Kime ne ki?

Ahh ahh benim erkek kardeşim çoğu işini kendi yapar, çünkü annem öyle yetiştirdi.
Benim erkek evladım olursa allah nasip etsin öyle yetiştireceğim. İşe başladım ailemden yzakta ev tuttum, her işimi kendim yapabiliyordum. Sadece temizlik yemek değik, ampulum patlar değiştiririm, demonte dolapları kurarım. Ozaman buda erkek işi deyip kenara çekilmeliymişim. Hayat bu insanın basına ne geleceği belli olmaz, herşeyi öğrenmek lazım...

Öğrenmek lazım, öğretmek lazım.
Ayyy çocuğum yorulmasın, kıyamam dememek lazım :)

Ben de cesurumdur, korkmam iş başa düşse erkek işi demem el atarım..

Çoğu kadın her işe koşmayı, erkeğe hizmetteki kusursuzluğu marifet sanıyor.

Eşine de bir kaç iş ver, oğluna da iş ver ki erkenden çöküp gitme, hastalık sahibi olma.
Gelinin de dua etsin ne güzel evlat yetiştirdi sağolsun desin.

Bir de geline akıl veriyorlar. Ayy ben senin gibiyken hem çalışırdım hem evim bal dök yala olurdu.

İyi yapardın bacım hee eminim çok kıymetli olmuşsundur.:KK14:

Ailenizin kafasındaki öncelik sırasını yerle bir ederseniz böyle olur ( :

Halbuki eviniz bal dök yala olsa, hep planlı programlı olsanız falan ideal kadın olursunuz.

Şimdi tembel bir şeysiniz.

merhaba
haklısınız. bende evliyim iki cocugum var ve coğu zaman yerdeki oyuncakların üzerinden atlayarak geziyorum evde. rahatım çocuklar ne zaman uyursa o zaman toparliyorum. pis değilim ama evdeki daginikliktan da rahatsız olmuyorum çünkü toparlasamda 5 dk sonra aynı. annemde soylenir bana. hem aman çocuklardan gözünü ayırma iş beklesin der hemde ev toplu olsun aniden biri gelirse rezil olmayalım ister :-) süper kadın mıyım ben ikisi aynı anda nasıl olacak ?

ama bir yandanda iki komsum var onlara ozenmiyor değilim. ikisininde çocuğu var ama sanki evde kimse yasamiyor tek oyuncak tek toz yok pırıl pırıl evleri yedi yirmidort. nasıl başarıyorlartebrik

merhaba
haklısınız. bende evliyim iki cocugum var ve coğu zaman yerdeki oyuncakların üzerinden atlayarak geziyorum evde. rahatım çocuklar ne zaman uyursa o zaman toparliyorum. pis değilim ama evdeki daginikliktan da rahatsız olmuyorum çünkü toparlasamda 5 dk sonra aynı. annemde soylenir bana. hem aman çocuklardan gözünü ayırma iş beklesin der hemde ev toplu olsun aniden biri gelirse rezil olmayalım ister :-) süper kadın mıyım ben ikisi aynı anda nasıl olacak ?

ama bir yandanda iki komsum var onlara ozenmiyor değilim. ikisininde çocuğu var ama sanki evde kimse yasamiyor tek oyuncak tek toz yok pırıl pırıl evleri yedi yirmidort. nasıl başarıyorlartebrik

Çocukları mutlu mu acaba komşularının? Benimde iki küçüğüm var. Senin gibi oyuncakarın üzerinden atlıyorum. Toplamakla başedilmiyor ki :) onlar mutlu olsunlarda gerisi mühim değil. Hem biz pasaklı değiliz sadece dağınığız oda oyuncak dağınıklığı. Böyle teselli ediyorum kendimi:KK53:

merhaba

Çocukları mutlu mu acaba komşularının? Benimde iki küçüğüm var. Senin gibi oyuncakarın üzerinden atlıyorum. Toplamakla başedilmiyor ki :) onlar mutlu olsunlarda gerisi mühim değil. Hem biz pasaklı değiliz sadece dağınığız oda oyuncak dağınıklığı. Böyle teselli ediyorum kendimi:KK53:

ben de aynı şeyi söyleyecektim
çocuklar mutlu mu diye sormak gerekir Hoppa
evi toplayıp durmak yerine, onlarla oynamak en güzeli Hoppa

bu alıntı çooooook güzel Hoppa

"Dağınık ev içinde yaşam olan evdir.Mobilyacı dükkanı gibi evlerde mutlu çocuk yetişmez.Her şey yerli yerindeyse sevgi eksiktir o evlerde.Bırakın çocuklarınız özgürce, hayal güçleri sınırsızca oynasınlar.Eşya dediğin şey kullanmak içindir, eskidi mi yerine yenisi alınır.Çocuklarda yaptığınız hatalar ömür boyu hem onları hem sizi üzer ve bazı şeylerin telafisi yoktur.Bırakın dağılsın, toplanır, pislensin, temizlenir...Gün gelir o dağınıklığı mumla arasanız da bulamazsınız..."

hahhah aynen bende böyle teselli ediyorum kendimi :-) birde zaten apartman dairesine sıkışmış şimdiki çocuklar birde evde kisitlarsam nasıl atacak bu çocuklar enerjilerini? kızım oyuncakları fırlatıyor , oğlum mutfaktan tencereleri taşıyor salona yemek yapıyor bende oturuyorum aralarina oynuyoruz :-) napayim sırf çocuklar mutlu olsun tembellikten değil :KK53: şimdi toparlayıp uyucam sabah yedide yine mesai baslick :-)

hahhah aynen bende böyle teselli ediyorum kendimi :-) birde zaten apartman dairesine sıkışmış şimdiki çocuklar birde evde kisitlarsam nasıl atacak bu çocuklar enerjilerini? kızım oyuncakları fırlatıyor , oğlum mutfaktan tencereleri taşıyor salona yemek yapıyor bende oturuyorum aralarina oynuyoruz :-) napayim sırf çocuklar mutlu olsun tembellikten değil :KK53: şimdi toparlayıp uyucam sabah yedide yine mesai baslick :-)

O zaman yaşasın çocuklu annelerin dağınıklığı:KK45::KK71:

Canım benim yorgun olmam şart değil.
Keyfim olmasın, canım istemesin ertelerim işleri.

Bak dün temizlik yapacaktım bugüne erteledim.
Bugün de canım istemedi. Yarına erteledim.

Keyfim yoksa eğer tabaklar bile tezgahta bekler, makineye bile atasım gelmez.
Alırım kahvemi film izlemeye, yatmaya geçerim.

Canımdan kıymetli değil diye düşünüyorum.

Bu rahatlığım annemleri kızdırıyor ama eşimi öyle dört dörtlük bir ev hanımına alıştırmadım en
başından beri.. Bana göre de iyi yaptım ohhho_O
Su sözüne çok katıldım valla . Benim kayınvalidemde annemde temizlik hastası eee sonuç ??? Hiç . Evim çöp yuvası değildir temiz bilinşrim ama dediğin gibi canımın istemesi ile alakalı istiyorsa cnm evi val dök yala yaparım yok istemiyorsa tezgah benim keyfimi bekler ..

ben de aynı şeyi söyleyecektim
çocuklar mutlu mu diye sormak gerekir Hoppa
evi toplayıp durmak yerine, onlarla oynamak en güzeli Hoppa

bu alıntı çooooook güzel Hoppa

"Dağınık ev içinde yaşam olan evdir.Mobilyacı dükkanı gibi evlerde mutlu çocuk yetişmez.Her şey yerli yerindeyse sevgi eksiktir o evlerde.Bırakın çocuklarınız özgürce, hayal güçleri sınırsızca oynasınlar.Eşya dediğin şey kullanmak içindir, eskidi mi yerine yenisi alınır.Çocuklarda yaptığınız hatalar ömür boyu hem onları hem sizi üzer ve bazı şeylerin telafisi yoktur.Bırakın dağılsın, toplanır, pislensin, temizlenir...Gün gelir o dağınıklığı mumla arasanız da bulamazsınız..."

cok etkileyici..gerçekten önemli olan çocukların mutlulugu. hayat kısa çokta umursamamak lazım günün tadını keyfini çıkarmak lazım..

X