- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
-
canım tamamim benKisinin niyetini alioruz anne ve ismiyle.
Sonra 7ser ayetel kursi felak nas
3 ihlas bi fatiha
Sonrada 1000 ya Latif ardindan 100 tane salavati Fatih okuyoruz. Sonrada bitirip okudum die bildirim yapiyoruz.
canım simdi abdest alıp namazimi kılıyorum 10dk ya kılmış olurumYarini beklemeye gerek yok canim hazal namazi kildim yazsa hen baslariz yarin ogleye kadar bitirirz. Aksama kadar okuruz demislerdi okumuslardr bencede
kılayim hemen canım
canım simdi abdest alıp namazimi kılıyorum 10dk ya kılmış olurum
Rukiye kızı hazal
Benim niyetim iki dünyam hakkindada hayırlı olacak mutlu olacagim ve temiz ahlakli birisinin karsima çıkması ve rabbimin ya evvel c.c ismini tecellisi olarak biran evvel çok hayırlı ask dolu bir yuva evlilik istiyorum cikacak engellerden hayal kırıklıklarindan rabbime sığınıyorum
kıldım canım
Allah razı olsun canım sanada en tez zamanda çok hayırlı bi şekilde anne olmayi nasip etsinInsallah canim Rabbim gonlundekini cikarsin karsina
Allah razı olsun canım sanada en tez zamanda çok hayırlı bi şekilde anne olmayi nasip etsin
amin canım benim insAllah sende çok sagolAmin kuzum cok saol Rabbim her isteyene tattirsin o duyguyu❤
Hazalim niyeti icin okuyacaklarimizi bolsek olur mu? Mesela ben bu gece birazini yarn da birazini okuyabilirm ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?