- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Saol canim:))Canım isimlerin başına @ yapınca isimleri yazdıkça alta imge çıkıyor ona tıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim:))Canım isimlerin başına @ yapınca isimleri yazdıkça alta imge çıkıyor ona tıkla
bana uyar canım başlayabiliriz@AVON52
Selenofil
@peki oyle olsun
@Isabellla
C CanSimidi
Ber ra
S Sabr-Sukur-Dua
Kizlar katilim sirasina gore siraladim, listeyi her hafta basa dondurcek sekilde devam ettiririz. isterseniz okumaya hemen baslariz isterseniz bayram sonrasi.. ne dersiniz?
yer var mı ki bana da
Kızlar ne zaman basliyoruuuuuuz
ben ilk kişiye namazından önce okumaya başlasam olmaz mıkiCanim herkes yazmio ki.
Mesela @AVON52 den baslicaz ama namaz kildim die yazmasi gerek ardindan biz tesbihe gecelim. Hadi ondan baslamasak sana yapalim ilk desek yarim yapilmis olur. Yarina kadar beklerim yine yazmazlarsa aktif 3 yada 4 kisiyiz sanirim. Biz kendi aramizda doneriz olmazmi.
Bekle bekle nereye kadar dun yaptim listeyi
Selenofil
S Sabr-Sukur-Dua
Ber ra
NeuroCathy
Hadi baslayalim..
Hazal sen namazi kilinca bildirim yaparsin. Bizde tesbihe baslariz. Kurbanin ilk gunu ara veririz, kurban telasindan okunmaz. Son gune kadar hepimiz tamamlanir. Nie oyle dedim cunku zilhicce ayinin ilk 10gunu onemli ne dua edersen kabul olurmus, degerlendirmis olalim.
Sonra basa doncez tabi yine