Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

bnde anlatayım barimmmmm şimcik sene teeeee 2001 bn daha körpecik tazecikk lise son sınıf öğrencisi okul bıtıyo bzde dersaneye falan gıdıp gelıyoz ustumde forma nese bı arkadaşım yolda bırını gördu konuşuyo bzde ılerledık çocuk durup bakıyo bnde döndum arkamı nıye bakıyo bu tip diyorum, arkadışım geldı çocuk sndn çok hoşlanmış dedı tanışmak ıstıyomuş ooo dedım hayatta olmaz zaten o sıra bn başkasından hoşlanıyom ama o kişinın bnden haberı yok :)
bu sıra bnm doğum günum oldu bzımkıler telde konuşmuş çocukta gelcekmiş gıttk bıyere oturduk falan bunlar kıkırdıyo tabı geldı benımki elinde doğumgunu pastasıyla şaşırdım tabı ama bn hiç muhattam değilim surat astım oturdum kızdım kızlarada ogunden sonra göruşmedık çunku o beni çok havalı suratsız bulmuş bnde onu çok çenesı düşük bulmuştum olmaz bu iş demiştim aradan zaman geçtı 1 kerede konserde buluştuk ısındık bırbırımıze ogun baktık ıyı vakıt geçiriyoruz eğlenıyoruz görüşmeye başladık busıra aradan 7 ay geçtı bız hala karşılıklı oturuyoz bigün açıldı çok yordun benı falan dedı ayyyyyy canım dedımmm dayanadım çok ısrar ettı napim:))
o gun bugundur beraberız ayrı üniversıterle okuduk ayrı kaldık ama hiç ayrılmadık allahda ayrımasın bırdaha inşallahh kocamı çok sevıyorummmmmmmmmmmmmm
:asigim:

Severek evlendik biz iki yasak kelime gibiydik ama bütün duvarları yıkdı eşim ve benimle evlendi:hooray:Şeniz

ayy bende anlatim bari.lisedeyken en yakın arkadasımın abisiydi ama biz birbirimizi hic görmemiştik benim onlara gittigim saatler hep o işte olurdu.kardeşiyle ve ailesiyle okadar samimiydim ki annesne anne diyordum :) neyse üstünden seneler gecti bigün evlerinin önünden gecerken basımı kaldırdım gözümede acayip güneş geliyodu hiç bişey göremiyordum balkonda biri vardı erkek kerdeşi sanıp el salladım pişkin pişkin:)oda bana el salladı köşeyi dönerken tekrar baktım işte ozaman yerin dibine girdim:) meger benim aşkımmış o:) 2 gün gecti iş yerimin önünde belirdi sözde dolmuş bekliyomuş dolmuş geliyo durdurmuyo sözde almıomuş dolmuş onu:)neyse bi iki gün sonra arkadasım yani görümcem geldi abim seni cok begenmiş nolur cıkın belki yengem olursun dedi :) bende asla olmaz ben kimseyi istemiom falan naz yaptım tabi sadece 1 hafta sürdü sonra askımla buluştum.ve neden inat ettim diye kafamı duvarlara vurasım geldi:) 2 sene cıktık ayrıldık o eski sevgilisine donmus ve biz hala görüşüyoduk yani barışma aşamasındaydık:( bunu öğrenince yıkıldım ve beni cok seven biri vardı gidip hala istiyomusun beni dedim evet dedi cıkmaya basladık 15 ün cıktık beni istemeye gelceklerdi ve bunu benm canım aşkım duymuşş ve hemen olaya müdahale edip bensiz olamayacagını söyledii bende zaten dünden frazıydım olan o cocuga oldu:( ama napayım kısmet böyleymiş:) 14 subat 2008 ta nişanlandık nisan 2009 düğünümüz insllah olcakk canım aşkımm ben sensizz napardımm iyiki varsınn

delirerek ruhumun ikizini tekruh ayrı bedenlerde yaşadığım adamımla ewlendim ilk görüşte aşk yaşadım işte bu benim dedim sewgiler

HerKesin hikayesi gibi benim de bir hikayem var.Cümlelere dökmek çok kolay da bu günlere zor geldik.Üniversite tanıştık.arkadaşım tanıştırdı.çok da hoşlanmamıştım.o da benden hoşlanmamıştı.sürekli iğneli konuşuyorduk.arkadaşlarımız bizi yanyana getirmeye korkardı ama biz inatla yanyana gelir tartışırdık.birgün onu çok sevdiğimi farkettim.zaten en son ben farketmişim.arkadaşlarım çok sonradan itiraf etti.ona açıldım.onu sevdiğimi bunun yanlış olduğunu anlattım.saygı duydu.görüşememe kararı almıştım.ailem okulum bittiğinde bi aile dostunun oğluyla evlendirmeyi düşünüyordu.okulu bahane ediyordum.bitsin tanışırız diye.gel zaman git zman sevgim çığ gibi büyümüştü.konuşmamıştık 3 ay kadar.birgün mesaj attı.okul çıkışı şuraya gelirmisin diye.gittim.konuştuk.beni çok sevdiğini söyledi sadece.ordan elele çıktık.sabah okula biraz geç gittik.bizim grup kantinde oturuyordu.elele girdik içeri.herkes şok olmuştu.alkışlar ıslıklar.ama diğer detayı unutmuştum.ailem biriyle çıktığımı duyduğumda benimle tartıştı.hemen okulu bırakıp geri dönmemi istediler.konuştum anlattım herşeyi ona.ama telefonda.bir hafta okula gitmedim.okulu bırakacaktım.son kez aradım.birkez konuşalım dedi.kabul ettim.p.tesi buluşalım deiştim o da salı buluşuruz sanmış.p.tesi gittim yoktu.aradım teli kapalıydı.kaldığı yurda gittim.arkadaş geldi.telini çaldırdıkarakola gitti dedi.o gün bekledim gelmedi.sonraki gün oldu.deli gibi bir yağmur yağıyordu.arabadan indim sırılsıklam olmuş bir haldeydi.birkaç saniye gözgöze geldik ve boynuna sarıldım.o gün anladım ki o benimm diğer yarım.ailemi aradım herşeyi anlattım.eğer karşı çıkarlarsa onları affetmeyeceğimi söyledim.ne izin verdiler ne karşı geldiler.5 yılın sonunda ikna oldular.evlilik kararımız onayladılar.2 yıldır nişanlıyız.ve ailem nişanlımı benden bile çok seviyorlar.asker şimdi sevdiğim.ekimde kısmetse evleniyoruz.
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

ayyy ne güzel tanışma hikayeleri var kızlar yaaa .....

şimcik benimki de şöyle olmuştu .....

7 sene önce o zamanlar lise öğrencisiydim ve staj gördüğüm yerde tanışmıştık eşimle. Büyük bi şirketti ve bana çarpıp arkasını dönüp gitmişti bende arkasından angut demiştim. Unutup gitmiştim. Neyse aradan biraz zaman geçti bunlar bekar erkekler olarak aralarında bu seneki stajerlerden hangisi daha güzel oylaması yapıyorlarmış 40 kişili gruptan 3 kız içinden biride ben seçilmişim sonra bunlar kim kimi tavlayacak yarışmasına girişmişler. Bi gün şirket telefonum çaldı güvenlik arıyor Sinem hanım siparişiniz geldi diye ben diyorum bişey ısmarlamadım başkasınındır sizin dahiliniz aşağıda bekliyoruz gelin!!! cüzdanımı aldım indim aşağıya elimde koca bi paket çikolata parasını veriyorum ödendi diyorlar kim ödedi diyorum bilmiyoruz diyorlar yanlışlık olduğunu anlayıp biri gelip alacak diye korkudan yiyemiyorum da sırnaşık şey bu durum 1 ay böyle devam etti meğersem ben her çikolata almak için aşağıya indiğim de benimki sigara odasından beni seyrediyormuş arkasından çikolatayla beraber çiçekler gelmeye başladı 2 ay boyunca her kart ta aynı not "ELMANIN DİĞER YARISI OLMAYA HAZIR MISIN?" çiçekçiyi arıyorum kim bu diye müşterinin kesin talimatı var hakkında malumat veremeyiz rahatsız oluyorsanız çiçekleri almayınız diyorlar ...ben utançtan ne yapacağımı şaşırıyorum şekilden şemale giriyorum stajer olduğumuz için yasak çiçekleri saklıyorum tabi meraklar içerisindeyim.... en sonunda bi akşam telefonuma mesaj geldi. "Çikolataları ve çiçekleri ben gönderiyorum tanımak istiyorsan şu saatte şuraya gelmen gerek" vs..vs... Allahım hem korkuyorum hem merak ediyorum. Gittim ama saklanıyorum bakalım kim tnıyabilecek miyim diye. Bakınıyorum bakınıyorum kimse yok telefonuma mesaj geldi aha dedim o "uyanık seni dön bak arkana nerden bakıyorum sana" ben oldum pancar gibi :utangac: zaten çok çabuk kızarırım neyse baktım tam arkam da " selam benimle evlenir misin" dedi ........ ve ben o akşam ailemle tanıştırdım eşimi ..... oooo daha neler neler ama Allah a şükür çok mutlu bi evliliğim var
gökten 3 elma düştü biri bana biri eşime diğeri de sana :nazar:

bende sevgilimden ayrilmistim yeni esimde beni isteyince bu firsat kacmaz dedim sevgilimi gormeyim uzak olsunda neresi olursa olsun dedim dilek kapim acikmis vee ben esimle evlendim gorucu usulu ama sukurler olsunki cokda mutluyum 2 hafta icinde oldu bitti hersey allah herkesin gonlune gore versin.

inanmiyorummmmmmmmmmmm
bende ayni sekilde evlendimmmmm :roflol:
sevgilimden ayrilmistim 3 gün sonra isten eve geldim annem sana biri görücü geldi dedi ...
bende neyse bi göriyim dedim simdiki esimden hoslanmistim üc gün sonra nisanlandik ..iki üc ay sonra ben nisanliyken almanyaya nisanlimin evine gittim ve bir kac ay sonra birbirimize asik ,mutlu bi sekilde evlendik ..aradan yaklasik 4 yil gecti cok sükür hayla coook mutluyuz kaydirigubbakcemile5

Allahımmmm benim nezaman karsıma çıkıcakkk senağlama yoksa cıkmıcak mııı senağlama hepinize mutluluklar arkadaslar

evet severek engelleri aşarak evlendik
bugün tam 1 ay oldu
mücize gibi
halen rüyadayız sanki
sabah gözümü eşimin yanında açınca inanıyorum ancak rüya oladığına

cok problemli bir iliskiden cikmistim, kimseyi istemiyordum, hayattan nefret ediyordum, ailem beni zorla yazliga goturmek istedi, yazlik dediysem mudanya'da babamin dogdugu ev simdi bizim yazligimiz, oyle yazlik bir site degil. ayak diredim, istemedim, zorla goturduler, daha o aksam tanistim. kuzenimin sevgilisi muzik grubumuza solist lazim, ister misin diye sordu bana, ben olur diyince onu cagirdi studyodan. hobi amacli muzik yapiyorlarmis, tanistik, saat aksam 11 gibiydi. telefon numarami verdim, ertesi gun deneme yaptik studyoda, sonra bir sebepten solistlik olayi iptal oldu, ama ben cok etkilendim. ne yapip ne edip onun ilgisini cekmek istedim, o ise benden uzak durmaya calisiyordu, meger o da benden cok etkilenmis. aksam sahilde yururken ellerimiz birbirine degdi ve elimi tuttu. ben de elimi cekmedim, ki normalde asla yapmayacagim birsey oldugunu dusunurdum iyice tanimadan boyle birseye kalkismanin, ama kendimi huzurlu hissettim, cok dogal ve romantikti. tanismamizin uzerinden daha 24 saat gecmeden biz bir araya geldik ve o gunden beri hic kopmadik. beraber buyuduk, universiteye daha yeni baslayacaktim, simdi bitirmek uzereyim, o bitirdi, askerligini yapti ve maddi kosullar yeterince saglandiktan sonra evlenmeyi dusunuyoruz.

bende aşkımı çokkk uzaklarda buldum.hiç aklıma hayalime gelmezdi.o şehirde bulmak o şehrin gelini olmak...
üniversitede bulduk birbirimizi.
o bensiz ben onsuz hiçbir zaman yapamayız.
birbirimizi çok seviyoruz.
Allahım bizi bu dünyadada öbür dünyadada ayırmasın.

allah mutluluğunuzu bozmasın kızlar çok etkilendim anlattıklarınızdan inş. bende severek evlenirim ama hoslandığım biri bile yok sankim evlenemicekmişim gibi geliyor hep yalnız evde kalcakmışım gibi ALLAH korusun rabbim karşıma ömrümün sonuna kadar mutlu yaşayacağım birini çıkarsın tabi tüm bekar kızların karşısınada ......

Onca kırılmışlığın onca yorulmuşluğun üstüne güneş gibi doğuverdi hayatıma.
Gözlerindeki melodiye hergün bitimsiz şarkı sözleri yazıyorum.
Yüreğim, baharın kardeşi çiçekler gibi rengarenk................
İşte bu sözleri yazdıran bir sevdiceğim var....
Şu anda nişanlıyım Ocak sonunda nikahım varrrr...
Tanrı herkese böyle yürek çarpıntıları nasip etsin inşallah.
Akdeniz den Sevgiler

Çok zor bi dönemimde tanıştım ben aşkımla...Hayatımın en zor dönemleriydi belkide.İlk arkadaş olarak başladık tabi ama gün geçtikçe hoşlanmaya başladım.Oda aynen öyle ve başladık aniden iyikide başlamışım iyikide onlayım.Hayatımdaki en büyük hediyem o benim.4 buçuk yıl oldu:nazar: bakalım inşallah yaza nişan sonrada düğün.Tek isteğim ömrüm onun yanında geçsin.:asigim:

Çok zorlu bir dönemden yeni çıkmıştım hayatım alt üst olmuştu herşeyi sil baştan yaşamak istiyordum ama nasıl başaracağımı bilmiyordum..Ta ki aşkım karşıma çıkana dek :asigim: Hiç düşünmedim bile evlilik kararını o bana Allah'ımın bana verdiği en güzel şey şimdi sözlüyüz şubatta nişanımız var inşallah 2009 yazında her saniyemi onunla birlikte geçireceğim :asigim: :1hug:

3,5 yıllık hergün ağlatan saçma sapan bir saplantıdan sıyrılmış, tek aşkı artık Fenerbahçe olmuş Bursa-Kadıköy arası mekik dokuyan bir kız olmuştum. Ta ki stajerimin dayısıyla telefonda konuşana dek. Eşek sıpası sesimden çok etkilenmiş görmeye geldi. Tabi haberim yok 6 ay uyduruktan bahanelerle beni aramalardan falan sonra 29 Temmuzda ilk kez dışarı konsere çıktık 15 gün boyunca uzun uzun süren telefon konuşmaları ve nerdeyse hergün görüşmelerden sonra beni kandırmayı başardı ve güzel bir beraberlik başladı. İlk zamanlarda değil ama sonra baya baya aşık oldum.

Şimdi sözlüyüz, Aralık sonu nişanmız, Nisan sonu ya da Mayıs başı gibi de düğünümüz var. Allahıma şükürler olsun ki severek hatta deliler gibi severek dünya evine giricez ve onunla inşallah koca bir ömür paylaşacağız :nazar::nazar::nazar:

gelelim banahihoyyyt :))) ahh ahh neydi o günler .platonikti benim aşkımm,uzaktan uzağa seviodum:asigim: .aslında sevmekte denmez hoşlanıodum görünce aklıma geliodu .şimdiki gibi uyanır uyanmazz o gelmiodukii aklımakaydirigubbakcemile4 velhasılkelam sonra bir bayram günü sevdiceğim bana aşkını ilan etti :delphin: meğer oda benden hoşlanmş.anlıyacağınız severek isteyerekk oldu :lepi: 2 sene sonra nişanlandıkkk:nazar:

allah mutluluğunuzu bozmasın kızlar çok etkilendim anlattıklarınızdan inş. bende severek evlenirim ama hoslandığım biri bile yok sankim evlenemicekmişim gibi geliyor hep yalnız evde kalcakmışım gibi ALLAH korusun rabbim karşıma ömrümün sonuna kadar mutlu yaşayacağım birini çıkarsın tabi tüm bekar kızların karşısınada ......

canım benim herşeyin vakit zamanı var .öyle deme .bak sen bu şekil konuşunca ben çok üzüldüm.senin d bir sevdiğin olacak.sen onu oda seni çok sevecek buna emin ol.en güzel hayat seninle olması dileği ile.

severeeekkk :lepi: :lepi:

ilk eşim bana aşık oldu, ama ben habire kanka olalım demekle mesguldum..
cunku çok yakındık birirmizee.. msjlarımızı okuyanlar siz kesın aşıksınız dıyorlardı.. ama ben inatyaa kabul etmıyordum...
eşim derdi ''senı sevıyorum'' ara ara ,bende ne acıdan dıye sordugumda hiiççç dostluk adına derdiii yazık yaaaa.... :roflol:
10 saat aralıksız tlf konusmalarımız olurdu.. (şimdi diyorum 10 saat ne buluosam konuscak :roflol: )
bi gun bende aşık oldum ama bunu itiraf etmek 3ayımı aldı.. (dostusya nası diyecem , ona asık oldumu )
neyse sonucta mutlu son oldu şükür.. :nazar:

Back