Merhaba arkadaşlar.Dün erkek arkadaşımdan ayrıldım .Beni çok kısıtlıyor soğudum artık.Ciddi bir ilişkimiz vardı ikimiz de birbirimizi çok seviyorduk hatta o benden fazla seviyordu benim tam aksine daha ilgili en son söylenecek şeyleri en başta söylüyordu ama uzaktaydık birbirmize evlilik için 3 yılımız daha vardı iş gereği o yanıma gelemiyordu bende onun yanına gidemiyordum ona rağmen yaz söz yapalım adını koyalım bende uzun süreç biraz bekleyelim diyordum . sürekli arıyor mesaj atıyordu ev arkadaşım rahatsızlığını dile getirdi bende kendisine ben müsait oldukça ararım dedim bunun üzerine beni hiç aramadı ben ararsam anca benim yapım gereği ilgisizim biraz aklıma gelmiyor o tam aksine ilgili üzerime düşüyor benim de onun gibi olmamı istiyor en azından çaba gösterme mi istiyordu .uğraşıyordum ama bazen gerçekten unutuyordum kafam çok dolu oluyordu yeni bir şehir ,ortam alışamamam beni çok zorluyor bazen gerçekten aklıma gelmiyordu net konuşuyordum daha sonra pişman oluyordum çünkü aşkım kelimesini sevmem demiştim birinde demedi bana hiç daha sonra duymak güzel olurdu aslında desen ya dedim bir daha baştan kestirip atma sevmem diye benim içimden gelmiyor demek dedi bana gittiğim bir yer olursa benden izin alarak git dedi tamam dedim bir kere istemedi gitmemi bende gitmedim ama kendimi de kısıtlanmış hissettim o bana soruyordu gitmek istediğinde veya biryere gidip geldiğimde bana çektiriyordu bazen mesajlarıyla anlıyordum hoşuma gitmiyordu bu durum ben farkında olmadan mesajlara canım cicim yazmıyordum o da bana yazmıyordu artık inatlaşmaya başladı ileride bir yerlere gitmem gezmem karışık ortamlarda olmam onu rahatsız eder bunu da söyledim gönlümün olmadığı yere gitmezsin olur biter bir ilişki yürütüyorsak bazen fedakarlık gerekir dedi bende tamam dedim her gün kavga etmeye başladık huzurlu bir uyku uyuyamaz hale geldim sebebi ben tabi ilgisizliğim o öyle söylüyordu benim gibi davranmaya başladı ilgisizliğin ne olduğunu anladım gerçekten ama soğumaya başladım artık onun beni çok sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum hala ama ayrılma kararı aldım beni kısıtlıyor ben özgürüm bir yerden geldiğim zaman bana mesajla çektirmesini istemiyorum neysem öyle kabul etsin istedim ama o da beni değiştirmeye en azından yavaş yavaş değişmemi istedi ve ayrıldım huzurlu uyumak istiyorum artık
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.