• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimlik bilgilerini gizlemis bir numara

seyirdefterim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
77
49
18
Arkadaşlar bir numaradan eşime cevapsız çağrı geliyor ara sıra. Bu numarayı sorgulattim ama kimlik bilgileri gizli. Bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı? Eşimin beni aldattigindan şüpheleniyorum. Lütfen herhangi bir yolunu bilen beni aydinlatsin

Eşim eğer böyle birşey yapıyorsa kesinlikle bu numaralara hazirliklidir tabi karşıdaki kişiyi de hazırlamıştır. Riske giremem. Kesin ve net bilgiye ulaşmam lazim

• Beğen
Reactions: Cac
Eşinizin adıyla bankadan borç için arıyormuşsunuz gibi arayın ,iletişim için vermiş sizin numaranızı diyin

Adamın gizli bir ilişkisi olsa bankaya iletişim için neden gidip gizli ilişki yaşadığı kişinin numarasını versin :D Yani bu numarayı kimse yemez gibi...

Facebook arama butonuna numarayı aralarında boşluk bırakmadan yazın. Facebook kullanıyorsa ve kaydettiyse direk çıkar. Şansınıza belki denk gelir.
Bir de cia diye program vardı. Numarayı yazdığınızda o numara kimin rehberinde kayıtlı ise ve bu cia programını kullanıyorsa onun adıyla gösteriyordu bu program. Hala kullanımda mı bilmiyorum.

arayan kim programi indirip numarayi aratin baskalarinin telefonunda hangi isimle kayitli oldugu cikar
evli olmasaydim ver numarasini arayim derdim ama maalesef 😔

Bir siteden sorgulaniyor ama yazarsam banlanir miyim bilemiyorum.

Back
X