ben izmirde yaşıyorum bende hamama gitmeyi severim kışın daha güzel oluyor tabiiki :)
ben izmirde yaşıyorum bende hamama gitmeyi severim kışın daha güzel oluyor tabiiki :)
bide kızlar hamama giderken neler götürmek gerekiyor?*
havlu
sabun
şampuan
kese
sabunluk veya lif
masaj istiyorsan cildine uygun yağlar
su,simit,niğde gazozu(içerde satılmıyorsa yanında göturmek iyidir)
hamam tası
terlik içerden veriliyor diye biliyorum
tarak
kullananlar için ayak taşı (ne diyorlarsa adına artık)
nemlendirici krem,makyaj yapacaksan makyaj malz..
hmm bu kadar
Çok tşk ederim canım:):) İzmir de temiz güzel bi hamam tavsiye eden olur mu acaba?
Ben de dün arkadaşımla hanama gittim.Hamam Bursa'da.Giriş13 lira salı günleri 11 lira.Kese 15 masaj 20 yağlı masaJ 30 lira.Ben kendime kese yaptırdım ve banyoda bu kadar temizlenmeye imkan yok.Artık ayda 1 gitmeye çalışacağım
ben de izmirliyim Ben yaklaşık 6-7 aydır çok memnun kaldıgım bir yeri tavsiye edeyim. Royyal spa .! Çok güzel Havuzu buhar odası saunası Alt katta Üst kat Hamamı duşları var. Çok temiz bir yer her gun havuz temizleniyormuş. Orda terlik peştemal veriyorlar havlu almassan yanına orda 1tl ye havlu veriyorla Açılmamış. tertemiz test edildivalla tavsiye edecek birileri olursa hemen gideceğimbiraz netten araştırma yaptım İzmir in hamamları bir çoğu bakımsızlıktan yıkılmış .. yada ticari açıdan başka dükkanlara çevirivermişler..
4-5 taneye yakın buldum merkeze yakın ancak onlarında kadınlara mı yoksa erkeklere mi olduğunu kestiremedim
o yüzden İzmir de ikamet edipte hamama gidenlerden yardım bekliyorum
ben de izmirliyim Ben yaklaşık 6-7 aydır çok memnun kaldıgım bir yeri tavsiye edeyim. Royyal spa .! Çok güzel Havuzu buhar odası saunası Alt katta Üst kat Hamamı duşları var. Çok temiz bir yer her gun havuz temizleniyormuş. Orda terlik peştemal veriyorlar havlu almassan yanına orda 1tl ye havlu veriyorla Açılmamış. tertemiz test edildiKese ordan alırsan 5tl .
Giderken;
Şampuan
saç kremi
duş jeli
kesen varsa kesen
duş lifi
Su soda birde pop kek
makyaj malzemelerin koltuk altı spreyin Vucdut kremin Dar pantolon giyme Çok fenalaşırsın ben pijamayla gidiyorum. Tek başımada çok gidiyorum yabancılık çekmssin rahat ol istediin kadına yaptıra bilirsin Ben yapcam Derse sen istemessen Gözüne kestirdiğine ben buna yaptırcam grsin . Ağda yada Sir Yaptırada biliyorsun. Ayrı bir odaa var onun için Ferah temiz
Ben kese uzun masaj hamam sauna buhar odası su felan Birde orda yag yakma makınesi var 5 tl 10 dk çok pis etkisi oluyorhepsine 45 tl veriyorum 3-4 satt kalıp çıkıyorum
https://www.facebook.com/pages/Royal-spa-hamam/154843231320301 Burası tamdanumarasıda yazıyor detaylı bilgi alabilrsiniz yol tarifi hakında ben taksiyle gidiyorum.
havlu
sabun
şampuan
kese
sabunluk veya lif
masaj istiyorsan cildine uygun yağlar
su,simit,niğde gazozu(içerde satılmıyorsa yanında göturmek iyidir)
hamam tası
terlik içerden veriliyor diye biliyorum
tarak
kullananlar için ayak taşı (ne diyorlarsa adına artık)
nemlendirici krem,makyaj yapacaksan makyaj malz..
hmm bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?