- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
sağol cnmtavsiye ederim çok güzel ve temiz giriş fiyatı 15 ytt.kese 5..masaj 5 ytl :) havuzuda var...
ağda ne kadar bilgin var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnmtavsiye ederim çok güzel ve temiz giriş fiyatı 15 ytt.kese 5..masaj 5 ytl :) havuzuda var...
şu yaşıma kadar sadece 2 defa gittim. ama geçen ay gittiğim son seferden sonra her ay mutlaka en az 1 kere gitme kararı aldım, inanılmaz rahatlatıcı ve cildi güzelleştirici bir olay... çemberlitaş ve celal ağa hamamlarına gittim, ikisinden de memnun kaldım. şimdi sofular hamamını denemek istiyorum.
Celal ağa hamamı nerde acaba Fiyatları nasıl :) Çemberli taş pahallı biraz ya kalabalık gidicez ama bazı arkadaşlarımın okadar verecek parası yok yani hamam için . Fiyatı uygun ve temiz biyer neresi var Konuyu sonuna kadar okudum ama istanbulda 2-3 yer adı gecmiş sadece bukadarmı hamamlarımız :)
ay hiç gitmedim hayatımda o kadar gitmek istiyorum ki.. ama nereye gitceğimi bilmiyorum, sonucta temiz olması çok önemli. son zamanlarda kampanya sitelerinde baya verir oldular promosyon fln ama güvenemiyorum.
araştırmalar yaparken Gedikpaşa hamamı nı buldum web de :) siteside var girip bak istersen . Beyazıtta bu hamam güzel biyere benziyor fiyatıda uygun . Giriş 17,50 sauna ve havuz dahil Kese istersen 5 tl masajda 5 Tl :) Çemberlitaş hamamında gözüm var ama sırf giriş 35 TL felan ya bi sefer veririm belki ama kalabalık gidicez herkes okadar ucret veremez sırf giriş için