- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi seyirdefterim
-
Harika bi fikirben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)
Abla sen nerede yaşıyorsun da 0850 ile başlıyor ev telefonun yaben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)
Bulamadım maalesef hala. Eşime sorarsam daha dikkatli davranmasına neden olurumsadeceNe oldu konu sahıbı ?Kimmiş buldunmu?Bence eşinize bişey sormadan hareket edın.
sonucu bizede söyleyin vala korkulur bizdennnnNumarayı bana özelden yaz benim ev teli var 0850 ile başlayan, hep banka sanıyorlar. Ben evden arar öğrenirim kim olduğunu senin için .
Bu tür programlar artık calismiyor galiba. Kaç tanesine baktım kullanıcı yorumları hep olumsuzÖncelikle bi Eşine sordun mu bu kim diye? Kıvırdımı yoksa cevaptan tatmin mi olmadın?
Get contact da vardi o numarayı kim nasıl kaydetmiş görülüyordu şimdi öylemidir bilmem..
Ben buna benzer bir yoklama çektim yemedi maalesef. O yüzden tekrar yaparsam anlaşılırNumarayı bana özelden yaz benim ev teli var 0850 ile başlayan, hep banka sanıyorlar. Ben evden arar öğrenirim kim olduğunu senin için .
Facebook messenger miMeseenger da arama kismina numarayi yazip baktiniz mi ? Kayitli ise çikiyor .
Evet facebook messenger uygulamasinda arama kismina yazinca cikiyorFacebook messenger mi
Konu sahibi benzer numara yapmış ama yememiş , bende merakla bekliyorumsonucu bizede söyleyin vala korkulur bizdennnn
Baktım yok. Arkadaşlar bu kişi kimse her türlü önlemi almış anlaşılan. Yerin dibine batsınMeseenger da arama kismina numarayi yazip baktiniz mi ? Kayitli ise çikiyor .
Bayan oldugundan emin misiniz sesini duydunuz mu ?Baktım yok. Arkadaşlar bu kişi kimse her türlü önlemi almış anlaşılan. Yerin dibine batsın
Eminim maalesefBayan oldugundan emin misiniz sesini duydunuz mu ?
Aynen ole arattırın birine.Anket yspıorum fln desin.Ne munasebet canım.Bulamadım maalesef hala. Eşime sorarsam daha dikkatli davranmasına neden olurumsadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?