Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

2003 te hayatımda kimseyi sevmediğim kadar sevmiştim ilk nişanlımı.tam 4 sene beraber yedik içtik,gezdik tozduk.hayatımı ona adamıştım.romantizmi,kadın ruhunu okşamasını,daha kısası bi bayana nasıl davranmasını bilen bi kazanovaymış.4 sene körü körüne aptal aşığı olmuştum.çok ta yakışıklıydı hani.sözlendik,nişanlandık evleniyoruz derken bigün karşıma geçti ve ''elif bitti'' dedi.ne bitti deyince ''sana olan sevgim bitti'' dedi.allahım hayat ta o an benim için bitmişti.aylarca ağlamalar,her şarkıda onu hatırlamalar,her yüzde onu görmeler,haftanın 4 gününü psikologlarda geçirmeler vss... gerçekten hayat bitti dediğim anda karşıma çıktı canerim.beni o kokuşmuş,bitmiş hayattan çıkarıp aldı sanki.gözümdeki yaşı benimle sildi.o acıyı benimle çekti.hiç pes etmedi.onu unutturmak için ne gerekiyosa yaptı ve kendini onun yerine oturtmayı bile başardı.o yaşanan bi aşktı,acı veren bitmiş,mazide kalmış bi aşk.ama 3 ay sonra karısı olacağım insan sevgili,dost,arkadaş,eş hepsi.allahım nişanlımı karşıma çıkarttığı için belki dünyanın en şanslı insanıyım.
işin aslı benimki hem sevgi hem mantık evliliği ama aşk değil!
insan biçok kişiyi sevebilir ama bir kez aşık olur!

eşimle görücü usulü evlendim
ilk beni görmeye geldiğinde pek etkilenmedim ondan.kuzenlerime sordum nası diye ama nişanlandıktan sonra birbirimize çok bağlandık
şimdi 7 yıllık evliyim ve çok şükür mutluyum ve eşimi çok seviyorum:asigim::1hug:
iyiki hayatıma girmiş bazen her ne kadar beni çok kızdırsadayerimseniben

köpeğiyle geziyordu .. bende yeni köpek almıştım. onu görünce sorular sordum köpeğiyle ilgilii ama hiç yüzüne bakmadım. heralde evlidir dedim. çünkü konuşmamaya çalışıyordu.. sonra aradan biraz geçtii e beni görünce konuşmaya başladı sonra o beni o gün küçük çocuk sanmış o yüzden ilgilenmemiş.. bnde onbu evli sandım. derken.. sürekli peşimde sürekli görüşmeler ve aşk başladı.. evlendim:)
mutluyum:)

ilk esimle severek evlendim 1,5 sene nisanlilik ardindan evlendik ve gecinemedik 15 ay sonunda ayrildik ...ondan 3 sene sonra görücü usülüyle evlendim ve ilk gördügümde mavi gözleri beni kendine cekti 5 ay nisanliligimin ardindan daha tanimamisken evlendim 5 sene oldu ve cok mutluyum cok sükür esimi cokkkkkkk seviyorum.....yani sunu inaniyorum görücü usulüyle evlenenlerde gecinebiliyormus ben bunu inanmazdim yasadim ve gördüm....

bizim ki çok ilginç hatta İSTİSNA diyebilirim:) doğru hatırlaması gereken bir msn adresini yanlış hatırlaması sonucu beni msn listesine eklemesi ve buna beni inandırmaya çalışması ile başladı.çünki onun yanlışlıkla değil de nette kız avlamaya çalışan bir dengesiz olduğu için bilinçli olarak bir yerlerden adresimi bulduğunu birinden aldığını felan kafadan sallayarak bulduğunu düşünmüştüm:) beni ikna etmeyi zor da olsa başardı ve 7 ay sürekli nette tel de 7 ay sonra da yüz yüze gelerek devam etti.ben adeta bulutların üzerindeydim.tek sorun o istanbul ben ankara'daydım ve sık sık gelemiyodu.3-4 ayda bi anca.böle tam 4 sene geçti.2 yıl çıktık 2 yılda nişanlı kaldık.6 aydır da evliyiz.ALLAH'ıma sonsuz şükürler olsun karşıma onu çıkardığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabikide büyük bir aşklaaaaaaaaa
Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun
eşimi çokkk seviyorum oda beni çokk seviyor
15 yıllık evliyim halen ilk günkü gibi aşkımız
seni çokk seviyorum aşkımm Şeniz :asigim: :asigim:

Benim durum biraz enteresan :)
Bir cafede oturuyordum aylardan temmuz, bir adam (eşim yani) geldi oturabilir miyim dedi.Kralı gelse oturun demeyen ben, buyurun dedim :) yemeğe çıkalım mı dedi, tamam eve uğrayayım dedim, ev cafeye çok yakındı, eve gittik..kapıda bekle diyemeyeceğime göre buyur ettim..nasıl oldu bilemiyorum birlikte olduk, evden çıktık araca kadar elimi tuttu..yemekte de evlenme teklif etti :) evet dedim, ertesi gün işlemleri başlattık..görenlerin 1 yıllık evli olduğumuzu zanneden 13 yıllık çok güzel bir evliliğimiz var..

Düşündükçe hala tebessüm ediyorum bayanlar, herkesin en az biz kadar güzel evliliği olması dileğiyle

Benim durum biraz enteresan :)
Bir cafede oturuyordum aylardan temmuz, bir adam (eşim yani) geldi oturabilir miyim dedi.Kralı gelse oturun demeyen ben, buyurun dedim :) yemeğe çıkalım mı dedi, tamam eve uğrayayım dedim, ev cafeye çok yakındı, eve gittik..kapıda bekle diyemeyeceğime göre buyur ettim..nasıl oldu bilemiyorum birlikte olduk, evden çıktık araca kadar elimi tuttu..yemekte de evlenme teklif etti :) evet dedim, ertesi gün işlemleri başlattık..görenlerin 1 yıllık evli olduğumuzu zanneden 13 yıllık çok güzel bir evliliğimiz var..

Düşündükçe hala tebessüm ediyorum bayanlar, herkesin en az biz kadar güzel evliliği olması dileğiyle

nasıl yani ya?????????????????????????* -tatlicadiarzu-

hayatta duymadım böyle şeyi.1 günde tanıdığın adamla kalk evlen ???
allah mesut etsin

BIZIM EŞİMLE TANISMAMIZ BIR YALANDAN DOLAYI OLDU.ARKADSIM ERKEK ARKADSIYLA BULUSACAKLARI GUN BULUSMAYA GEC KALMIS KIZDA KIZACAK DIYE FADIMEYLE YEMEGE GITMISTIKDIYE YALAN SÖYLEMIS.O ARADA ESIM ONLARIN YANIDAYMIS VE KONUSMALARINI DINLIYORMUS.SONRA ERKEK SORMUS KIM BU FADIME HIC BAHSETMEMISTIN FALAN FILAN DIYE.ARKADSIMDA BASLAMIS ANLATMAYA ISTEBIZIM ODADA KALIYO YENI TANISTIK ÖGRETMENLIK YAPIYO IYI KIZDIR FALAN FILAN ESIM HEMEN ATILMIS TABI ORDAN (NASİP ISTE OLACAKYA) BENI TANISTIRIRMISIN DIYE KIZ TERETTUTDE KALMIS ESIM ISRAR ETMIS BENIMDE OZAMANLAR TELIM BOZUKTU KIZ ULASAMAMIS TA OKULA GONDERMIS KIZI COK SASIRDIM NIYE GELDIN DEDIM KIZ BASLADI ANLATMAYA ISTE BENIM ERKEK ARKADSIMIN BIR ARKADASI VAR YENI POLİS OLMUS .SENINLE TANISMAK ISTIYOR FALAN FİLAN TABİ BEN COK SASIRDIM ILK DEFA BOYLE BIR SEY GELMISTI BASIMA ILK KABUL ETMEDIM ZATEN OGUNDE OKULUMUZDA YIL SONU GECESI VARDI.SONRA COK ISRAR EDINCE KABUL ETTIM.BULUSMA GUNUMUZ HELE COK KOMIKTI BULUSMAYA GEC KALDILAR BEN OZAMAN VAZGECMISTIM AMA ARKADASIM YALVARIRIM YAPMA SIMDI GELIRLER FALAN DEDI O ARA GELDILER ZATEN IKL GÖRUSTE ASKA O ZAMAN IN ANDIM KIZLAR .:asigim:BEN ONU GORUR GÖRMEZ ICIMDEN ILIK ILIK BIR SEYLER AKTI VE ŞÖYLE DEDIM ISTE BU BENIM ASKIM :asigim:BU VE YANILMADIM.ERTESI GUN IKIMIZBASBASA BULUSTUK VE SINEMAYA GITTIK GITTIGIMIZ FİLİMDE TEPENIN GÖZLERI DIYE BISEY. KOMIKLIK OLSUN DIYE BEN SECMISTIM.kaydirigubbakcemile3YANI COK İGRENC BIRKORKU FILIMIYDI .INSANLAR ROMANTIK OLSUN DIYE ASKFILMINE GIDERLER BIZDE KORKU FİLMINE GITMISTIK HALA BILETINI SAKLARIM CUNKU BENIM ICIN COK ÖZEL.:asigim:ISTE BOYLE KIZLAR.SIMDI EVLIYIZ VE COK MUTLUYUZ :asigim::nazar:BEN KADERE COK INANIRIM ALLAH KIMI ANLINIZA YAZDIYSA O CIKIYOR KARSINIZA YOKSA BEN ESIMLE HAYATTA TANISAMAZDIM ARKADSIM O YALANI SÖYLEMESEYDI.IYIKIDE SÖYLEMIS HAYATIMIN EN ANLAMLI GUNU 17 06 2006:asigim::asigim::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar: COK UZUN OLDU KUSIRA BAKMAYIN AMA NEYAPIYAYIM YAZMAKLA I BITMEZ BIZIM ASKIMIZ CANIM ASKIM BENIMSENI COK SEVIYORUM.

bizde 6 sene istedik sevdik birbirimizi. arada ayrılıklarımızda oldu ama ne o bensiz , ne ben onsuz .olamadık.sonunda evlendik. işi yoktu kayınvalidemlerle oturduk. evlendikten 4 sene sonra tayinimiz çıktı. çok şükür allahıma :Saruboceq: .. allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah .ilk günki kadar seviyorum kocamı iyiki onla evlenmişim..:asigim::teytey:a.s.

bende sewerek ewlencez inş :)) çünkü daha nişanlıyızz bizde 7 sene beraber oldukk RABBıM gönlümüze göre werr inş

yıl 2001 ben lise 1deyim. arkadaşlarla oturuyoduk bayağı kalabalıktık. buda geldi işte orda tanıştık. arkadaş vasıtasıyla. tabi kendisi liseden o sene mezun olmuş. benden 3 yaş büyük.
sonra derken biz hep beraber takılmaya başladık bir arkadaş grubu heryere beraber giderdik. bikaç ay geçti benden hoşlandığını söyledi. ben hoşlanmıyodum arkadaşlarım ısrar ettilerondan iyisinimi bulacan bilmem ne. sanki evde kaldım daha lise1deyim. neyse çocuk aklımla uydum onlara kabul ettim.

ama hiçbizaman ona karşı gerçek duygular besleyemedim. derken ben lise2deyken üniyi kazandı çevre bi ile okumaya gitti. bana okadar değer veriyoduki ondan ayrılmaya onu üzmeye kıyamıyodum ortada bişey yoktu çünkü.
neyse böyle böyle derken geldik lise sonaaaa, bizim okulun karşısındaydı evleri. çağırdım bunu bütün fotoğraflarımı getir arkadaşlarıma göstericem dedim. albüm yapmıştı benim fotolarımdan. aldım albümü dedim ben artık seninle olamayacağım yapamıyorum falan filan. resmen yıkıldı. şunları yazarken kendime inanamıyorum başkası yapsa kızarım. çok çocukmuşum yaa.
neyse biz 2004te ayrıldık.
2006da ben bulunduğum şehirde üni okumaya başladım.
kantinde gördüm onu. ne işi var bunun burda diye kızdım. meğerse oda bizim üniye geçiş yapmış.
neyse derken o bitirdi. telefon numaramı araştırmış bulmuş. tabi bi sene sonra bulabildi ancak.
bigün msj geldi bana uuupuzun bi mesaj. seni unutamıyorum falan yazmış.
sonundada ismini yazmış murat diye.
bende yazdım hangi murat:))) falan mesajlaşmaya başladık.
neyse geldi beni görmeye ben senin peşini bırakmıycam ne olursa olsun seni seviyorum dedi.
gel zman git zaman çok tereddütlerim vardı birazcık daha çekti benden ve 09.03.2007de teklifini kabul ettim. şimdi çok mutluyuz çok seviyorum onu.
iyikide beni tekrar bulmuş. en büyük aşklar nefretler başlar lafı tam bize uyuyo.
şimdi sözlüyüz. askerde kendisi mayısta geliyo. yaza nişanımız var seneyede düğünümüz:asigim:.

çok uzun oldu kusura bakmayın:)))

öffff benim evlenmeme çok var daha sevgilim askerden gelecekte ohoo daha yeni gitti :/

küçük ablam görücü usulü evlendi sevdiği biri vardı aslında ama olmadı ayrılmak zorunda kaldılar görücü usulünü kabul etti mecbur eniştem geldi ablam tabi hiç görmedi meraktan kuduruyo nasıl biri diye ben odaMın kapısında dikiliyorum babamlar misafirler salonda konuşuyo bende dinliyorum :p eniştem o zaman uzun saçlıydı lol xD ablam kahve yaptı içeri giricek bana sordu nası bi tip diye bilmem dedim güldüm ben ablam sırıtarak içeri girdi kahveleri verdi bekliom gelmesini dışarı bi çıktı suratı 5 karış zuhahahha sırnaşık şeybune iğrenç dedi evlenmem flan :D ama evlendi tabi :P şimdi çok mutlu ya seviyo kocasını aşkım fln diyo :D

[B]eşimle aynı okuldaydık ama ben 1e başladığımda o mezun olmuş yüksek lisansa başlamıştı..

görür görmez aşık olmuş bana aylarca peşimden koştu her çılgınlığı yaptı.. çiçekler süprizler kabul etmedim eski sevgilimden ayrılmıştım 8 ay olmuştu..moralim çok bozuktu ayrıldığım için değil çektiklerim için yaşadıklarım psikolojimi bozmuştu.. herşeyimi biliyordu arkadaş olmuştuk ama benim gözümde arkadaştık o beni hiç öyle görmedi.. sonra bikaç ay sonra kabulettim çıkma teklifini ve hayatımın dönüm noktası oldu yaşadığım herşeyi unutturdu bana, birdaha sevemem sanıyodum sevdimii güzel günler başladı onunla vee geçen sene okulumu bitirmeden evlendik.. [/B]

gorucu usulu oldu ailem ck istedi bende gorustum konustum ama istemiordum icmden bi hiss dediki evt de dedim ve ertesi gun asik oldum carpildim iyikide tanimisim ve ailem onu istemis :D

Back