Merhaba ben 28 yaşındayım 1.5 yıldır çalışıyorum ailemle yaşıyorum.Eve minimum 3 bin tl katkım var ki üstüne aldığım kıyafetleri her şeyi kardeşim de kullanıyor.Kardeşimle dışarı çıksak her şeyini ben ödüyorum onun da masrafı yok yani.Avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında çalışıyorum kendim eve çıkabilecek düzeydeydim ama ailem yardım etmek icin çıkmadım.Şimdi anadolu yakasına evimize geri geçeceğiz evi yaptırıyoruz masraf oldu tabi.Ben hala aynı düzeyde yardım ediyorum kendime kıyafet alıyorum saçımı boyattım para harcadım diye laf yiyorum. Gerçekten bıktım benim yüzümden taşınıyormuşuz güya ayrı eve de çıkardım yani su anki oturduğumuz ev çok kötü zor dayandık burda.Babam yurtdışında çalışıyor pek para gonderemedi.Annem tutumludur yıllardır hesap kitap işi onda hep kısıtladı şimdi benim parama karışamıyor diye sanırım tutamıyor kendini.Ben evli de olabilirdim yani eve destek gelen para da olmayabilirdi.Ben mi haksızım ailem büyüttü haklarını inkar edemem ama dersanelere ücretsiz gittim birkaç ay özel hoca tuttu sağolsun.Ama ben de gencim ucuz ucuz aldığım 20 tl lik bluzlara da laf ediyor bu ara sıkışık durumdayız kendisi harcamıyor dikkat ediyor yani.Ben de ne zaman bu yaşları yaşayacağım kendi paramı harcayacağım istediğim gibi.Haftasonu bir yere tatil planı yapabileceğim?