- 6 Mart 2011
- 281
- 32
- 38
- Konu Sahibi feritgozde
-
Kızlar çok mutluyum,çok ta heyecanlıyım.Kim milyoner olmak ister yarışmasının ön elemelerine çağırıldım.Yarın gidiyorum.Ama neler olacak bilemiyorum.Aranızda daha önce ön elemelere gidenleriniz ya da giden tanıdıklarınız varsa yardımlarınızı bekliyorummmm:)
canım çok teşekkür ederim. gittim görüşmeye ama hala aramadılar.telefon bekliyorum.Başarılar dilerim. Olumlu geçer umarım. :)
milyoner olmadan gelme emi
:):):) çağırırlarsa tabi ki canım neden olmasın:)harikatelefonla joker için beni arayabilirsin
çok çok çok teşekkür ederim canım benim:) dua edin hepiniz lütfen arasınlar:)Bol şanssssssssssssssss:119:
mülakata ben de gitmiştim sonrasında üç hafta aramalarını beklemiştim ama aramadılarinşallah seni ararlar canım
Bende başvurmuştum annem için çok istiyordu 1 ay oldu ne arayan var ne soran halada bekliyoruz ama sanmıyorum artık..Çok ihtiyacımız vardı hayal kırıklığına uğradık malesefİzliyoruz ama hep üniversite okuyan veya mezunları çağıyorlar genelde.Keşke ayrımcılık yapmasalar bu kadar.
inşallah canım tek ümidim o.ama sanmıyorum çok üzgünüm.Mülakatta neler yaşadın canım anlatır mısın?
mülakat için gittim bizi yarışmanın yapıldığı stüdyoya aldılar ve seyircilerin oturduğu yerlere oturduk sonra elimize 25 soruluk bir test tutuşturdular ve cevaplamamızı istediler. sorular çok kazıktı tabi bu kadarını beklemiyordum açıkçasıcevapladıktan sonra da sırayla birebir görüşmeye aldılar, kaç doğru ve yanlış yapmışım onu söylediler bir de başvuru formuna yazmış olduğum bilgilerden birkaç tane sordular ve beklememi söylediler
anladım canım.bizde soru falan sorulmadı.sadece başvuru formundaki bilgiler hakknda konuştuk biraz.bana da izmir e dönüp beklememi söylediler.ama dün orda konuştuğum bir kız yarıştı.çok üzüldüm aramadıkları için.daha doğrusu beni mülakatlardan 1 gün sonra bi numara aradı ve açamadım.geri de dönülmüyordu numaraya kanalı aradım.ama birdaha aramadılar.onlar olup olmadığından emin değilim tabiki.seni nasıl bir numaradan aramışlardı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?