- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
bunu demenizin sebebi ne evinize gelen misafire? cok ayip cidden.bugün ablam ve yiğenim geldiler dedim ki evlendim, kaçtım hala kurtulamadım diye.
çünkü beni yiğenim durmuyor anneanesine eziyet ediyor benle de gelmiyor aşağı in diye çağırdı, bende müsait değildim ve onu çağırmak durumunda kaldım. o zaman yiğenim dışarı çıkmayı kabul etti. bunu sürekli yaşıyorum. derslerim oluyor işim oluyor hep böyle arayıp çağırıyor ya da yiğenime bakmamı bekliyorbunu demenizin sebebi ne evinize gelen misafire? cok ayip cidden.
herkes birbirine surekli laf sokuyorsa bu sekilde gorusmeyin daha iyi.
Bunu gerçekten ablanızın yüzüne söylediniz mi?dedim ki evlendim, kaçtım hala kurtulamadım diye.
abla simdi dersim var, ben musait olunca gelecegim deseniz ne yapiyor peki? zorla gelip kapiyi kocbasiyla kirdiriyor mu?çünkü beni yiğenim durmuyor anneanesine eziyet ediyor benle de gelmiyor aşağı in diye çağırdı, bende müsait değildim ve onu çağırmak durumunda kaldım. o zaman yiğenim dışarı çıkmayı kabul etti. bunu sürekli yaşıyorum. derslerim oluyor işim oluyor hep böyle arayıp çağırıyor ya da yiğenime bakmamı bekliyor
Ama bunu keşke söylemeseydiniz, hoş olmamış.evlendim, kaçtım hala kurtulamadım diye. ablam da babamı aradı ve gittiler.
Yüzüne diyemez,deseydi ablasi arayıp her gün dert yanmaya devam etmezdi..Bunu gerçekten ablanızın yüzüne söylediniz mi?
Söyledim demiş ama bilemedim. İnsanın bunu ablasına söylemesi için ablasından nefret ediyor olması gerek bence.Yüzüne diyemez,deseydi ablasi arayıp her gün dert yanmaya devam etmezdi..
Onu bize söylüyor gibime geliyor :)
bence soylemis yuzune, ablasi da babasini aramis gitmis bozulup.Yüzüne diyemez,deseydi ablasi arayıp her gün dert yanmaya devam etmezdi..
Bana da sanki içinden geçirmiş gibi geldi,ablası arayıp sürekli derdini anlatmaya devam edince.Hani birine sizden kurtulamıyorum derseniiz o da aramaz bence.En doğrusunu yazar zaten bize okuyorsa konu sahibi.bence soylemis yuzune, ablasi da babasini aramis gitmis bozulup.
bana gelirlerken mesajda yazmıştım ama bunu söylemem ancak normal ilişkileri olan kişiler için çok tuhaf karşılanabilir. ben evlenmeden önce aynı evde iki yıl yaşadık ve neler yaşandı o kadar derinlere girmeyeceğim. ayrıca o da bana her lafı konuşan ama unutan birisi. yani asla tuhaf gitmez ve gerçekten kaçmış kadar oldum o kadar söyleyimYüzüne diyemez,deseydi ablasi arayıp her gün dert yanmaya devam etmezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?