kime benziyorsunuz?

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
selam bayanlarrr...:1hug:

siz,eşiniz,aileniz veya arkadaşlarınız sizi kime benzetir..

benim eşim benim çenemi hülya avşara benzetiyorr. ama benziyodaaaa:dance:

Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım....
Bakışından süzülen, işvene kurban olayım..

Benzemem kimseye..tatlicadiarzu

okulda Emniyet Teşkilatı (Polis Meslek Hukuku) dersine giren amirimiz beni hep aşkın nur yengiye benzetirdi.nerem benziyorsa:))))

Bi dizi vardı bir zamanlar... Beyaz Gelincik diye ... Ordaki başroldaki kıza benzetirler çok. Adını hatırlamıyorum ama beyaz gelincik oydu. Bir çok insandan duymuşumdur ama eşim benzetmez. O kız çirkinmiş, ben güzelmişim...:teytey:
Bende kendimi ŞAİKA ya benzetiyorum... Ailem üstüme yürüyor,ne alaka diye Eşimde kızıyo ama nedense ben kendime çok benzetiyorum...:dance:

Beni de Gülse Birsel'e benzetirler canımcım. Hani şu Avrupa Yakası'nın Aslı'sı.
Aslında hakkaten benziyorum galiba yaaa sadece benim saçlarım ona göre çok uzun. jeyyar

Bi dizi vardı bir zamanlar... Beyaz Gelincik diye ... Ordaki başroldaki kıza benzetirler çok. Adını hatırlamıyorum ama beyaz gelincik oydu. Bir çok insandan duymuşumdur ama eşim benzetmez. O kız çirkinmiş, ben güzelmişim...:teytey:
Bende kendimi ŞAİKA ya benzetiyorum... Ailem üstüme yürüyor,ne alaka diye Eşimde kızıyo ama nedense ben kendime çok benzetiyorum...:dance:

ailen seni ordaki kıza benzetiyosa demekki bizde senle benziyoz cünkü bni etrafımdakilerin %100 diyebilirmm cok benzetirler ayrıca o kızın dizideki adı ceren orjinal adı sezin akbaşoğullarısırnaşık şey

Beni de Gülse Birsel'e benzetirler canımcım. Hani şu Avrupa Yakası'nın Aslı'sı.
Aslında hakkaten benziyorum galiba yaaa sadece benim saçlarım ona göre çok uzun. jeyyar

Benimde hareketlerimi, konuşmamı filan benzetiyorlar Gülse Birsel'e...Ama tip olarak ancak ilyas salman la brad pith in benzerliği kadardır :roflol:

benide kayınvalidemin komşuları ve kayınvalidemler doğa rutkaya benzetirler
ama ben hiç benzetemem kendimi çünkü ben daha güzelim....:roflol:

ben hi benzetmiyrm ama kuzenlerim demet akalina bide acemi cadidaki tugce diye bi kiz varya ona benzetiyolar

Beni de çoğu kişi ebru şallıya benzetir.Ailem akrabalarım öğretmenlerim :sm_confused:
Ama ben daha güzelim:dilcikar:

Sevgilimin annesi de genco dizisindeki özgeye benzetiyor.CADIARZU.Saçım siyah olsa ikizi gibi olcakmışım:roflol:

benide sanatçı gülşene bencetirler ilk tanıştığım kişinin ilk dediği şey sen kime benziyorsun biliyormusun kimeee gülşeneee. ıyy gıcık oluyorum ben .

ozaman foto koyulsun
kim kime benziyor uradakiler karar versin

Okadar ciddi bir olaymı ki bu? Hani ispat yoluna filan girdiğimize göre, ciddiyetini bende kavramak isterim. Burada tatlı tatlı takılıyoruz. Sıkıntı atıyoruz. Neden birden mühim bir olay haline gelsin ki ? Benim Şaika ya ya da Ceren e benzemem çok ispat gerektiren birşey değil bence...

X