Kimler hangi üniversite de hangi bölümler de okuyor?

istanbul üniversitesi türk dili ve edebiyatı bölümü okuyorum

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği

Eskişehirde okuyan fıstıklaaar buluşursanız benide çağırııııın

gittigi üniversiteyi begenmeyen tavsiye etmeyen varmi?sinava hazirlaniyorum.ama cok kararsizim.gerci terciihm sadece istanbul olucak ama bilmiyorum zaman ne gösterir.mesela izmri ege üniversitesi,ankara üniversitesi,gazi üniversitesi istanbul üniversitesi ve marmara üniversitesi.burada okuyanlar yardicmi olurlarsa cok sevinirim.okulda arkadas ortami sosyal cevre,ögretmenler dersler nasil?

Canım merhaba evet geleceğin meslekleri arasında yer alıyor ama ben okulu dereceyle bitirmeme rağmen hala işsizim Öncelikle yabancı dil canım ingilizceyi iyi derecede bilmen gerekiyor hatta 2.bir dili zamanla düşün derim. Okulu bir şekilde bitirirsin sıkıntı olmaz ama yabancı dil önemli. Ayrıca lojistik programları var eğer İAÜ de isen orda hocalar bu programları uygulamalı bir şekilde çok güzel öğretiyorlar. Lojistik ve dış ticaret haberlerine yönelmeni öneririm canım ne kadar yeni bilgi o kadar geniş düşünce demek. Hangi okula kayıt yaptırdın? İAÜ ise sana yardımcı olabilirim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…