• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimligimi kaybettim :(

Ben stres hastasi olurdum:deli:
Zaten oyle rahat insanlarin basina gelmez benim gibilern basina gelir genelde :))) :KK53:
aynen oyle cok rahat bir insan bizde anlamadik nasil bisey olmadi diye keskede olsaymis ahaha cok ückagitci birisi:KK70:

sizin icinde umarim bisey olmaz caninizi sikmayin cok kaybeden oluyo yenisini cikarirsiniz artik :)))

İcim rahatladi cok tesekkur ederim:KK200::KK200:
Tek tc kimlik no ile birşey yapmaları imkansız gibi birşey zaten. Bir kredi çekme, senetle birşey alma gibi durumlarda bile kimlik fotokopi isteniyor. Eee haliyle seri no da işin içine giriyor. En kötü ihtimalle böyle birşey olsa bile, seri no geçersiz olduğu için sıkıntıya girmezsiniz.

Cok haklisiniz. Her sey gelebilir insanin basina. Peki bunu engellemek icin gazeteye ilan, karakola durumu bildirmek disinda ne yapilabilir ? Dediginiz gbi biri pekala numarama ulasip alabilir ayni hatti
Cok mantikli geldi su an. Bunu engellemenin bir yolu var midir, biliyor musunuz ?
Maalesef bilmiyorum onu. Bence bir operatör servisini arayıp sorun, illaki daha önce karşılaşmışlardır.

Back
X