Kimlik bilgilerini gizlemis bir numara

ben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)
Harika bi fikir
Ama kesin aldattığı kişiyse yapsın bence

ben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)
Abla sen nerede yaşıyorsun da 0850 ile başlıyor ev telefonun ya

Öncelikle bi Eşine sordun mu bu kim diye? Kıvırdımı yoksa cevaptan tatmin mi olmadın?
Get contact da vardi o numarayı kim nasıl kaydetmiş görülüyordu şimdi öylemidir bilmem..

Numarayı rehberine kaydet snapchat in yoksa ordan bir hesap aç kendine. Kişi ekleden rehberündeki kişilere bak numaranın snapchat hesabı varsa orda çıkar ismi filan. Bir de facebook arama motoruna yazın.

En guzel.numarayi rehbere ekleyip insagramdan arastirmak. Öneri olarak cikior zaten arkadaşi ekle diye, ismi soyismide cikar.

Ne oldu konu sahıbı ?Kimmiş buldunmu?Bence eşinize bişey sormadan hareket edın.

Arayan kişi sağlam pabuç olsa kimlik bilgilerini gizlemezdibence. Numarayı ekleyip watsap profiline baktığımda kırmızı bir gül var sadece. Bunlar işi biliyorlar.

Reactions: Cac
Öncelikle bi Eşine sordun mu bu kim diye? Kıvırdımı yoksa cevaptan tatmin mi olmadın?
Get contact da vardi o numarayı kim nasıl kaydetmiş görülüyordu şimdi öylemidir bilmem..
Bu tür programlar artık calismiyor galiba. Kaç tanesine baktım kullanıcı yorumları hep olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…