kimse annesini secemiyo malesef

Yaziyi okurken bir yandan da evladimi emziriyorum. 1.5 yasinda.
Herhangi bir sey icin onu birakip gidecek kadar rabbim beni şaşırtmasın.
Allah sizi hep iyi insanlarla karsilastirsin, baska da bir sey diyemedim.
Agzım açık okudum konuyu.
Böyle anneye su bile haram.

İnanamadim okuduklarıma. 7 yaşındaki kardeşinizi siz mi büyüttünüz? Siz de cocukmuşsunuz zaten.
Oğlum 10 yaşında, bazen evde yalnız bırakıp markete gidiyorum koştur koştur geri dönüyorum.
Anne demeyin o kadına ya. Kesinlikle "anne" sıfatını hak etmiyor. Ben olsam görüşmezdim. Çok sinirlendim.

ah ah Allah sizide iyilerle karsilastirsin amin... boyle boyle buyuduk iste. gecti gitti

yok zaten ister istemez kopukluk var kardeslerimle olan baglilik onla benim aramda yok cok kirginim cunku. ama iste herkes anne olamiyor dogurmakla anne olunmuyor. cocuklugumuzu yasayamadik ama kendi cocuklarima elimden gelen ilgiyi gosteriyorum ben yasadim onlar yasamasin diye.

5 yas ve 2. 5 yas coçuklarim var kv ben bakayim sen caliscaksan dedi ama ben hic calismadim ayrilamadim gozum arkada kalir aglarim heralde. zaten kendim kotu bir cocukluk gecirdim kaybetme korkusu yuksek benddle hafif panik atak var. iyiki anneme cekmemisiz iyikii diyoruz hep kardeslerimle. genlerden olurda belki ilgisiz olabilirdik mesela bizde cocuklarimiza.

Ben cok üzüldüm size ve kardeşlerinize
7 yasindaydi en küçük diyorsunuz kızım var 6 yasinda düşündüm de 14 yasinda bir cocuk hepsinin sorumluluğu ona da zor size de zor
Bence görüşmeyin sizi daha çok üzüyor görüşemek
Kardeşleriniz ne yapıyor şimdi onlar nasıl

iyiler calisiyolar sukur cocuklari var onlarinda..

Ahh kurban olduğum Allah bende toprağına yüz sürüyorum anacığımın… madem böyle bir kadınmış 4 çocuk neden yazık değil mi size insan hayat boyu bu travmalarla yaşıyor herkes Anne olamıyor işte..

Merhabalr,
Siz ne güzel bir aile kurmussunuz esiniz yanınızda gecmise değil geleceğe odaklanın. Guzel evlatlarınız olacaktır onlarla teselli olabilirsiniz. Her insanın imtihanı farklı sizinki de anne ile demek ki. Yerinizde olsam yuvamın selameti için diğer yorum yapan üyeler gibi annemden umudu keserdim. Evet söylemesi zor biliyorum. az öz ve kısa sınırlı görüşüp hayatınıza devam etmenizi tavsiye ederim. Zira daha fazla üzülmeniz evliliğinize odaklanmanızı engelleyebilir.
Selamlar Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…