kimberley bu kez yapacak bu işi :))

kimberley

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
323
merhaba arkadaşlar,
ben de yeniden aranıza katıldım...geçmiş konularımdan bakarsanız taa geçen sene de bir zayıflama günlüğü açtığımı ve ne yazıkki gerisini getiremediğimi görebilirsiniz ( hala yerimde sayıyorum hatta geçen seneden bile daha kiloluyum (

yaşım 24... 25 olucam... boyum 184... kilom da 93... ben zaten çok uzun olduğum için 50 lere 60 lara düşmek gibi bir hedefim olamaz... kemik yığınına dönerim hastalanırım o kilolarda... benim taş gibi hatun olduğum kilom ise 71 taş çatlasın 72... ve ben 71 kilo da manken gibi bir kızdım üniversitede...giydiğim yakışırdı giyerdim dar pantolanumu çekerdim binici çizmelerimi...zaten bacaklarım da uzun fakültede yeller estirirdim... ama gelin görün ki mezun olmamdan 2 yıl içinde 20 kilo aldım... doğum yapmış gibi resmen... keşke doğum yapmış olsam da 120 kiloya çıksam... o zaman en azından çocuğuma bakar onun için bu hale geldim der kilo slmış olmamla gurur bile duyardım... ama ben sırf boğazım yüzünden boğazımı tutamamam yanlış beslenmem ve herşeyi salmam yüzünden 20 kilo aldım... aylardır 88 deydim ... dün tartıya bir çıktım 93 e gelmişim... akşam çayın yanında yediğim milföy börekler bisküviler kalıp kalıp antep fıstıklı çikolatalar beni bu hale getirmiş... 93 olmuşum ( kızlar benim boy da uzun olduğundan afedersiniz ama yarmagül gibi dolanıyorum etrafta... iri yarı devasa bir görüntü oluşuyor... kurban bayramında yıllardır görmediğim bir kuzenim geldiler bizim eve... dediği ilk laf "kimberley alman halterci kızlar gibi olmuşsun maşallah iri yarısın... korktum senden vurdun mu devirirsin " ( gerçekten de öyleyim iri yarı devasa yürüyen bir devim... giydiğim hiç bir şey yakışmıyor... mutlu değilim o kadar depresyondayım ki... Allaha şükür ediyorum hasta değilim sağlığım yerinde işim var gücüm var benim yerimde olmak isteyen milyonlarca insan var diyorum ama insanoğluyuz işte görünüş te o kadar önemli ki...kendime güvenim sıfır... bugün bir tıp öğrencisi olduğunu anladığım arkadaşın günlüğünü okudum... dolabında zayıflayınca giyerim düşüncesiyle aldığı onlarca yepyeni kıyafeti olduğunu ve hala etiketleriyle durduğunu ama asla zayıflayıp ta giyemediğini okudum... sadece böyle yapan bir tek ben olduğumu düşünüyordum... meğer biz kilolu bayanların çoğu böyle yapıyormuşuz.... hiç kendime göre kıyafet almıyorum...hep zayıflıcam diyip küçük alıyorum...bedenime göre alınca şişman olmayı kabullenmişim gibi geliyor... ancak tezatlığa bakın...hem kabullenmek istemiyorum hem de zayıflamak için hiç birşey yapmıyorum (

inanır mısınız tek kot pantolunum var... daha doğrusu vardı... onun da 3 ayda arası eridi bu akşam giyecektim bi baktım arası erimiş delinmiş...elimdeki tek kotum da çöpe gitti... almaya durumum yok mu allaha şükür işime başladım kendi paramı kazanıyorum aileme yük olmadan istediğim kıyafeti alabilirim ama alamıyorum ki (( tek pantolonla hayatımı geçiriyorum...

1 buçuk yıldan uzun süredir süren harika bir ilişkim var... erkek arkadaşım bana aşık olduğunda 80 kiloydum... yani kilo almaya yeni başlamıştım... boyum uzun olduğundan 80 kilo da bile çok güzel oluyorum ben... yani çok kilolu görünmüyorum... biraz balık etli görünüyorum... erkek arkadaşımla tanıştığımızda kilo alma serüveninin başında balık etli bir kızdım... o beni koşulsuz sevdi...hala da öyle seviyor...balık etli halime aşık oldu ama ben ne yaptım...nasılsa sevgilim de bana aşık diye saldım Allah saldım... balık etliden resmen bir "balinaya" dönüştüm... erkek arkadaşım 80 den 90 a çıkma yolculuğunda bana hiç laf etmedi kilo alıyorsun kötü görüneceksin demedi... hep beni çok beğendiğini çok çekici bulduğunu belli etti söyledi hiç gururumu incitmedi... ama geçen ay son görüşmemizde 93 kiloluk halimi görünce o da artık dur dedi bu gidişe ( yazık ya hala beni kırmamak için ne kadar gayret ediyor ( özgüvenim kırılmasın diye yapmadığı şey yok ( o da zaten şişko olduğumu söylese yada beğenmediğini belli etse zaten hayli dipte olan ruh halim iyice dibe vururdu (
ama artık gözle görülür derecede fark var aramızda... sevgilim gerçekten çok yakışıklı bpylu poslu çok iyi giyinen ve kızların dikkatini kolay çekecek vucut yapısında biri... ben onun yanında o kadar hantal kalıyorum ki( geçen buluşmamızda alışveriş merkezine gittik... millet bir ona bakıyor bir bana ... kızların bana nasıl baktığını bir görseydiniz ( yanımda çok yakışıklı şık bir adam ve yanında kötü giyinen salmış kilolu bakımsız bir kız ( içimden hiç bakım yapmak giyinmek kuşanmak gelmiyor çünkü sığamıyorum istediğim kıyafetlere) ... otobüse biniyoruz gene herkes bize bakıyor... ya bana yönelen bakışları görmelesiniz ( bir de sevgilim bana aşkla bakar otobüste olsun otururken olsun elimi hiç bırakmaz sarılır yanağımdan pıt diye öper belki onun bana olan ilgisi dikkatleri daha çok bize çekiyor... bu çocuk bu kızda ne buluyor gibisinden (

ya herşeyi herkesi bir yana bıraktım zaten... ben kendim için, eski ben olmak için kilo vermek istiyorum... tekrar özgüvenim olsun istiyorum... daha sağlıklı olayım daha az yorulayım eskisi gibi cıvıl cıvıl olayım istiyorum... insanların "kimberley ne kadar kilo almışsın eskiden nasıldın ne hale gelmişsin" demelerinden de bıktım... ben bu depresif dünyamdan çıkıp eski ben olmalıyım...eski ben olmak istiyorum... daha çok gencim... resmen şuanda 35 yaşında kadınlar gibiyim... gezmek tozmak bile içimden gelmiyor kabuğumu kırmak istiyorum ben (

başlangıç kilom => 93
ilk hedefim => 80
nihai hedefim => 73

yani 20 kilo verme yolculuğumdam yarın sabah kahvaltısıyla birlikte başlayacak... ben de sizlere hergün ne yediğimi yazacağım...lütfen benimle birlikte olun... Allah ım lütfen bu kez başarayım... başarmalıyım... başarıcam :))

( alıntı yapmadan cevaplarsanız çok mutlu olurum diyetdaşlarım :)))

ben varım ben varımm=) sen bu işi yaparsın 20 kilonu verir fıstık gibi olursunn=)) bu kiloloarı sadece kendin için ver..yavaş yavaş vermeye dikkat et =) haberlerini beklemekteyim

Slm benimde veremem gereken 20 kilom var ve suan cok mutsuzum senin allahtan sevgilin sana kilo ver diye baski yapmiyor ... Bnimki bide kilo ver yoksa senden ayrilim diyor ..neyse ins basaricaz

kızlar dün arkadaşlarda kaldığım için yazamadım... dünki yediklerimi yazıyorum :))
kahvaltı => 1 simit
Öğle=> 4-5 kaşık yağsız makarna yoğurt
akşam=> ıspanak ve yine makarna ( akşam arkadaşlara gittiğim için orada da makarna yemek zorunda kaldım ama dün hiç ekmek yemedim abur cubur yemedim :)) aralarda yeşil çay içtim... 3 kupa falan içmişimdir heralde...

bu arada saolun kızlar :))

Slm benimde veremem gereken 20 kilom var ve suan cok mutsuzum senin allahtan sevgilin sana kilo ver diye baski yapmiyor ... Bnimki bide kilo ver yoksa senden ayrilim diyor ..neyse ins basaricaz

kuzum kendimiz için vericez bu kiloları... hiç üzme tatlı canını... kilo verdikten sonra burnundan fitil fitil getirirsin erkek arkadaşının :))

sevgili günlüğüm, dün misafirlerim olduğu için yazamadım (

bugün ki yediklerim :

kahvaltı => bir dilim kek ve çay ( sabah erken kalkamadığım için işe apar topar yetiştiğimden kahvaltı hazırlayamıyorum... ama bu gece erken yatıp sabah kahvaltılarına başlıcam çünkü kesinlikle kahvaltısınız olmuyo...

öğlen => bir ince dilim ekmek peynir 5 zeytin domates biber çay

akşam => 100 gr tavuk ve lahana kapuska ( yağsız az tuzlu) hiç ekmek yok

aralarda yeşil çay içtim... ve gelelim biraz öncesine... jillian michaels i ilk kadınlae kulubunda görmüştüm...sonra merak edip araştırdım... kadın müthiş bir hoca... çalıştırdığı kişilerin önce- sonra hallerini gördüm...internetten indirmek yerine D&R dan dvd sini aldım ve bu akşam başladım... müthiş yorucu birşey ama kendimi harika hissediyorum... 1 ay düzenli yaparsam kesinlikle işe yarayacak :)) jillian michaels i araştırın ben çok beğendim kızlar :))

kızlar nasıl gidiyor diyet günleri?? ramaska sen de başladın mı diyete??

kızlar dün yazamadım yoğun oluyorum ben biraz ( ama elimden geldiği kadar sizi haberdar etmeye çalışıcam... dün yediklerimi yazıyorum...

kahvaltı => 1 simit ( sabahları erken işe gidiyorum kahvaltı hazırlayamıyorum... şekersiz çay ile bir simit yiyiyorum...
öğlen => domates peynir biber zeytin bir dlimden az ekmek ( yine işyeri sorunu)
akşam => tavuk şiş ekmek yok bir de salata ... akşamları kesinlikle ekmek yemiyorum sabah br bütün simit yediğim için...

vee kızlarrrr spora devam... çok faydası oluyor... iki gündr yapıyorum jillian michael i :))

kızlar nasıl gidiyor diyet günleri?? ramaska sen de başladın mı diyete??

walla canım yam gaz devam ediyorum... bir hafta bile olmadı daha ama midemin biraz küçüldüğünü hissediyorum :))) inan böyle daha mutluymuşum az yiyince kendimi kuş gibi hafif hissediyorum :)) senin nasıl gidiyor?

kilolarımız yakın ama boylar arası bir uçurumumuz var istersen birbirimize destek olarak yapabiliriz

ben diyet yapamıyorum canım yaa benimde bi on kilo fazlam var doğumdan kaldı ama diyete başlayamadım sen kilo verince gaza gelirim belki bende=)

kilolarımız yakın ama boylar arası bir uçurumumuz var istersen birbirimize destek olarak yapabiliriz

canım kesinlikle destek olalım ben sonuna kadar varım Allaha şükür bu kez kafa olarak girdim :)) burda da sürekli yazıyorum ve hep yazıcam kesinlikle jillian michaels in dvd sini alın yada internetten indirin... bugün üçüncü yapışım deli ter atıyosun çok faydalı ilk başlarda yoruldum ama giderek daha da alışıyorum çok zevkli :))

ben diyet yapamıyorum canım yaa benimde bi on kilo fazlam var doğumdan kaldı ama diyete başlayamadım sen kilo verince gaza gelirim belki bende=)

inşallah ben veriyim sizlere de ilham olayım ama sen de ver :)) diyete başlamadıysan bile ilşe bir kiloluk iki dumble alarak başla canım hareketsiz maalesef kilo verilmiyo :))

kızlar akşam yemeğine kendime müthiş bi diyet menu yaptım... 1 tane küçük çipura balığı aldı....elektirikli ızgarada yağsız tuzsuz pişirdim...yanına bol yeşil salata havuçlu turplu kırmızı lahanalı marullu... hiç ekmek yemedim balık gayette doyurdu beni :)) biraz önce de sporu mu yaptım... hadi bakalım Allah utandırmasın :))

duydum onu da internetten indirirsem yapmam ama elimde dvd olursa yaparım öyle tuhaf alışkanlıklarım vardır da en kısa zamanda alacağım

afiyet olsun güzel ve doyurucu bir menü olmuş

kızlar ben bekar yaşadığımdan bizim kızlardan kalmaya gelenler falan oluyo günü gününe yediklerimi yazamıyorum... bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu ve inanmayacaksınız ama 2 kilo gitmiş çok ama çok mutluyum... 93.5 ile başlamıştım geçen hafta bugün 91.2 geldim :)) yani tam 2.300 zayıflamışım bir haftadaaaaaa :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…