Kim milyoner olmak ister yarışmasına çağırıldım.

feritgozde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
281
32
38
Kızlar çok mutluyum,çok ta heyecanlıyım.Kim milyoner olmak ister yarışmasının ön elemelerine çağırıldım.Yarın gidiyorum.Ama neler olacak bilemiyorum.Aranızda daha önce ön elemelere gidenleriniz ya da giden tanıdıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorummmm:)

ay ne güzel hayırlısı olsun bende başvuru yapmıştım ama daha arayan soran yok.ben resim koymamıştım o şart mıydı onu da bilmiyorum.. başarılar size...

evet canım resim koymak şart.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

mülakata ben de gitmiştim sonrasında üç hafta aramalarını beklemiştim ama aramadılar inşallah seni ararlar canım

Bende başvurmuştum annem için çok istiyordu 1 ay oldu ne arayan var ne soran halada bekliyoruz ama sanmıyorum artık..Çok ihtiyacımız vardı hayal kırıklığına uğradık malesefİzliyoruz ama hep üniversite okuyan veya mezunları çağıyorlar genelde.Keşke ayrımcılık yapmasalar bu kadar.

mülakata ben de gitmiştim sonrasında üç hafta aramalarını beklemiştim ama aramadılar inşallah seni ararlar canım

inşallah canım tek ümidim o.ama sanmıyorum çok üzgünüm.Mülakatta neler yaşadın canım anlatır mısın?

canım ben başvurduktan 6 7 ay sonra aradılar beni belki daha fazla.Lütfen ümidini yitirme çok üzüldüm.İnşallah çağırılar canım...Ayrıca hiç öyle üniversite okuyan falan deme şans bu.İnşallah senin yüzüne de güler.Tüm kalbimle diliyorum.

En beğendiğim ve hiç kaçırmadığım bilgi yarışması.eşimde diyor başvur diye ama benim cesaretim yok...

Ön elemelerde neler yaptınız? Umarım ararlar...

inşallah canım.Bence de şansını dene bakarsın şans güler sana:) Ön elemelere gittim.Bir bayanla görüştüm.Başvuru formundaki bilgilerden birkaç tane sordu okudğum okulu,anne ve babamın mesleğini,kardeşimi, böbrek taşı rahatsızlığımı falan.İzmir'e dön ve bizde haber bekle dediler.Bekliyorum işte 10 gün oldu canım:)

inşallah canım tek ümidim o.ama sanmıyorum çok üzgünüm.Mülakatta neler yaşadın canım anlatır mısın?

mülakat için gittim bizi yarışmanın yapıldığı stüdyoya aldılar ve seyircilerin oturduğu yerlere oturduk sonra elimize 25 soruluk bir test tutuşturdular ve cevaplamamızı istediler. sorular çok kazıktı tabi bu kadarını beklemiyordum açıkçası cevapladıktan sonra da sırayla birebir görüşmeye aldılar, kaç doğru ve yanlış yapmışım onu söylediler bir de başvuru formuna yazmış olduğum bilgilerden birkaç tane sordular ve beklememi söylediler

anladım canım.bizde soru falan sorulmadı.sadece başvuru formundaki bilgiler hakknda konuştuk biraz.bana da izmir e dönüp beklememi söylediler.ama dün orda konuştuğum bir kız yarıştı.çok üzüldüm aramadıkları için.daha doğrusu beni mülakatlardan 1 gün sonra bi numara aradı ve açamadım.geri de dönülmüyordu numaraya kanalı aradım.ama birdaha aramadılar.onlar olup olmadığından emin değilim tabiki.seni nasıl bir numaradan aramışlardı canım?

keşke açabilseydin belki de onlar aramıştı beni mülakata çağırmak için aradıklarında normal bir cep telefonu numarasıydı belki yarışma için farklı bir hattan arıyorlardır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…