• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz’da eşimin memleketine gitmek için uçak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gün önce.

Eşim yüksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kaç aydır. Bugün açıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.

Şansa bakar mısınız ...

Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gün sonra geleceğim otobüsle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.

Delirmek üzereyim hiç uçağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi geçirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım uçak check in prosedürlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime güvenemiyorum yani eşime güvenmiştim.

Eşim yanımda olmadan iki gün kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara

Kendi 350 liralık uçak biletini de çöpe atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona göre düşünüp almasaydı bir ay önce o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye düşünseydi

Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yüksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum

Yok Ales inin geçerlilik tarihi geçiyormuş yok dünya tersine dönse girecekmiş hayalleri söz konusuymuş.

Ben de dedim iptal o zaman 1000 liranı çöpe at hiç birimiz gitmiyoruz

Gitmeyelim umrumda değil diyor birbirimize girdik bağrış çağrış

Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hiç bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı

Adam sırf size bakıcılık yapıp uçağa binmek için 1 senesini mi yaksın ? Ne kadar bencilsiniz böyle ? Gidin iki gün eşinize yardımcı olun ne var bunda? Uçak biletinide açığa alın başka bir gün kullanırsınız.Şaka gibisiniz gerçekten.

Gerçekten bencillik mi ben objektif bakamadığım için konu açtım zaten .

Eşim zaten halihazırda çalışıyor. ama çok hayati değil bana göre yüksek lisans yapması ilerde de yapabilir diye düşündüm o yüzden önemsemiyorum kendimi haklı görüyorum

Yapma lütfen. Ne var sen gitsen iki gun sonra da esin gelse. Sinava hazirlanmak kolay mi kendini hazir hissediyorsa tabi ki girsin sinava. Baba evinden ciktin artik 2 gun geciremem dedigin insanlar esinin ailesi. Bak ben cogu konuda esimin ailesine kizginim mesafeliyim ama bu konu benimle ilgili olsa bu kadar problem yapmaz giderdim.

Bence haklı değilsiniz. Konunun başını okurken benim de içimden siz kayınvalideyle gidin geçti. Yüksek sınavı çok önemli bir sınav bu kadar basite almanıza şaşırdım üstelik Alesin geçerlilik süresi geçerse tekrar ALES ile uğraşmak zorunda kalır ki o da kolay değil. Yazdıklarınızın hepsinin çözümü var check-in hele ki iç hat için zor değil internet çağındayız bu siteye girebildiğiniz gibi googledan öğrenebilirsiniz veya havaalanındaki görevlilere sorarsınız tek yapmanız gereken kapıları takip etmek zaten oklar sizi yönlendiriyor. Kayınvalideniz rahatsızlanırsa uçaktaki kabin ekibi yardım eder ona yine sizin bir şey yapmanıza gerek yok. İki gün idare edebilirsiniz herhalde yeni gelinsiniz alışkın değilsiniz madem alışmış olursunuz. 350 lirayı çöpe atmasına kızıp 1000 lirayı çöpe atmayı önermişsiniz gerçekten çok bencilsiniz

Gerçekten bencillik mi ben objektif bakamadığım için konu açtım zaten .

Eşim zaten halihazırda çalışıyor. ama çok hayati değil bana göre yüksek lisans yapması ilerde de yapabilir diye düşündüm o yüzden önemsemiyorum kendimi haklı görüyorum
Hayati veya değil sonuçta kendi için birşeyler yapmak istiyor.Sırf uçakta tek uçamadığınız için 1 sene beklemesini isteyemezsiniz bana göre.
Yine de siz bilirsiniz.

Yapma lütfen. Ne var sen gitsen iki gun sonra da esin gelse. Sinava hazirlanmak kolay mi kendini hazir hissediyorsa tabi ki girsin sinava. Baba evinden ciktin artik 2 gun geciremem dedigin insanlar esinin ailesi. Bak ben cogu konuda esimin ailesine kizginim mesafeliyim ama bu konu benimle ilgili olsa bu kadar problem yapmaz giderdim.

Sınava hazırlandığı falan da yok gerçi .
Benim bi kızgınlığım sorunum yok onlarla ama çok utanıyorum kasılıyorum . Kendimi çok kötü bir durumun içinde hissediyorum şu an

İlk uçağa tek başıma binmiştim
Check in işlemlerini uçuştan 72 saat öncesine kadar kendiniz internetten yapabiliyorsunuz, ben öyle yapmıştım
Size sadece havaalanına gidip bavullarınızı teslim edip kapıya gitmek kalıyor
Okuma yazma biliyorsanız (ki konu açmışsınız, biliyorsunuz) onu çok kolay bir şekilde halledersiniz
Uçak korkusuna gelince
Korkulacak birşey yok
Bir kalkarken bir de inerken bir gürültü oluyor o kadar
Gözlerinizi kapatsanız korkunuz azalır
Onun dışında evde oturmaktan bir farkı yok
Ayrıca çok bencilsiniz
Eşinizin hayatı söz konusu
Size bakıcılık için uçağa mı binsin
Biraz taviz verseniz ölmezsiniz

Sınava hazırlandığı falan da yok gerçi .
Benim bi kızgınlığım sorunum yok onlarla ama çok utanıyorum kasılıyorum . Kendimi çok kötü bir durumun içinde hissediyorum şu an
Kuzum alismaktan baska yapabilecegin hic birsey yok. Eşini darlama hayalleri varsa koşsun pesinden.
Bende oyleyim ama yapacak bisey yok yeni bi aileye girdik zamanla alisacagiz.

Konuyu okurken bile nasıl sinir oldum, eşiniz bu kadar önemli bir konu karşısında bile beni düşünmüyor bencillik yapıyor diye ne kadar üzülmüştür kim bilir.

Evlenebilecek yaşa gelmişsiniz ama uçak check ininden mi korkuyorsunuz? Küçücük çocuklar yurtdışına gidiyor tek başına, alt tarafı bir sıraya girip şu uçağa binicem diyecekseniz bu kadar özgüvensiz olmayın.

Bu kadar kasmaya gerek yok bence. Sadece 2 gün geçer gider. Size sinirlenip sınava girmezse aylarca burnunuzdan getirir. Göze alıyor musunuz? Utanılacak bişey yok ayrıca. Gidip oturacaksınız evde.
Bende hiç yalnız uçmadım. Ama eşim böyle birşey rica etse kabul ederdim.
Orada birsürü görevli var yardımcı olurlar.

Sınavı hesaplamak zorundaydı onun hatası paşaya bak sen bir de bağırıyomuş koy kapının önüne.

Eşiniz sizin girmek istediğiniz bir sınava böyle bir sebeple girme deseydi siz de bencillik ettiğini düşünürdünüz ki özür dileyerek söylüyorum. Böyle şeyler için gerçekten hiç kalp kırmayın ne olur siz önden gitseniz ki

Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz’da eşimin memleketine gitmek için uçak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gün önce.

Eşim yüksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kaç aydır. Bugün açıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.

Şansa bakar mısınız ...

Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gün sonra geleceğim otobüsle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.

Delirmek üzereyim hiç uçağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi geçirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım uçak check in prosedürlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime güvenemiyorum yani eşime güvenmiştim.

Eşim yanımda olmadan iki gün kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara

Kendi 350 liralık uçak biletini de çöpe atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona göre düşünüp almasaydı bir ay önce o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye düşünseydi

Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yüksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum

Yok Ales inin geçerlilik tarihi geçiyormuş yok dünya tersine dönse girecekmiş hayalleri söz konusuymuş.

Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hiç bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı
Bence kendinize güvenin senelerdir uçağa biniyormuş gibi yapıp işlemlerinizi yapıp binin uçağa ve ky sankinlestirici hap vs onu motive edicek şeyler söyleyin esinizin önemli sınavı var yani sonuçta sudan sebep şeyler içinde evinizin eve kendi huzurunu kaçırmayın derim hangi illaha eşim bizi havaalanına goturucek diye kaide yok kendiniz de yapabilirsiniz okumuşluğunuz vardır illahaki

Nasıl bencilsiniz yahu uçağa ilk defa binebilirsiniz bu kadar abartılacak bir durum değil. Check-in işlemleri düşündüğünüz kadar zor değil, kayınvalideniz içinde uçakta bir sorun yaşarsa kabin memurları yardımcı olurlar.

2 gün kayinvalide kayinpederle geçirmekte dünyanın sonu değil.

Hayatı bu kadar zorlaştırmayin kendinize de eşinize de.

Son düzenleme:
Bence kendinize güvenin senelerdir uçağa biniyormuş gibi yapıp işlemlerinizi yapıp binin uçağa ve ky sankinlestirici hap vs onu motive edicek şeyler söyleyin esinizin önemli sınavı var yani sonuçta sudan sebep şeyler içinde evinizin eve kendi huzurunu kaçırmayın derim hangi illaha eşim bizi havaalanına goturucek diye kaide yok kendiniz de yapabilirsiniz okumuşluğunuz vardır illahaki

Ben de biraz özgüven eksikliği var ondan sebep böyle düşünüyorum istemiyorum zaten . Şimdi kabul etsem 30 temmmuza kadar kabuslar görürüm ne yapıcam ben diye hiç gitme hevesim bile kalmadı

Şansa bakar mısınız ...

Yani nasip değilmiş sınava girme nedir biletlerin tarihini ileri atın açık bilete çevirin bir iki gün sonra gitseniz kıyamet kopmaz oturun iletişim kurun çözüm arayın bu nedir

Back