Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

bizde ilk görüşte şimşekler çaktı yıldırımlar düştü hemen aşık oluverdik
ben kursa gidiyordum o da öğretmendi. derse ilk girdiği an gözgöze geldik. büyük bi elektirk oluşuverdi :asigim:
ders iki gün daha sürdü bi daha görmedim.hiç konuşma olmadı.
3 ay sonra mail geldi gizli bir hayran olarak kaydirigubbakcemile3 nasıl diyim bi kelime dahi konuşmadığım adı haricinde bişi bilmediğim halde ilk aklıma o geldi olabilirmi dedim acaba deidm kendi kendime. 10 gün kadar nette mail atarak konuştuk ben ısrarla kimsin diyordum. en son ya kendini açıklarsın yada bi daha asla sana yazmam deidm açıklamak zorunda kaldı :lepi: ben bi şok yaşadım ama bi o kadarda mutlu oldum. o gün bugün Allah bozmasın birliteyiz. kısmetse Eylül de düğünümüz var :dance:

bende anlatıyım kıskandırık oldum..ben ehlıyet aldımm esmy yı ıslatmak ıcın yemege cagırdım o gun esının dogum gunuymus ordan geldı ben sakasına kız senınkının kardesı yokmu dedım o da var demezmı ıntten resım attı bana falan kapandı sanarken bunlar bızı tanıstırmasın mıı bunlar 4 sene once oldu o gun bugun ıyı gunde kotu gunde beraberızz..:asigim:

Severek evlendim tabiiki....ilk başlarda biraz süründürdüm;ama değdi...kaydirigubbakcemile3

Severek evlendim tabiiki....ilk başlarda biraz süründürdüm;ama değdi...kaydirigubbakcemile3

Aynen canım severek evlendim ama 1 sene falan süründürdüm canım kıyamam ben ona yaaaa:1hug::asigim: benim ilk ve son aşkım oldu şimdi 7 aylık evliyiz....

Aynen canım severek evlendim ama 1 sene falan süründürdüm canım kıyamam ben ona yaaaa:1hug::asigim: benim ilk ve son aşkım oldu şimdi 7 aylık evliyiz....

Ben o kadar süründürmedim canım ya.Maşallah senin kocişde baya dayanıklıymışkaydirigubbakcemile3 1 sene adamı süründürmüşsün.

Ben o kadar süründürmedim canım ya.Maşallah senin kocişde baya dayanıklıymışkaydirigubbakcemile3 1 sene adamı süründürmüşsün.

delikafadulden Öyle oldu biraz canım ama ilkti hiç kimseyle çıkmamıştım yada tanışmamıştım konuşmamıştım...Hep olacaksa evleneceğim adam olsun diye bekledim iyice tanıdım bütün kaprislerimi yaptım bütün kıskançlığımı yaptım beni çektiya tamam bu dedim ondan sonra 2 sene konuştuk ve sonundada evlendik....

bizimkide severek oldu çocuk yaşta başladık ama şimdi çok mutluyuz

vala ben 13 yaşımdaydım eşim bana teklif ettiğinde baya süründürdüm ama çocuktum daha sevmekten falan anlamaazdım.sonra baktım bu ağlıyo teklifimi kabul etmiyosun diye senağlama,ben de acıdım sırf ona acıyarak başladı herşey. eşim de 20 yaşındaydı ozaman.4yıl çıktık tabi bunun arasında ayrılmalar falan da oldu ama ağustosta tanışalı 6 yıl,temmuzda da evleneli 2 yıl olacak.onu çok ama çok seviyorum.iyiki varsın aşkımm,şuan ben 19 o 26 yaaşında ilk onunla tanıştım ilk onu sevdim tek onu sevdim ve çok mutluyum:lepi:

aile zoruyla sevmeyerek evlendim, ve hala sevmiyorum...böyle seyler kaldimi dersiniz ama oluyor aileme bagli olmasa bir dakika terettüt etmem ayrilmaya...dügünümüz olmadi ama yakindadir...sizin adina okadar seviniyorumki,degerini bilin inanin kizlar.

allah kısmet ederse bende severek evlenicem allah herkesin mutluluğunu daim etsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aile zoruyla sevmeyerek evlendim, ve hala sevmiyorum...böyle seyler kaldimi dersiniz ama oluyor aileme bagli olmasa bir dakika terettüt etmem ayrilmaya...dügünümüz olmadi ama yakindadir...sizin adina okadar seviniyorumki,degerini bilin inanin kizlar.

senin adına üzüldüm canım ama neden böle bişiy yapıyosun ki düğününüzde olmamış...ömür boyu çekilmez ki.:sm_confused:

once gorucu usulu sonra sevdıgım adamla nasıl oldu anlatıyım...ılk evlılıgım sevgılım benden ayrılınca bır ay sonra gorucu usuluyle oldu cok kotu bı evlılık tı 7 ay sonra ayrıldık sonra tesdufen eskı sevgılım benı buldu ayrıldıgımı duymus ve benımle evlenmek ıstedıgını soyledı once kabul etmedım bekar oldugu ıcın sonra aff dıledı benı bekledıgı nı benı cok sevdıgını ıspatladı bana ve aıleme bende kabul ettım sımdı eylule degunumuz olcak allah ızın verırse ve co mutluyuz sukur...

senin adına üzüldüm canım ama neden böle bişiy yapıyosun ki düğününüzde olmamış...ömür boyu çekilmez ki.:sm_confused:

Cekilmez bence diyorum ama mantigimla gönlüm arasinda cok git geller yasiyorum.
Sevmekmi önemli iyi biri olmasimi daha agir basiyor secemiyorum artik:sinifsinif:

Back