kimse bana inanmıyor...

Eğer o evde kalmaya devam edersen şizofren olursun.
Yol yakınken ayrıl bence ..

Güven olmazsa evlilik ollmaz. Eşin sana güvenmiyor.
Ben kayınvalıdemle okadar sorun yaşadım . Eşim bir gunden bir gune annem öyle şey demezz , yapmaz demedi. Çünkü bana guvenır ve annesını huyunu bılır.

Bu durumda eşinin desteği gerçekten çok önemli.
O şimdiden böyle annecilik yapıyosa işin zor..
Eşinle ciddi ciddi konuşmalısın destek olmalı sana köstek değil.
Böyle devam ederse daha da kötüye gider hastalığın.
Allah kolaylık versin.

Gecmis olsun.. Esiniz ve kayinvalideniz cok mu cahil insanlar? Sizofren, sizofrenmis gibi yapilabilecek bir hastalik degildir cunku. Tedavinizi aksatmayin. Terapistiniz esinizle de konussun ve durumu anlatsin mutlaka. Ailenize acin durumu.onlarin destegini almak size guc verecektir.

Kayinvaliden neyin derdinde. Seni oğlundan mi kıskanıyor oğlunu arayıp yalan söylüyor saçma sapan işler yapıyor. Siz huzursuz olunca o kadın rahat mi ediyor nedir yanı. O kadını bu kadar takma kavga edecek kadar da takma. He he de geç. Eşine karşı da çok sessizsin gibime geldi o sana laf söylüyor sen de odana geçip agliyosun. Böyle yapma annesinin yalan söylediğini ona anlat. İnanmazsa da oturup ağlama kıymet bilmez adam için. Yanı biliyorum takmamak o kadar kolay değil ama kendine yapıyorsun.
Hayat böyle bir şeyleri taktikca insanlar daha çok ustune geliyor.

Eşinizin hastalığınızı alay konusu yapması hiç yakışık olmamış. Allah yardımcınız olsun.
Ama bu kayınvalideyle de işiniz zor. Bu saatten sonra kimse takmayın demesin size bu çok zor.
Doktorunuzla eşiniz gitmeden önce onun size yaşattığı söylediği şeyleri konuş bence. Sonraki terapine eşli git ve doktor ciddiyetini anlatsın kocana

Merhaba,

Konunuzu okuyunca cok uzuldum. Insanlar, neden hala limitlerini bilmiyorlar anlamadim. Tamam buyuktur saygi duyulur, alttan alinabilir ama buyuk de eger tam anlamiyla buyukse, haddini bilcek hatta bana gore buyuklerin ornek olmasi lazim.. Hay Allahim yarabbim..
Buarada, benim babam sizofren.. Sizofrenligin de dereceleri var, ilac/igne aksatmadan kullanman lazim. Bence baska bir doktora daha gidin,ama anneniz de sizinle gelsin, doktorun bir de siz haric, sizin yakininiz olan biriyle gorusmesi konusmasi lazim.
Allahimsifa versin

Ailenizde.sizofreni gibi psikotik hastalik gecmisi var mi?
Yasinizda gencmis ve kucuk cocugunuz varmis.Uzuldum sizin adiniza.Sizofreni icin yapabileceginiz tek sey ilaclarinizi KESİNLİKLE aksatmamak.
K.valideyi vs kafaniza takacak durumda degilsiniz.Birakin esinizde ister inansin,ister inanmasin.Hic kimse sizofreni teshisi sonrasi verilen ilaclari dikkat cekmek icin kullanmaz.Esiniz ne kadar cahilce davranmis. Vakit esinizi inandirma vakti degil.Siz kendinize ve tedavinize odaklanin.
Sosyallesmeye calisin.Bulundugunuz yerde kurslar varsa katilmayi deneyin.
Ayrica sizin hastaliginiza bile inanmayan bi es icin bu kadar kaygi duymayin.Kimse esine inanmayan zor gununde yaninda.olmayan bi esle srtes dolu bi evlilik yurutmek icin yasamiyor..

Arkadaslar sık sık giremiyorum. Yorumlarınızı hepsini okudum. Öğün kV. Bana geldiğinde kapıdan girdiği gibi laf söyledi benimde aklıma telefona kaydetmek gelmedi. Sadece yoruldum artık ugrasmamak için odama geçtim. Ama eger birdaha gelirse ki gelebilir mi hiç sanmıyorum çünkü oğluna karın beni kovdu demiş işte eğer bir daha gelirse sesini kaydedicem. Zaten ben asla evine gitmem. Gitse,mde zaten evde bulmam. Tedaviyi bırakmayı düşünmüyorum. Delirmek istemiyorum. Bugün annemi aradım ama şizofren başlangıcı olduğumu söyleyemem. Sadece biraz psikolojik bozuk anne kendimi iyi hissetmiyorum hayal ile gerçeği ayirt edemiyorum dedim. AAğlamamak için kendimi zor tuttum. Annemin sesi titredi. Ben hemen gelicem Motel olur sana dedi. Şimdi onun gelmesini bekliyorum yüzüne karşı söylemem daha rahat olucak. Herşeyi anlatıcam hatta memlekete dönmeyi düşünüyorum suan ama annemin gelmesini bekliyorum. Tabi annemin kV ile kuş olduğumu biliyo ama eşimin bana böyle davrandığını bilmiyo. Umarım babamda gelir. Dua edin bana olur mu. Ben oğluma nasıl annelik ederim. Ya herseyi unutup herseyi karıştırırSam. Ya ona zarar verirsem diye korkuyorum. Daha baslangicindaymisim ama korkuyorum işte. Benim ve oğlum için dua edin arkadaşlar. Hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun. Çok teşekkür ederim yardimci oldugunuz icin

Seni madem çoçuğunla tehtit ediyor vicdansız kadın sanada delisin mahkeme vermez diyor madem bide madem iftira atıyor sana sende çok takma onların yaptığını yap,deliyim cezada almam öldürürüm seni görürsün de gül pis pis korksunlar. Hakediyorlar ayol kimmişlerde sana iftira atıp bide üstüne üstlük çoçuğunla tehdit ediyorlar! sende bir annenin evladısın kimse kimseyi böyle yıpratmamalı. ses kaydı çek eşine gerçeği ıspatla ve eşine sonrada bi mesafe koy haddini bilmeden yüz verme. Ayrıca sen niye herşeyi kafana takıyorsun ki?daha başlangıçmış vardır çaresi mutlaka herşey geçer gider ,geçip giderken kendinin kıymetini bil.kimsenin kölesi olmak-tehdit edilmek için gelmedik dünyaya. Bu dünyanın birde ahireti var er yada geç eşinde görücek gerçeği sıkma sen o tatlı canını .Tedavini olurken diğer yandanda manevi anlamda ibadetler sana çok iyi gelicektir .

Allah yardımcın olsun,ailene bu durumu anlat kalkıp gelsinler bahsettiğin hastalık ciddi bir rahatsızlık tabi erken teşhis çok çok önemli Allah şifalar versin tez zamanda ama annensiz babansı olmaz mutlaka gelsinler

kayınvalideni s..tr et
elalemin mal kadını yüzünden sağlığından olmaya değer mi?
mümkünse sağlam raporu alıp kocayı da boşa

sımdı tek korkum kocamın annesının agzıyla bosanma davası acıp cocugu elımden almaya kalkması. yoksa bsaka bırsey umrumda bıle degıl.
şizofreni o kadar zor bi hastalık ki Allah düşmanımın başına vermesin. dedigin gibi stres olmamalı hayatında. ayrıca sen deli degilsin gerizekalı kaynanan çok kötü bi insan. yerinde olsam ailene durumu sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar anlatırım ve o adamı boşarım..sana inanmayan ana kuzusu bi adamla ne işin olabilir ki. bu şekilde ha dava açtı ha açacak diye daha strese girersin.

velayeti falan hiç düşünme hakim 7 yaşına kadar çocugu anneye veriyor. sonrası da Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…