Kime güveneceğim ben şimdi :((

Şu sebepten dedim.

Bu gibi dönemlerde kafam çok giderdi .Mesela sevgilimle bir konuyu tartışmışız sonuca bağlamışız üzerine saatlerce konuşmuşuz.Ertesi gün tekrar aynı soruyu soruyorum,e dün konuştuk tartıştık ben sana şöyle şöyle dedim ya deyince bende çok şaşırıyorum.O an aklımdan uçmuş gitmiş hiç olmamış gibi.Hani belki arkadaşına da böyle olmuş olabilir mi.Belki kötü niyetli değildi.En iyisi konuş halinden tavrından anlarsın ne olduğunu

Hislerim o kadar da iyi niyetli olmadığını söylüyor canım..Çünkü bana telefonla kimseyi aramadığını söylemeyi unutmadı ama aradığını mı unuttu hiç sanmıyorum..bir beş dakika canım şunlara da bak çıkabilir dese ne olacaktı ki sanki..Konuşup konuşmamak konusunda karasızım :26::26:

Bence hiç bu konuyu ona açmayın hatta artık hiçbir konuyu ona açmayın günlük olaylardan konuşun hele ki sırlarınızı falan sakın söylemeyin ve tamamen ilişkiyide kesmeyin bu seferde bana deger vermiş ki kırılmış der kendini birşey zanneder.

En mantıklısı söyledğin şey gibi geliyor,bir yandan da içimde kalmasını istemiyorum..yarından itibaren mesafe koymayı düşünüyorum,nasıl yapacaksam..:26::26:

frezyam duruma bende çok üzüldüm ama nihayetinde herkes insan herkes nefis taşıyor daha iyi olmak uğruna ne dostluk ne arkadaşlık dinleyebiliyor insanlar diğer arkadaşlarında dediği gibi mesafeni koy eskisi kadar samimide olma ama tamamen uzaklaşmada yani bişeyler olduğunu sezebilecek ölçüde davran ona tantana çıkartmaya değmez zaten şurda yarım dönemin kalmış herkes memleketine dönüyor ne dostluk ne kardeşlik hiçbiri kalmıyor tecrübeyle sabittir o sebeple hiç kafana dahi takma son döneminin tadını çıkarmaya bak çünkü bu tür şeylert üniversite yıllarında herkesin karşılaştığı şeyler :KK34:

Üniversite yılları hayata başlangıçtır , o yüzden hayatta yiyeceğin kazıkların demosunu görmüşsün şekerim :26: :26:

Kazık yemeden insan gözünü açamıyor, insanlara %100 güvenmemeyi ve güveneceğin insanları seçmeyi böylelikle öğreniyorsun.

Benim fikrim, çok da bu insan vblerini kafaya takmamak..sen de onunla yüzeysel takıl. İçinde kalacaksa git yüzleş ama ben bir şey söylememenin taraftarıyım. Bir kişiyle aran açılınca tüm arkadaş grubundan açılman gibi bir durum söz konusu olabiliyor çünkü, yani derim ki sen de politik takıl :KK34:

Hislerim o kadar da iyi niyetli olmadığını söylüyor canım..Çünkü bana telefonla kimseyi aramadığını söylemeyi unutmadı ama aradığını mı unuttu hiç sanmıyorum..bir beş dakika canım şunlara da bak çıkabilir dese ne olacaktı ki sanki..Konuşup konuşmamak konusunda karasızım :26::26:

Eğer art niyetli olduğunu hissediyorsan başka tabi ki.Konuş bence.Hesabını sor verdiği cevaba göre.

Şimdi bu açıdan bakınca daha çok sinirlendim..Böyle bir şeyi onun yapmış olmamasını isterdim..

Kusura bakma ama bu onun icinde fesatlik oldugunu gosteriyor. Ben mesela kendimden ornek vereyim. Master yaparken arkadaslarim benden daha yuksek alsin diye ugrasirdim. Birsey biliyorsam saklamazdim. Onlar da ayni sekilde. Ben olsam bu arkadasligimi gozu kapali bitirirdim. Bir kere boyle davranan insan daha cok boyle davranir. Ikiniz yuksek alsaniz ne olurdu, bir yeri mi eksilir notu mu eksilir. Iste burda kopuyor insan.

Not: Yalniz boyle davrandigina ve sana yalan soylenmedigine emin ol. Ondan sonra hareket et cunku oteki soyleyen de aranizi bozmak icin yalan soylemis olabilir. Var boyle tipler . Ara bozmak icin ellerinden geleni yaparlar.

Frezya bu gibi insanlar bol seni kiskandigi icin paylasmak istememistir anladigim kadariyla digerlerine vermis o notlari ve sinavda cikacak sorulari paylasmis bi seni es gecmis bu durumda arkadaslik denilen bisey yok senin ondan daha dusuk puan almani istiyor bu gibi insanlardan uzak durmani öneririm yoksa sen kndini ûzersin

aaaahh son dönemimdeyim ben de, buna benzer neler yaşadım bir bilsen...
hepsi de enn yakınım dediklerimden geldi...

biri sınav tarihini yanlış söyledi ki o dersten kaldım, akabinde erkek arkadaşıma (nişanlım değildi o zamanlar) 'ayşe tembelin teki o seni haketmiyor, sen benimle ol' demiş, aklıma geldikçe sövüyorum kıza :KK47::KK47::KK47::KK47:

bir diğeri ise aynen böyle soruları alıp alıp onda yokmuş ayağına yatardı, bir gün bana çok fena yakalandı, sonuçlar açıklanınca bir de notumu sordu utanmadan... verdim cevabımı oturttum aşağıya... bu insanın da nişanlımda gözü vardı ki nişan hazırlıklarını birlikte yaptığım bir kızdı bu :KK50: çok engellemeye çalışmış nişanı, nişanlımı çok doldurmaya çalışmış ama başaramadı...

ne geliyorsa yakınlardan geliyor zaten :KK47: bir gün katil olacağım nişanlım yüzünden En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK16:

bak yine sinir oldum ya keşke okumasaydım arkadaşım konunu :KK1:

Benimde böyle bir arkadaşım(!) vardı ünide, artık hırstan kızın gözü bişey görmüyordu :KK52:
bence yüzüne söylesen böyle böyle duydum diye, kesin der ki ayyyy canımmm ben onlara hiç bakmadım o yuzden sana da söylemedim der :KK53:
Üniversitede tecrübe, yediğimiz kazıkların bileşkesi oluyor :KK1:

frezyam duruma bende çok üzüldüm ama nihayetinde herkes insan herkes nefis taşıyor daha iyi olmak uğruna ne dostluk ne arkadaşlık dinleyebiliyor insanlar diğer arkadaşlarında dediği gibi mesafeni koy eskisi kadar samimide olma ama tamamen uzaklaşmada yani bişeyler olduğunu sezebilecek ölçüde davran ona tantana çıkartmaya değmez zaten şurda yarım dönemin kalmış herkes memleketine dönüyor ne dostluk ne kardeşlik hiçbiri kalmıyor tecrübeyle sabittir o sebeple hiç kafana dahi takma son döneminin tadını çıkarmaya bak çünkü bu tür şeylert üniversite yıllarında herkesin karşılaştığı şeyler :KK34:

Kalplişim cevabın için teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum okul bitince herkes yoluna bakacak...Normalde iyi gibi görünen insanlar bile çıkar olunca değişebiliyor..dün telefonda konuştuk ne kadar samimi ne kadar sıcak ama sınav zamanı hiç öyle olmuyor malesef..Duymamışım gibi davranacağım,o da kendini uyanık sansın..

Üniversite yılları hayata başlangıçtır , o yüzden hayatta yiyeceğin kazıkların demosunu görmüşsün şekerim :26: :26:

Kazık yemeden insan gözünü açamıyor, insanlara %100 güvenmemeyi ve güveneceğin insanları seçmeyi böylelikle öğreniyorsun.

Benim fikrim, çok da bu insan vblerini kafaya takmamak..sen de onunla yüzeysel takıl. İçinde kalacaksa git yüzleş ama ben bir şey söylememenin taraftarıyım. Bir kişiyle aran açılınca tüm arkadaş grubundan açılman gibi bir durum söz konusu olabiliyor çünkü, yani derim ki sen de politik takıl :KK34:

Ben de söylemek istemiyorum açıkcası..ne diyecek bana evet frezya ben sana söylemedim bilmeni istemedim mi diyecek,hiç sanmıyorum..Canım unutmuşum,o konuları önemsiz gördüm filan diyecek..

Kusura bakma ama bu onun icinde fesatlik oldugunu gosteriyor. Ben mesela kendimden ornek vereyim. Master yaparken arkadaslarim benden daha yuksek alsin diye ugrasirdim. Birsey biliyorsam saklamazdim. Onlar da ayni sekilde. Ben olsam bu arkadasligimi gozu kapali bitirirdim. Bir kere boyle davranan insan daha cok boyle davranir. Ikiniz yuksek alsaniz ne olurdu, bir yeri mi eksilir notu mu eksilir. Iste burda kopuyor insan.

Not: Yalniz boyle davrandigina ve sana yalan soylenmedigine emin ol. Ondan sonra hareket et cunku oteki soyleyen de aranizi bozmak icin yalan soylemis olabilir. Var boyle tipler . Ara bozmak icin ellerinden geleni yaparlar.

O çocuğun yalan söylediğini sanmıyorum tesadüf eseri açıldı konu ve ben biliyorum sanıyordu,nasıl bilmezsin filan dedi hatta,okula pek gelen konuşan biri değil..Konuşmak istemiyorum ama görüşünce fikrim değişirse konuşacağım,şu an sınavlar bitti ya melek oldu yine..Bu dönem okul bitiyor okulda herkes çığırından çıktı..

Frezya bu gibi insanlar bol seni kiskandigi icin paylasmak istememistir anladigim kadariyla digerlerine vermis o notlari ve sinavda cikacak sorulari paylasmis bi seni es gecmis bu durumda arkadaslik denilen bisey yok senin ondan daha dusuk puan almani istiyor bu gibi insanlardan uzak durmani öneririm yoksa sen kndini ûzersin

Yok canım diğer kişi ona söylemiş,o bana söylemedi..Yüksek puan almamı istemiyor bu anlıyorum,sınav zamanı diğer davranışlarını da düşününce rakibi olarak görmüş beni..Ama daha dönem bitmedi,hiç bir şekilde benden fayda sağlayamayacak gitsin alsın soruları istediği kişiden istediği kişiyle çalışsın..çok kıgınım,güvenim sarsıldı artık

Son düzenleme:
aaaahh son dönemimdeyim ben de, buna benzer neler yaşadım bir bilsen...
hepsi de enn yakınım dediklerimden geldi...

biri sınav tarihini yanlış söyledi ki o dersten kaldım, akabinde erkek arkadaşıma (nişanlım değildi o zamanlar) 'ayşe tembelin teki o seni haketmiyor, sen benimle ol' demiş, aklıma geldikçe sövüyorum kıza :KK47::KK47::KK47::KK47:

bir diğeri ise aynen böyle soruları alıp alıp onda yokmuş ayağına yatardı, bir gün bana çok fena yakalandı, sonuçlar açıklanınca bir de notumu sordu utanmadan... verdim cevabımı oturttum aşağıya... bu insanın da nişanlımda gözü vardı ki nişan hazırlıklarını birlikte yaptığım bir kızdı bu :KK50: çok engellemeye çalışmış nişanı, nişanlımı çok doldurmaya çalışmış ama başaramadı...

ne geliyorsa yakınlardan geliyor zaten :KK47: bir gün katil olacağım nişanlım yüzünden En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK16:

bak yine sinir oldum ya keşke okumasaydım arkadaşım konunu :KK1:

Nişanlınla aynı okuldaydınız sanırım canım..Kızlar baya fesatmış demek ki sizi çekemiyorlarmış,belki de nişanlını ayartmak için bile arkadaşlıklarını sürdürmüş olabilirler..Üniversite ortamında her çeşit insan var ya,çıkar ilişkisi genelde..

Benimde böyle bir arkadaşım(!) vardı ünide, artık hırstan kızın gözü bişey görmüyordu :KK52:
bence yüzüne söylesen böyle böyle duydum diye, kesin der ki ayyyy canımmm ben onlara hiç bakmadım o yuzden sana da söylemedim der :KK53:
Üniversitede tecrübe, yediğimiz kazıkların bileşkesi oluyor :KK1:

Evet canım ben de öyle düşünüyorum canım çok stresliydim oraları önemsiz gördüm,sen de çalışmışsındır diye düşündüm diyecek..başka ne diyebilir ki..

Belki Esra değil de diğer arkadaş yalan söylemiştir olamaz mı?

Çocuk bizim çok yakın olduğumuzu her şeyi birbirimizle paylaşıp söylediğimizi biliyor canım..o nedenle benimle bildiğimi düşünerek konuştu söylememe ihtimalini düşünmemişti benimle konuşurken o da şasırdı..

Esra'yla konuşulmalı bence yoksa durum netliğe kavuşmaz ...

Hiç konuşmak istemiyorum,saçma sapan bir açıklama yapacak tahminim bunu duymak istemiyorum..Unutmuş olsa diyelim,o çocuğu aramak istmediğini,başka kimseyi aramadığını söylemeyi neden unutmadı ya da ihmal etmedi bunu anlayamıyorum işte

Cnm daha çok gençsin genciz daha doğrusu ama ben kimseye güvenmemeyi öğrendim hemde seninki kadar hafif bi şekilde değil daha acı bu sana hayatta herkeze güvenilmeyeceğini öğretmiş oldu ders çıkarmalısın ve arkadaşına gelince ona sor bence nie böle yaptığını eğer doğruysa utandır ve eskisi kadar samimi olma

X