Kime ne ki?

Mutfakta bulasiklar oyle yigiliyken makineye bile dizmem ,yatarim dediginiz icin cipsin ustune degilse bile yanina yatabilirsiniz diye dusundum neyse bana ne zaten ..Patlak bir dizi pasakli damgasi yemege yeglerim iyi geceleeeer

Dizmediğim günler olur, keyfim yoksa ertelerim dedim.
Her gün böyle yaparım demedim ki yapsam başa çıkılmaz bir hal alır zaten..

Rahatım, sağlığım önde gelir dedim..

Patlak dizinizle mutluluklar dilerim :)

Cok yapmadiginiz icin bezi alip yere baliklama dizlerimin ustune atladigimi falan dusunmeniz beni sasirtmadi ,her seyin oldugu gibi yer silmenin de bir adabi var mesela comelmek gibi o yuzden dizlerim sapasaglam,parmaklarimda ..
Bende size masallah ne tertipli ,duzenli ,elinden her is gelir diyecekleri gunu dilerim ..Bilmiyorum ama zordur herhalde ne PISSIN lafini duymak Allah kolaylik versin ...

Yooo hiç zor değil aşırı titiz birinden duyunca etkilemiyor.
Sizin gibi anlama güçlüğü olan birinden duyunca da etkili olmaz mesela:)

Diz üstüne değil de çömelme ile sildiğin yeri hayal ettim de ben de viledadan önce bekarken öyle
silerdim dizlerim acıyor diye. Ablam öyle olmaz pis olur derdi yine.

Sen de ablamın gözünde pissin çok üzgünüm.
Allah kolaylık versin senin için zor olmalı

Ben de boyleyim ama esim malesef daginikliktan nefret eder.
Oyle titiz degildir. Camdi, ince temizlikti bilmez ama her tarafin tertipli olmasini ister.
Herhalde o da boyle olmasa bu kadar da duzenim olmazdi. Bu yonden iyi oluyor lakin simdi 2 yasinda cocukla evi duzenli tutmak icin karinca gibi pesinde dolasmam lazim.
Esim de duzen istemesine ragmen asiri derecede daginiktir.
Haliyle sık sık tartisiyoruz bu konuda

Benim eşim düzenlidir çok şükür dağınıklıklara sebep benim.
Çocuk olmadığından idare ediyoruz şimdilik her gün ayakta olmam gerekmiyor.
Allah yardımcınız olsun zordur eminim.

Benim eşim düzenlidir çok şükür dağınıklıklara sebep benim.
Çocuk olmadığından idare ediyoruz şimdilik her gün ayakta olmam gerekmiyor.
Allah yardımcınız olsun zordur eminim.
Valla zor da ben de kendimi cok sıkmıyorum anca tartisiyoruz iste
Bir de ayda 1 cam silmek denmis.
Ben yilda 2 yi gecirirsem kendime titizlik madalyasi takasim geliyor yahu
He gunde en az 2 cesit yemek yaparim. Sık sık misafirim olur, beslemeyi seviyorum cunku.

Bilmiyorum onu ben de anlamadım ayda bir silinen cama
özellikle kusuluyor s.çılıyor mu diye sordum alındı kendisi.

Ayda bir nedir yahu? Canıma kastetmedim daha çok şükür.
Ben yılda 3 kez siliyorum cam aynen kendi adıma çok bile diyorum
3' ten fazlası beni aşar, yapanların canına yazık der geçerim keyfi bilir.

Benim eşim sevdiği bir yemek varsa ondan iki tabak yer de diğerine göz ucuyla bakmaz.
Bunu görünce tek çeşit yapmaya başladım. Kalan yemek ziyan oluyor çünkü.
Nadiren kendim için 2 çeşit oluyor.
Misafir varsa zaten adabıyla tatlısına, salatasına kadar yapıyorum ama kimsem yok burda
pek misafirim de olmuyor..

Bizim ailenin de titiz hanımlarının hepsinin beli , boynu fıtıklı ,parmaklarından ameliyatlı ...
Abartmaya gerek yok .
Ben 6 -7 sene falan evvel küveti bol çamaşır suyuyla iyice ovdum . Banyoyu temizledikten sonra kan kustum
Eşimi aradım hemen geldi hastaneye falan gittik .
Ben bekarken yapmazdım şimdi orta derece sayılırım ama istesemde öyle becerikli olamam ne ruhumda ne de ellerimde yok o kabiliyet .

Yani cam temiz degil diye evimde yemek yemeyecek olan yemesin, camda pisirmiyorum yemekleri
Benimki cesit sever. Sevdigi yemek dersen de et olmasi lazim. Onun yanina pilav ve salatadan baska birsey aramaz. Ama oyle etli yemek degil direk et, balik falan. Her gun de et pisirecek halim yok. O yuzden cesit yapmak gerekiyor.
Siz nasil rahat ediyorsaniz oyle yapicaksiniz tabii. Millete ne ya? Zaten bizim millet herseye karisiyor.

Millet için yaşamıyorum zaten canım çok şükür.
Aynen evimi pis bulacak, cama bakıp yemeğimi yemeyecek olan gelmesin evime çok netim.

Bu arada benimki de bayılır ete.
Tek başına kavurma yap, pilav falan da istemez

Hayır olsun, dizlerinizle temizlik anlayışlarınızı mı yarıştırıyorsunuz?
Temizlikten polemik uyarısı kötü olur bana kalırsa

Aslında hiç öyle bir niyetim yoktu benim Mune.

Arkadaşın uzun uzun anlatmalarıma rağmen inatla polemiğe yönelmesinden ötürü
ben de farketmeden yönelmiş olabilirim.. Kusuruma bakma

Sitede temizlik yaparken dizlerini kullaniyor musun mune abla, yoksa arada kacirdigin uyeler olabilir bak
Aman geyikten banlanmasam bari

Aslında hiç öyle bir niyetim yoktu benim Mune.

Arkadaşın uzun uzun anlatmalarıma rağmen inatla polemiğe yönelmesinden ötürü
ben de farketmeden yönelmiş olabilirim.. Kusuruma bakma
O zaman ne yapıyoruz, polemiğe girmiyor ve konuya devam ediyoruz

Hayatta hic birsey dort dortluk gitmiyor.
Ben evli degilim. Ama evli olsam mantigim belli.
Evimi pislik goturmez. Temizliktende ölmem. Yani orta halde yasarim.
Her gun cam siliyim her gun kapi baca siliyim gelemem. Ayda bir cam kapi neresi siliniyo iste onu silerim. Haftada birde nel temizlik. Gunluk teizligimde iste ortada bisey kalmayacak kadar olur. Yani bi engel olmadikca benim normal buldugum bu.
Obur turlusu zaten hastalik.
Surekli sil sil sil nereye kadar. Ben o kadar ugrasmam, ugrasanida sevmem.

Katılıyorum yazınıza sonuna kadar.bütün gün temizlik yapsanda dip köşe hiçbir zaman bal dök yala olmuyor.ertesi gün başlıyor yeniden etraf tozlanmaya banyo saçlanmaya.bu bir kısır döngü yani

3 günlük dünyaya ev işi yapmaya mı geldik ya?

Hee çok keyif alarak temizlik yapan vardır o onların tercihi ama herşey kararında güzel.
İnsanın arada canı istemez, keyfi olmaz, yorgundur tezgahta 2 bulaşık kalsa dünyanın sonu değil.
Toplumda sadece kadınlara diretilen temizlik anlayışına katı kurallara herkes uymak zorunda değil.
Bazen diyorum, erkek olmak varmış bu hayatta, pis olsam bile erkek dediğin ev işinden temizlikten anlamaz der otururdum popomun üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…