. Annelerimiz çok duyarlı, merhametli olduğu için aynı ilgiyi kayınvalideden göremeyince insan ilk başta hayal kırıklığı yaşıyır. Zamanla bunada alıştım, herkes annem gibi düşünceli olmayabilir. O nedenle kayınvalidemden yüksek beklenti içine girmiyorum, bu beni rahatlatıyor.

Anne ne kadar büyük bir dayanak değil mi bu hayatta?
Annenizin mekanı cennet olsun.
Rabbim size sabır versin.
Ben şunu anladım baba da önemli ama anne bir çocugun psikolojisinin temeli bence , bir vefat durumunda bile boşluğa düşürürken anasız yetim büyüyenler daha çok zor şeyler yasıyordur eminim, o yüzden herkes anne olmamalı iyi bir anne olmak o kadar önemli ki çocuğun psikolojisi için ...

Sizi anlıyorum, kv ile ilgili hiçbir beklentim yok canları sağ olsun kendilerini taşısınlar yeter bana , sadece kv 'den insan o anneliği yeniyken bekliyor sonrası hayal kırıklığı oluyor zaten, asla annen gibi olmuyorlar e biz de kızları gibi olamıyoruzdur büyük ihtimalle , hicbir beklentim kalmadı onlardan

başınız sağ olsun
mekanı cennet olsun annenizin
inanın o kadar tanıdık ki anlattıklarınız
bu devirde hepimiz yanlızız aslında etrafta insan çok ama kişinin derdini paylaşabileceği çok az insan var
sizi nasıl teselli edeceğimi bilemedim
umarım en kısa zamanda güzel bir bebeğiniz olur
belki onunla teselli olursunuz.

Allah razı olsun, teşekkür ederim

Şurda varya seni en iyi anlayan benim bende öyleyim hiç kimsem yok. Keşke kardeşim olsa oturup ağlasam oda teselli etse oda yok ,çok zor bazen banada geliyor hayattan tat bile alamıyorum şuan çocuk istiyorum bir buçuk senedir olmuyor tedavi olmaya başladık çok zor tarifi yok biri dese annemlere gideceğiz yüreğime koca bi dert oturur ahahah 24 yaşındayım ama 24 yıl aile özlemini kimsesizliği hiç atlatamadım.

Keşke bana yakın olsan sarılasım geldi içten Rabbimiz bizimle inşallah, bizim imtihanımız da yanlızlık...

Her konuda yeteri kadar güçlü olduğumu düşünüyorum ama aileden uzakta olmak çok zor gerçekten.
Üstelik yurtdışındayım. Bi annem ve kardeşlerim var onlarda Türkiye’de.
Hasret özlem bunlar gerçekten zor duygular.
Bende üst üste 2 bebe doğurdum onlarla teselli buluyorum. İlk seneler aşırı zordu. Şimdi çocuklar temizlik yemek derken geçiyor işte ne yapalım.

Başınız sağolsun bu arada.

Annenize Allah rahmet eylesin tüm vefat eden annelere Allah rahmet eylesin. Ben de aynı sekildeyim. Benim anne teyze dayı falanda yok, olanların da hayrı yok. Bir eşim de yok, mücadele etmem gereken koca bir kronik hastalığım var. Kimsesizliğin alasını yaşıyorum. Buruk, kırık yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…