Çoğu insanın duyarsızlaştığı, kabalaştığı, bencilleştiği şu zamanda çok ince bir düşünce olmuş, hiçbir sanal ortamda da böylesi yoktur, görülmemiştir; işte bu da "Kadınlar Külübü"nün güzelliğini, sıcaklığını gösterir, daha nice güzellikler yaşayacağız inşallah.
neden kımse benım yazılarıma cevap vermıyor ben sızlerle derdımı paylaşmak için burdayım benıde aranıza alırmısınız lütfen
sonuda bende gördüm saatleri anacum bende isterem
"iyi bir bağlantı kurarsak bundan sonra kiler de de bu olaya devam ederiz. "
demekki bağlandı iyi değilmiş koptutatlicadiarzu
Ver kız koordinatlarını, ben sana bir saat yollayayım. Benim bir sürü saatim var...yerimseniben
Ver kız koordinatlarını, ben sana bir saat yollayayım. Benim bir sürü saatim var...yerimseniben
Bu yarisma ve güzel saatler icin gec kaldim ,yeni kesfettim cünkü bu güzide siteyi ,hediyeyi kazananlara güle güle kullansinlar diyorum,baska yarismalar olursa bende katilim göstermek istiyorum hediye icin degil yalnis anlamayinklava:
veriyorum evden çık, sağa dön, aşaya dümdüz git, köşede kuru yemişçi halil var, salla onu, devam et. Önüne çıkan ilk ağaçtan yukarı çık, ne oldu gene halilin önüne geldin değil mi? demekki bu halil her yerde var.kafamçokkarıştı
neden kımse benım yazılarıma cevap vermıyor ben sızlerle derdımı paylaşmak için burdayım benıde aranıza alırmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?