- 29 Mayıs 2017
- 77
- 49
- 18
- Konu Sahibi seyirdefterim
-
Numara bir kadına ait buna eminim. Sadece kim olduğunu bulmam lazimWhatsapptan ekleyin fotografı var mı bakın, ya da arayıp sesini dinleyin. aklıma gelen sadece bunlar
Ooo güzel fikirEşinizin adıyla bankadan borç için arıyormuşsunuz gibi arayın ,iletişim için vermiş sizin numaranızı diyin
Eşinizin adıyla bankadan borç için arıyormuşsunuz gibi arayın ,iletişim için vermiş sizin numaranızı diyin
Aldatma işaretleri sezinliyorum tabi ki ama şimdi bunun ne önemi var? Suphelerimde hakli mıyım onu anlamaya çalışıyorum şu andaSadece çağrı geliyor diye aldattığını düşünüyor olamazsınız. Güveninizi kaybetmek için başka ne yaptı?
bumu yani kac yasindasin sen 18 falanmi teyy allahimyaben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)
turktuccar mı? ben sorguluyordum ordan ama kapandı yakın zamanda.Bir siteden sorgulaniyor ama yazarsam banlanir miyim bilemiyorum.
Ozelden mesaj atsanız olur mu?Bir siteden sorgulaniyor ama yazarsam banlanir miyim bilemiyorum.
Eşinizin adını kullanmayın sakın ha ne saçma bir fikir.Eşinizin adıyla bankadan borç için arıyormuşsunuz gibi arayın ,iletişim için vermiş sizin numaranızı diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?