Evet, dün allen car videosunu izledim burdaki açılmayınca.
Videonun sonunda son sigaramızı içmemiz isteniyor , içtim ve yattım saat 1 gibi.
Bugun 13:30 gibi tekrar içtim
son kuralı çiğnemişsiniz : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videonun sonunda son sigaramızı içmemiz isteniyor , içtim ve yattım saat 1 gibi.
hadi itiraf edin içenler tadı çok güzel değil mi bir kaç saat ara verince vucut sigara diye ağlıyor. o Yüzden içmeyenler sakın başlamayın.
Hayır hayır, bu tamamen benimle alakalı , arkasına saklananileceğim bir bahanem vardı.Ayy ümidimi kirdin resmen. Simdi videoyu izlemeden insanlarda "demekki ise yaramiyor" algisi olusacak.
evde yedek değil 1 tam 1 yarım paketim vardı. Çünkü dün geceye kadar böyle bir niyetim yoktu. Sadece gözümün önünden kaldırmıştm.bir de neden içtiniz ? Evde yedek paket mi vardı ?
İnan ki tadına dayanamıyorum ben 1 paketten 5-6 taneye düşürdüm yarın hedef 2 kısmetse böyle bırakılır mı bilmiyorum amavücudun ağlaması nikotin diye ağlaması sadece 1 gün sürüyor.... ama gerçekten süper bir tad
İnan ki tadına dayanamıyorum ben 1 paketten 5-6 taneye düşürdüm yarın hedef 2 kısmetse böyle bırakılır mı bilmiyorum ama
Ama ben bırakıcam kazen göreceksin.ya herro ya merro azaltarak asla bırakılmaz... Züğürt tesellisi bu
Karabaşotu bırakmaya yardımcı mı oluyorDün akşam filmi izledim 90 dk...2 yerde sigara için dedi kendi sigaram bitmişti eşimin sigarasından içtim 2 tane..hatta 2. yi bitiremedim..
Bugün içmedim zorlanıyor muyum evet..,ama öyle aman aman değil..şu saate kadar 1.paketim bitmek üzere olurdu..gerginlik sinirlilik halim yok aksine bir durgunluk var üzerimde...sigarayı bırakıp kilo almamak için diyete de başladım eşzamanlı..bu lanet şeyden kokusundan vücuduma verdiği zararlardan kurtulmak için elimden geleni yapacağım..umarım başarırım..
Aktara gidip karabaşotu aldım 1 bardak suda demleyip süzdürdüm..Can'ım sigara istedikçe 1 yudum alıyorum..