Kime ne ki?

Niye pis oluyo?

Demek ki pratik degilsin, sabah 8 aksam 6 mesaili is, gezme tozma sosyal yasanti ev isi hepsini de hallediyoruz. Yapa yapa pratiklesirsin

Evet pratikliği severim.

Bir camı 3 saatte silen ablam bir günde tüm camları silmem karşısında
' Temiz oldular mı ki öyle?' diye sorabiliyor.

Viledayla sildiğim yerlere tiksinerek bakıyor bez getir şurdan bez diye

Ne yaparsam yapayım onun temizlik anlayışına göre temiz değilim

Yani dediğim gibi bu sorun değil aslında ben böyle mutluyum..

Annemi de bunaltıyor bu anlayışıyla, kendini de.
Kadın duvarları sildi onun korkusundan üç gün belim diye gezdi.
Ne gereği var? Yazık değil mi?

Ablan da o sekilde mutlu niye yazik olsun?

Ablam ne kadar mutlu bilmiyorum.
Canını çıkarırcasına temizlik yapıp mutlu olanlar var mıdır gerçekten bilemiyorum.
Bu benim anlayabileceğim bir mutluluk değil.

Ama annemin tüm evin duvarlarını onun kavgasıyla silip çektiği o bel ağrısıyla mutlu olduğunu düşünmüyorum..

canım annenin evi doğalgazssa silmekle başa çıkılmaz..perde ve duvarları maffediyo doğalgaz..ablan fazla titiz..
kızkardeşime en son buzdolabını ne zaman sildin ?dedim sen varken dedi..ee bir sene oldu ben geleli dedim:)

Eş de önemli, eşin yardımı olduğunda, karşılıklı sorun olmadığı sürece bence de sıkıntı olmaz, bir düzene alışılır :)
Kadının kendini paralamasını isteyen, görev olarak gören düşünce yapısına sahip erkek bana gelmesin zaten Ben yapsam da yapmasam da sinir bozucu, baskı gibi.

Eşle de bir sorun olmadıktan sonra da kimseyi ilgilendirmemeli, abartıya gerek yok..

Evet fazla titizliği kendine de anneme de zarar.
Dediğim gibi ben bildiğimi okuyorum.

Kardeşin de abartmış ben buzdolabını senede üç kez sildim en azından

Tabi bunu da pis bulanlar olur ablam gibi..

Keşke annem yaşasaydı da neden hergün uyuyorsun deseydi, demezdi gerçi, abla konusuna girmiyorum bile ablam olsaydıda ben nazlansaydım o fırça atsaydı.

Evet fazla titizliği kendine de anneme de zarar.
Dediğim gibi ben bildiğimi okuyorum.

Kardeşin de abartmış ben buzdolabını senede üç kez sildim en azından

Tabi bunu da pis bulanlar olur ablam gibi..
sen çalışıyorsun herşeyden önce..çalışan insanla çalışmayan aynı olmaz..kızkardeşim temizdir ama üşengeçlik var..her insan aynı değil bribirimizi böyle sevmeliyiz..ama öyle ayakkabıyla evine falan girse söylenirim öyle arkadaşımda var çünki

Cunku 20 -25 sene sonra annem gibi tutmayan elleri olacak.Bardagi kaldirdiginda cat diye dusecek.Neden? Annem vakti zamaninda kendine hic acimadi bir gunde tum evin halilarini yikadi,koltuklarini sildi,cam silmekten boyun fitigi ilerledi.Su anda her gunu fizik tedavide.Neden yazik olmasin.Aklim olsaydi bu kadar yapmazdim der hep.Bu isin yasliligi var.
Katiliyorum faat madalya takmiyorlar.

Keşke annem yaşasaydı da neden hergün uyuyorsun deseydi, demezdi gerçi, abla konusuna girmiyorum bile ablam olsaydıda ben nazlansaydım o fırça atsaydı.

Allah uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin.
Benim de babam yok arkadaşım Olsa da şöyle yapsa dediğim çok olmuştur.

Ben beni bunalttığı için değil de kendilerini bunalttıkları için üzülüyorum aslında..

Kıyamam herkesin bir yanı eksik işte, olsun onlar öyle görmüşler, bizler rahatımıza düşkünüz, onların kadınlık anlayışı öğlene kadar temizlik biter bizde de öğleden sonra başlar:)

Hayy parmaklarını öpeyim tam da bu derdim :)

Ya telde bunları konuşurken kasık ağrısı ile mutfak dolabı siliyordu yaaa!
Bu kadar mı insan canını hiçe sayar?

Ellerindeki sinir sıkışmasından ikisi de ameliyat oldu bile zaten.
Benim ablam 34 yaşında daha.

Yok yine akıllanma yok yine yok..

Ablasinin faati azarlamasi da faatin ablasini azarlamasi da manasiz. Herkes tercihlerini yasar, kim nasil mutluysa oyle..

canım burda bir teyze var 3 tur silermiş yerleri 1 sabunlu iki durulama elleriyle..şimdi dizleri çok rahatsız..ben vileda ile tek su silerim ama sık değiştiririm:)

Ablasinin faati azarlamasi da faatin ablasini azarlamasi da manasiz. Herkes tercihlerini yasar, kim nasil mutluysa oyle..

İlginç bir bakış açısı.

Sevdiklerimizin yakınlarımızın yanlış tercihlerine, kendileri için sıkıntı doğurabilecek
yaşantılarına göz yumup nasıl mutluysa öyle tercih meselesi diyelim o halde..

Evlat, kardeş, anne, eş farketmez..

Buradaki bütün dertler dert olmaktan çıkar böylece.
İyiymiş

canım pasaklıdan rahatsız olurum..ama temizse rahatsız etmez benim yakınım insanlar..olur böyle şeyler sen keyfine bak..aynı binada olsaydınız kötü olurdu:)

canım pasaklıdan rahatsız olurum..ama temizse rahatsız etmez benim yakınım insanlar..olur böyle şeyler sen keyfine bak..aynı binada olsaydınız kötü olurdu:)

Aynı binada olsak da ben rahat yaşantıma devam ederdim de.
Daha sık tartışırdık bu sebeple. Neyse umarım çok geçmeden, daha çok hastalık
sahibi olmadan düzelir umarım...

Aynı binada olsak da ben rahat yaşantıma devam ederdim de.
Daha sık tartışırdık bu sebeple. Neyse umarım çok geçmeden, daha çok hastalık
sahibi olmadan düzelir umarım...
amin..belki senin evide temizlerdi aynı binada olsanız..sana kolaylık olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…