Kimler hangi üniversite de hangi bölümler de okuyor?

Hacettepe Ünv Mütercim-tercümanlık (fransızca)

aaa.nasil memnunmusun?kacinci siniftasin.birde üniversiteyi,bölümü tavsiye ediyormusun?

1. sınıfım. Üniversiteyi kesinlike tavsiye ederim özellikle Göztepe Kampüsü'nde hayat var. Bölümü de isteyerek sectim, klasik bi laf herkes söylüyor ama gercekten bayanlar icin ideal meslek.Ayrıca dersler de çok zevkli.Çünkü diger bölümler gibi bir dersin üstüne yogunlaşmıyorsun,her dersten genel seyleri ögreniyorsun. =)

1. sınıfım. Üniversiteyi kesinlike tavsiye ederim özellikle Göztepe Kampüsü'nde hayat var. Bölümü de isteyerek sectim, klasik bi laf herkes söylüyor ama gercekten bayanlar icin ideal meslek.Ayrıca dersler de çok zevkli.Çünkü diger bölümler gibi bir dersin üstüne yogunlaşmıyorsun,her dersten genel seyleri ögreniyorsun. =)

hmm.ya istanbul üniversitesini istiyorum ben.marmaranin neresi tam bilmiyorum ama asil bina herhlade cok eski bir yapi.pek sicak bakmadim oraya.sinif ögretmenligide bilmiyorum ben de sabir yok.cok sinirliyim.yaparmiyim hic bilmiyorum.birde böyle bir meslek istiyormuyum bilmiyorum.yani ögrencilik hayati gibi sabah aksam.ögrencilikte zor gelirdi sabah erken kalkmak.zor geliyor acikcasi bana.okadar cocugun sorumlulugu felan.ünide. onlarinda egitimi veriliyormus ama..

kocaeli üniversitesi biyomedikal mühendisliği (yüksek lisans programı)

kizlar aranizda yada tanidiklarinizdan RADYO TV SINEMA-SOSYOLOJI VE GAZETECILIK bölümünü okuyan varsa lütfen yardimci olabilirmi?tercihlerim yaklasti.karar veremedim.yardimci olursaniz cok cok seviniirim:KK54:

Yıldız teknik makine mühendisliği 3. Sınıf . Ondan önce rize üniversitesinde makine resim konstrüksiyondan mezun oldum ondan da önce karadeniz teknik üniversitesinde kimya okudum ama 4 yıl bitmeden 2 sınıf da bıraktım

X