Kim Suçlu ?

İzin vermeyeceğini, kavga çıkaracağını sorun yapacağını düşünerek bence en son güne sakladı. Yani ben kendi açımdan düşünürsem; babamın izin vermeyeceği bir etkinliğe gidecek olsam en son güne kadar izin isteyemem. Korkarım vereceği tepkisinden. Sonra bir anda ağzımdan çıkarırım, eğer sorun çıkarırsa başka şeyler ortaya atarım ki izin vermek zorunda kalsın. Hani sizinki benim gibi bir durum değil çünkü senin izin verip vermeme gibi bir durumun yok anlaşılan önceden gayet iyiydik diyorsun. Ama madem iyisiniz neden böyle yapmış olduğu muamma. Normal bir şey olsaydı önceden söyleyebilirdi önceki gibi. Sen kendinden ödün verme, kavga etme, uste çıkmaya çalışma. Böyle zamanlarda susup beklemek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..

Facede şarkı paylasmis bu ne diye msj attim oda ne düşünmek istiyosan dedi aradım açmadı o zaman susayim ben aileler var sonuçta arada kendinden ses çıkmasa elbet ordan çıkar değil mi olmayacaksa

Facede şarkı paylasmis bu ne diye msj attim oda ne düşünmek istiyosan dedi aradım açmadı o zaman susayim ben aileler var sonuçta arada kendinden ses çıkmasa elbet ordan çıkar değil mi olmayacaksa
Evet canım boşver böyle saçma sapan, dolaylı imalı, net olmayan şeyler söyleyerek senin manyağa bağlamanı ve pişman olmanı falan bekliyor. Eğer gerçekten öyle bir düşüncesi olsaydı paylaşmazdı direk sana söylerdi. Bundan emin olabilirsin.

Erkekler neden böyle acimasiz anlamiyorum.sevgili olsanız dicem sarkiyla bitirmeye calisio siz nisanlisinz evlilge bi adim kalmis cocukca hareket ediyoe seni bostan yere üzüyor cunku ortada buyuk biside yok bagrmis cagrmis yada ailesinin yanında ona tepki gosterip.kucuk dusurseniz neyse dicem ole.konisulup kapanmis konu simdi bu sarki ne alaka durduk yere tuhafima gitti uzuldugun icn üzüldüm arkdasim

bence seni teşvik ediyor ki arayasın. :) bir de sık tekrarlanmıyorsa şu an olanlar ayrılık da düşünme. bir de gezi olayını kullanmış o aşikar ama belki de annesi sahiden rahatsız oluyordur. bilmiyorum ne zamandır tanışıyorsunuz sen belki kendi annene davranır gibi davranıp samimi oluyorsun ama farklı anlaşılıyor. bu saatten sonra da mesafeyi koyman lazım annesiyle. gezi olayıyla karıştıgı için arada kaynıyor o konu ama ilerde daha buyuk sorun olmasın aranızda

yani mutlaka dediğiniz gibi direkt söylerdi ..

SAcmalamis ve kusuura bakmayın cocuk gibi davranmis

aynen istediği huzurmuş...Tşk ederim beni tanımadığınız halde derdime üzülüyosunuz ben en yakın arkadaşlarımdan böyle bişey görmedim inanın..

yoo aksine hiç kavgamız olmuyor ufak tefek atışma ama o da aramızdaki seylerden sorunlardan değil yani bi nevi nazlaşma gibi oluyordu bu sefer öyle olmadı şimdi bizde akrabalıkta var annesiyle eskiden nasılsam şimdi de öyleyim ki bak gelin olarak aldık değişti demesinler diye olduğum gibiyim neysem oyum yani annesi rahatsız olsa dile getirir öyle biri çünkü hatta şöyle dedi sadece o kurutma mak ile ilgili canın saolsun demedin dedi bende öyle demedim ama kurutma mak alırım dedim,dedim gülüştük bitti nişanlımın bu tepkisini anlayamadım

Canim benim onemli.olan tanimak deil senin iyi biri olduğunu hisettim icimden geliyor yaninda olmak... ayrica bende nisanlim.aramayinca senin gibi arasin isterim beklerim oyuzden seni anlayabiliyorum.. ben ayirlmayacagini dusunuyorum nisanlin suan duygusal davranio.msjla yada aramayla olucak bisi deil canim yuz yuze konusmaniz sizin aranizi duzeltir tlfn faln olunca kavagalar uzuo neyazikki

Ben madem huzur vermiyorum neden dedim annesine saygısızlık yapmışım bilmem ne bende dedim ki ben en başından beri nasılsam öyle davranıyorum şimdide anneni arayıp soracağım bi sorun varsa bana söylesin dedim

Bencede annesini ara direk sorma nasilsin fln die hatrini sor sana soguksa sende kirildnz mi bana bole.konusuosunuz de evet kirldm.drse ozur dile sonucta buyuk hem.esinin annesi olucak tabi sen blrsn

Bencede annesini ara direk sorma nasilsin fln die hatrini sor sana soguksa sende kirildnz mi bana bole.konusuosunuz de evet kirldm.drse ozur dile sonucta buyuk hem.esinin annesi olucak tabi sen blrsn

Ben şu an nişanlımı tanıyamıyorum ne kadar şey birikmiş içinde hepsini tek tek döküyor tmm dediği herşey hakkında neler diyor annesini bişeye karıştırmayan adam şimdi anneme şöyle olacaksın böyle olacaksın diyor çok şaşkınım şu an

Gerçekten huzursuzsa, mutsuzsa 14 yaşındaki ergen çocuklar gibi fbden şarkı paylaşarak bunu sana duyurmayacak. Şimdi barışsan ne olacak baksana kişiliği oturmamış. Erkekler gerçekten biz kadınlardan daha geç baya geç olgunlaşıyor hemde. Senin nişanlının aklı 16 yaşındaki ergen aklı değilse benim de nickim maviselen değil. Sıkma canını, günlerce ağlamışsın bir de. Ayrılsanız ne olacak hayırlısı değilse evlendikten sonra her gün ağladıktan sonra birlikte olmanın anlamı ne? Güçlü ol, arama, mesaj atma, varsa derdi konuşsun ailesiyle atsın nişanı.

Demekki bu zmaana kadar birikmistir icinde patlak vermis cok sasrdim canim annesini koruma ic gudusuyle konusuo senle

kv de bi acayip kurutma makinesi filan ne alaka ya ? nişanlın şimdiden sinyaller veriyo dikkate alıp almamak da sana kalmış

Haklısınız bende öyle düşünüyorum artık...Büyük konuşmuşum kendi yaşıtım istemiyorum dedim bunla yaşıtım aynen çocukça şeyler yapıyor ahh ahh

Demekki bu zmaana kadar birikmistir icinde patlak vermis cok sasrdim canim annesini koruma ic gudusuyle konusuo senle

Aynen bende madem böyle bi sorunun vardı aynı anda söyleseydin aradan ay geçmiş şimdi mi söylüyosun dedin bu da senin suçun dedim..

kv de bi acayip kurutma makinesi filan ne alaka ya ? nişanlın şimdiden sinyaller veriyo dikkate alıp almamak da sana kalmış

Kesinlikle dikkate alıyorum emin olabilirsiniz..Kurutma mak olayı da bunların damı var bilmiyorum dam ne biliyo musunuz antepte öyle derler oraya asıyormuş bende Allahtan kurutma mak almışım öyle bi sorunum olmaz dedim bak görüyon mu geline ne diyo dedi bende size de alırım ilerde ne olacak dedim o da gerek yok ben sana getiririm dedi bende erinmez misiniz makineyi boşalt getir yani dedim konuşma bu bunun neresi yanlış benim erinmez misiniz dediğim yer mi ??

Bu cumlede hic bi kiricilik yok canim hemde hic sen ona alirim bile demissin saol.kizim alrz fln diyeblrdi ben sana gterrm nedemk ya islak camasrlarla sana mi gelicek mantiksiz.. canim benim bu sozde senin hatam oldugunu dusnmuyorum

Pire icn yorgan yakmayin canim belliki seviosunuz nisanlin duan cocukluk yapio guzelce izah et yanlış anladin beni de ailene saygm sonsuz de konu kapatmaya cali derim

Şu an ki yazdıklarından sonra gözümden düştükçe düşüyo bende ağzının payını verdim yeter sinirden çatlamak üzereyim şu an resmen bi de işyerindeyim şu gün nasıl geçer bilmiyorum...

Canim konu uzadikca uzamis gerçekten üzüldüm yara alamdan kurtulursun uz unarim msjla deilde yzu yzue gorusen bole kavga olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…