Allah kabul etsin canım.6 günlerimi tutuyorsun?Hayırlı sabahlar herkese,
Bugün de orucluyum ve sahura kalkmadım. Ama aç değilim. Dün akşam yediklerim hala tok tutuyorlar.Gerçi gün içinde ne olur bilmemem, acikabilirim. Dayanacagiz artik, Allah kabul etsin. :)
Amin Allah razı olsun, evet. Çok az gün kaldı, bir an önce bitirsem çok iyi olacak inşaallah. :)Allah kabul etsin canım.6 günlerimi tutuyorsun?
Ve aleykum selam,selamunaleykum...
sıte degısmıs ya uzun zamandır gıremıyorum. ben normalde hep telden gırıyordum sımdı hıc gıremıyorum... neyse...
neler yapıyorsun?
bızde bır yaramazlık yok cok sukur...
3,5 aydır hıc kg almadım:) haklı gururunu yasıyorum:) ama ıyı bısey yanı benım ıcın...
Ve aleykum selam,s.a kimmik çim.6 günler bu ayın sınuna kadar tutuluyordu değil mi.bende 3 gün tuıttum 3 günüm kaldı.mazeret olmuştum kaldı. bu arada gayet iyi gidiyorsun maşaAllah.günlükleri okumaya çok vaktim olmuyor sen nereden nereye geldin kiloda tam?
kızz ne nereye gidiyorVe aleykum selam,
Evet, bu ayın sonuna kadar tutuluyor ama bu ay dediğimiz bildiğimiz gibi Ağustos ayı değil, Şevval ayı. Şevval ayında ise yarın 30u olacak. Yani 6 günler için son gün.
Rivayetlere göre Ramazan'da 30 gün tutulduktan sonra ardından gelen Şevval ayında da 6 gun tutuldugunda Rabbimiz 1 yıl aralıksız oruç tutmuş gibi sevap yazıyor bizlere, insaallah. Rabbim hakkiyla oruc tutanlardan olmayi nasip eylesin. Sadece mideyi korumak yetmiyor, gözü, kulağı ve en önemlisi dili de muhafaza etmek cok onemli.
Kilo mevzusuna gelirsek, en fazla 58'e yaklasmistim ve sonra 2 aydan biraz fazla süre boyunca uyguladigim Karatay diyeti sayesinde 52 kg'ya kadar indim. Sonra Ramazan girdi araya, kilomu bir muddet korudum, sonra kacamaklar vs oldu, ve yine kg aldım, 54'e kadar ciktim. Simdi tekrar vermeye calisiyorum ve en son tartildigimda 52-53 kg araliginda oldugumu gördüm. Yavas yavas gidiyor insaallah.
Öncelikle çok teşekkür ederim. :)kı
kızz ne nereye gidiyorgözlerim açıldı birden zaten çok zayıfsın süper yaa. boyun kaçki? karatay nasıl yapılıyor etkilimi bende yapayım?
Allah kabul etsin canım oruçlarını bana da dua et.inşaAllah tartı süper bir sonuç olur.ayağına da üzüldüm Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.Dün aldiklarim toplamda;
821 kcal
45 gr yağ, 37 gr protein, 57 gr karb
% 52 yağ, % 19 protein, % 29 karb
2 gündür karbonhidrati dusuremedim gitti. Ama dune kiyasla cok sukur iyidir diyebiliyorum. Bugun tarti gunum olacak. Insaallah guzel bir sonuc gorurum.
Bu arada oruclarim bitti elhamdulillahi rabbil alemin, insaallah kabul olmustur hepsi. Artik normal vakitlerde 2 ogunluk hayata donuse geciyorum.
Ayagimdaki topuk dikeni gecmedi. Ama hafifledi sanki. Evde ustune basarak gezinebiliyorum, bazen agriyor, bazen o kadar alisiyorum ki unutuyorum bile ama yine de uzun mesafe yuruyuse, kosuya vs cikmayi gozum kesmiyor suan. Evde egzersizlere devam insaallah.
Iyiyim elhamdulillah, ilgilenip sorduğun için çok tesekkur ederim. :) Sen nasilsin? Karatay'la sağlıklı hayata adim atacak misin?nerelerdesin canım.inş birşeyin yoktur merak ettim seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?