Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Her gece kafamı yastığa koyduğumda artık içmiyeceğim diyorum..sabah kendimi bir elimde kahve bir elimde sigarayla buluyorum..o an kendime tekrar sorduğumda ,amaaaan neden bırakayım diyorum.. Her gün aynı kısır döngü..

tadı çok güzel bence vucutta acayip bie bağımlılık yapıyor cok cok zor bırakıyorsun şahsen henüz bırakamadım 6 yıldır içiyorum.

Beni rahatlatacağını düşündüğüm ama sadece kendimi kandırdığım bir durum..
Tek kelime ile dersek öncesi PSİKOLOJİK sonradan ise ALIŞKANLIK..
İlk başta kimsenin alışkanlığı yoktu..

K Kazen kendi adıma çok teşekkür ederim foruma kaydolduğumdan beri sanırım başıma gelen en güzel şey. Aradım taradım dvd de buldum satın aldım sadece benim bırakmamla olmaz tüm arkadaşlarıma izleteceğim tekrar teşekkür ederim.

Bende uzunnn yillardir sigara icen bir tiryakiyim..4 yil once birakip tam 1 yil boyunca icmemeyi basardigim halde yeniden basladim.
Sigaradan tek kelime ile nefret ediyorum.
Birakamadigim icin kendimi aciz ve zayıf hissediyorum.
Benim iradem guclu ve akıllı bir kadinim neden sigara bağımlılığı benden daha guclu olsun diyorum..ama demekle kaliyorum sadece.Cunku hayatin getirdigi stres ve kafaya taktigim konular birakma cesaretimi kırıyor.Sinirli olacagim,mutsuz olacagim simdi degil diyerek erteleyip duruyorum.Ama birakmayi gercekten isteseydim sanirim yapardim.
Dun bu konuyu okuduğumda birden bir cesaret geldi.Videoyu henuz izlemedim.Yarina birakiyorum.Bugun dogumgunum kendime son kez sigara ile bir gun verdim..
Ama yarin buyuk gun.Bu aksam videoyu izledikten sonra birakma konusunda ne kadar basarili oldugumu göreceğim..Insallah birakacagim..
Ilerleyen günlerde sacma sapan nedenlerle bdv'ye konu acarsam sasirmayin..:-))

X