- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
-
canım ben bu aksam okurun ilk listedeki arkadasa okuyoz dimi dusinida paylassib ona gore dua edelim niyete gore dua edersek daha etkili olurAmin insallah..
Dogru soyluosunuz, okumaya dikkat edelim hepimiz bence
aynen baslamadan böyle dua da edebilirizS Sabr-Sukur-Dua okumaya başlayalım o zaman ama size bir tavsiye. Bu tür okumalardan önce 7'şer defa Ayetel Kursi, Felak ve Nas 3 defa ihlas ve 1 fatiha okumanın enerji alanını negatif enerjiden temizledigi söyleniyor. Okumak isteyen olursa yazmak istedim. Rabbim tez zamanda bizi sevinen kullarından eylesin.
a ilk senmissin canim duanida paylasta ona göre okuyalımAmin insallah..
Dogru soyluosunuz, okumaya dikkat edelim hepimiz bence
a ilk senmissin canim duanida paylasta ona göre okuyalım
Ilk senmisdin cnm simdi gordum lisyede ben yokumYazmistim canim niyetimi. Farkettiyseniz bastan beri hep kendimi listenin sonuna koydum. Ama baktim yazan yok namazi kilim baslasin ddm. Aksama kadar okuyalim sonrada sana gecelim
2. Sensin.
"Ayse kizi neslihan tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olabilmek icin."
Niyetim bu kizlar
iyi yapmışsin kuzumYazmistim canim niyetimi. Farkettiyseniz bastan beri hep kendimi listenin sonuna koydum. Ama baktim yazan yok namazi kilim baslasin ddm. Aksama kadar okuyalim sonrada sana gecelim
2. Sensin.
"Ayse kizi neslihan tez zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olabilmek icin."
Niyetim bu kizlar
canım benim bildiğim su şekilde yanlisim varsa S Sabr-Sukur-Dua kardesimiz düzeltsinKizlar simdi ilk kime okuyoryz ve tam olarak ne okuycaz bir kisi net bir sekilde yazsin. Bugub sadce bir kisiye okuncak degil mi
Kizlar simdi ilk kime okuyoryz ve tam olarak ne okuycaz bir kisi net bir sekilde yazsin. Bugub sadce bir kisiye okuncak degil mi
Ilk senmisdin cnm simdi gordum lisyede ben yokum
Tamam canim birazdan baslarimCanim en basta yazio..
Kisinin niyetini alioruz anne ve ismiyle.
Sonra 1000 ya Latif ardindan 100 tane salavati Fatih okuyoruz. Sonrada bitirip okudum die bildirim yapiyoruz.
Bayrama kadar gunluk 2kisiye okusak daha iyi olur zilhiccede yararlanabilelm hepimiz die. Bayram sonrasi gunluk bi kisoyle devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?