10 gün sonra eşim aradı. Söylediği ilk şey, evine dönmek istiyor musun? Oldu. Ben de istemiyorum dedim.
4 saat telefonda uzattı da uzattı.
Ama yanlış anlamayın hâlâ daha beni suçlayıcı tavırla konuşuyor.
Köprüden önce son çıkışmış, bir seviyeye geldikten sonra onu kimse tanıyamazmış, onunla bu şekilde iletişim dahi kuramazmışım. Ailesiyle ilgili hiç bir sorun yokmuş, her evde olurmuş böyle şeyler olmayan ev yokmuş. Kardeşleriyle aram düzelirmiş büyütecek bir şey yokmuş.
Altınlar için falan çamura yattı tahmin ettiğim gibi yok sana altın falan dedi.
Altınları ancak bebeği ona bırakırsam verirmiş.
Hiç birini kabul etmeyince en son şöyle bir cümle kullandı. " Annen ve sen gün gelecek bana kurban olayım yapma, yalvarırım yapma" Diye yalvaracaksınız dedi. Ben istesem benim çocuğumu kaçırıyorlar diye zabıt tuttururdum, baban gelip seni ve çocuğumu alıp gidebildiyse ben izin verdiğimden dedi.
Akşamına da babası benim babamı aradı, o da beni suçladı, oğlu hiç bir şey yapmıyormuş, işe gidip geliyormuş, ben rahat durmuyormuşum, sürekli eskileri açıyormuşum, çocuk bizde diye koz olarak kullanmayacakmışız, gerekirse 500bin verip söke söke bizden alırmış çocuğu.
Babam da, bunlar bizim başımıza bela olacak bebeği bırak kurtul diye bir teklifte bulundu ama asla bırakmam. Protokolü onun yollamasını bekle demişti ilk avukat bugün olanları anlattım, bir 10 gün daha bekleyelim olmazsa çekişmeli açalım direkt dedi. Dualarınızı benden eksik etmeyin.