Kime güveneceğim ben şimdi :((

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
Selam kızlar..Anlatacağım şey en yakın arkadaşımla ilgili adı esra olsun..Kimseye söylemedim,size bir danışayım dedim.. Çok üzgünüm hem de çok kırgın

En yakın arkadaşımla aynı sınıftayız,ikimizin de son dönemi..
Bugün okula gittim arkadaşım gelmedi derse..Neyse dersten çıktık,bizim üst devreden bir arkadaşla sohbet ediyorduk..Bana dedi ki (dersin adı A olsun )A dersinin sınavı nasıl geçti ?? Ben de dedim ki kötü geçti hiç beklediğim gibi sormamış dedim..O da dedi ki ben esraya şu kısımlara çalışın,hatta şu sayfada bir soru var ona bakın dedim sana söylemedi mi dedi :KK53::KK53::KK53:Ben şok oldum..
Sınav gününden önce bir kaç üst devreyi arayıp geçmiş yılların sorularını bulalım dedik esrayla,bende kontor yoktu,o da ben akşam ararım haber veririm demişti..
bana sınav gününden önce o çocuğu aradığını böyle şeyler konuştuğunu söylemedi..Kaldıki sınava son bir saat kala yan yanaydık

Bana söylediği şey sınavla ilgili bir kaç arkadaşı o arayacaktım aramadım gerek duymadım dedi..

..Biz çok yakınız birimiz ne bulsak çalışsak diğerine söyleriz (ya da ben öyle sanıyordum :KK5::KK5:)

Şimdi ben ne yapayım kızlar..Ben onu kardeşim gibi görüyordum çok iyiydi aramız..Ben hep ikimizin de dersleri iyi olsun bir an önce bitirelim düşünüyordum onun da öyle düşündüğünü sanıyordum :KK5::KK5: İçten pazarlık değil mi bu !! O zaman en onun arkadaşı dostu değilim

Ben bu konudan ona bahsetmedim,açıkcası bahsetmek konusunda karasızım,bunun açıklaması ne olabilir ki :KK5::KK5:..Ne yapayım bana fikir verin lüften,konuşup bunları yüzüne mi vurayım,yoksa okul bitsin sessizce gideyim en azından her şeyin hatrına muhabbetimiz mi kalsın

Son düzenleme:
cnmm hayat böyle maalesef....

ben üniversitede kız arkadaşlarımdan neler çektim hep bir yarışlık içerisindeler.... sınav zamanı sırf notlarını almiim diye slm bile vermezlerdi, erkek arkadaşları araya koyar alırdım son sınavda anladılar kimse not vermedi çocuklara bile vermediler8sonraki gün sınav var ve akşam olmuş 23,00)... sınav günü erken çıkıp gündüzlerden almıştık notları

kuzum hiç kendini buyüzden sıkma moralini bozma da, ama kimseyede hiçbir şekilde ne kadar iyi olsada sana karşı güvenme :KK20:

cnmm hayat böyle maalesef....

ben üniversitede kız arkadaşlarımdan neler çektim hep bir yarışlık içerisindeler.... sınav zamanı sırf notlarını almiim diye slm bile vermezlerdi, erkek arkadaşları araya koyar alırdım son sınavda anladılar kimse not vermedi çocuklara bile vermediler8sonraki gün sınav var ve akşam olmuş 23,00)... sınav günü erken çıkıp gündüzlerden almıştık notları

kuzum hiç kendini buyüzden sıkma moralini bozma da, ama kimseyede hiçbir şekilde ne kadar iyi olsada sana karşı güvenme :KK20:

Aynen öyleymiş canım..ben de biliyorum başkaları böyle şeyler yapıyordu görüyordum,hep derdim ki ne güzel bizim aramızda hiç böyle şeyler olmaz..Yanılmışım..yarın okulda yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum,samimi davranmayı becerebilecek miyim acaba..

Kimseye bu benim dostum , arkadasim demeyeceksin. Insani cokta guzel sirtindan vuruyorlar. Tecrube olsun sana. Kendinden baska kimseye guvenme.

Kimseye bu benim dostum , arkadasim demeyeceksin. Insani cokta guzel sirtindan vuruyorlar. Tecrube olsun sana. Kendinden baska kimseye guvenme.

Haklsın da birilerine güvenmeden de olmuyor işte ama çok güvenmemek lazım..İnsanlar çıkarları için değişebiliyormuş..

direk tartışır, hesap sorar gibi diil ama bi şekilde söylerdim ben senin yerinde olsamm :KK31::KK31::KK31:
' çalıştığımız yerler x ( üst sınıftaki çocuğun adı ) in sana sölediği yerlermiydii, sınav çıkışı konuştuk da ' de meselaa :KK34:

Kızlar yarın ne yapayım konuşayım mı kalsın mı..Konuşursam tartışma çıkacak ve ben yüzüne bakmam sanırım o tartışmadan sonra, çünkü bunu bildiğimi biliyor olacak,ama ikimizde bunu kaldırabilecek durumda değiliz şu anda..çok karışık kafam :26::26::26:

direk tartışır, hesap sorar gibi diil ama bi şekilde söylerdim ben senin yerinde olsamm :KK31::KK31::KK31:
' çalıştığımız yerler x ( üst sınıftaki çocuğun adı ) in sana sölediği yerlermiydii, sınav çıkışı konuştuk da ' de meselaa :KK34:

Malesef canım çocuğun söylediği yerden soru çıktı :KK5::KK5:..Konuşma tartışmaya dönüşür,o nedenle kararsız kalıyorum..Bu kadar yakınken olmasını hazmedemiyorum..

Annen baban ve kardeşlerinden başka kimseye sonsuz güvenme bence. Üniversite yıllarında bu tarz şeyler çok olur.

Annen baban ve kardeşlerinden başka kimseye sonsuz güvenme bence. Üniversite yıllarında bu tarz şeyler çok olur.

Bitsin de kurtulayım artık diye dua ediyorum..Erkek arkadaşım bana hep diyordu ona güvenme diye,hep tartışıyorduk bu kadar iyi biri hakkında nasıl böyle konuşabilirsin diyordum haklıymış..Şimdi ona da anlatamıyorum,savunduğum şeyin tersi oldu çünkü..

Kime güveneceğim ben şimdi demişsin ya?..

Kimseye...

Hiç kimseye güvenmeyeceksin. Şaşırmayacaksın, senden başka herkes böyle çünkü. Senden başka herkes senin için güvenilmez olmalı. Zaten öyleler.

Bazı tipler böyledir.
Uçan sineğe rakip gözüyle bakarlar.

İş hayatında daha fazla rastlayacaksın canım bunlara, hatta daha vahimlerine:KK31:

O arkadaşına da bahset bence.
Vereceği cevabı merak ettim.

Kime güveneceğim ben şimdi demişsin ya?..

Kimseye...

Hiç kimseye güvenmeyeceksin. Şaşırmayacaksın, senden başka herkes böyle çünkü. Senden başka herkes senin için güvenilmez olmalı. Zaten öyleler.

Çok haklısın,böyle şeyler ola ola artık insanlara karşı samimi davranıp iyilik yapmak istemiyorum..

Bazı tipler böyledir.
Uçan sineğe rakip gözüyle bakarlar.

İş hayatında daha fazla rastlayacaksın canım bunlara, hatta daha vahimlerine:KK31:

O arkadaşına da bahset bence.
Vereceği cevabı merak ettim.

Ben de merak ediyorum..Ama o tartışmadan sonra eskisi gibi davranamam ona..gerçi böyle de olmayacak..Acaba şimdi arayıp sorsam mı :26::26::26:

Ben senin yerinde olsam bir şekilde tepki verirdim - soğuk - uzak ve fazlasıyla mesafeli olurdum.
Ne oldu dediğinde çat çat yapıştırırdım nedenini.

Geçen dönem bir dersin sınav soruları elimde vardı adam aynılarını soruyordu ben zaten bakmıştım hepsine okula götürdüm önümdeki kız istedi onda yokmuş hiç düşünmeden hepsini verdim son yarım saat kız baktı sadece. Ve ciddden aynı sorular çıktı.

Bu dönem aynı hocanın sınavı vardı ben de sorular yok bulamadım sınava gittim o kızda var bu sefer sorular dedim ki aa sınav sorularımı onlar evet dedi bakayım mı dedim tamam dedi ama yarım ağızla o sırada yanına doğru gittim başka bir arkadaşı hayır ya diye kağıdı çekti sorular olduğunu anlamadığımı sanarak suratı o kadar bozuktu ki kız diyor ki olsun artık yapcak bişey yok. Yok kalsın bakmayacağım dedim. İnanır mısınız sınavda aynı bir tane soru yoktu. İçimden dedim ki ne oldu değdi mi ?

Ve ben 3. sınıfım üniversite arkadaşlığının menfaatçi ve yalan olduğunu düşünüyorum.
Zaten sınıftan yakın arkadaşım yoktur.
Kızların yaptığı çok dokundu bu arada. Samimi olmadığım halde üzüldüm çünkü ben diğer kıza öyle yapmamıştım
Ben yine de onlar gibi yapamam , uzatırım.
Kendime gerçekten yakıştıramam çünkü. Üzülürler diye düşünürüm.
Salak mıyım ? Fazlasıyla. :KK14:
Ama insanım hemde fazlasıyla :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
güvenmekle başlıyor bütün hayal kırıklıkları..

daha ne kırıklıklar görecek o yumuşak kalbin..

o yüzden kimseye tam güvenme ya da tam olarak iyi olmasını bekleme.hep biraz pay bırak kötülük görebileceğine dair..

çünkü hayat vahşi yaratılmış,kıran kırana bir rekabet var aslında tüm canlılarda..

yaşamak için bir diğer hayvanı öldüren canlılarız biz..ne bekliyorsun ki...

X