• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim benimle birlikte kilo almaya başlaaar ?

kilo almak istiyorum kısa sürede nasıl alabilirim. kızlar 51 kiloyum 55 olmak istiyorum.

Benimde boyum 1.63 ama kilo olmayınca boyda belli etmiyo zaten kendini, sıradan bi topuklu giysem bile 1.70 oluyorum ama miniğim hep :( bugün tartıldım 50 kiloyum ama tok karna tartıldım salak gibi :/ hedefimiz aynı inşallah 55i görürüz canım bu arada 2 haftada 4 kilo çok iyi, normal yoğurda toz şeker mi kattın O.o

Evet canım sadece toz şeker birde güzel uykunu getiriyorki yedikten sonra miss gibi uyuyorsun :)

kilo almak istiyorum kısa sürede nasıl alabilirim. kızlar 51 kiloyum 55 olmak istiyorum.

Ben bebe bisküvisi yiyorum geceleri canım, düzenli kullanınca sonuc alan olmuş bayağı, birde plates yapıyorum gece yiyorum hep göbeğe gitmesin diye :D

chenim :) hem saç uzatma hem kilo alma ortak noktamızmış :) 3-4 kişi yarışıyoruz kilo almak için istersen orayada katılabilirsin
bide kilo almanın tek çözümü iştahın açılması bence :31:

Evet gözdem ya ikisini halletsem bi sorunum kalmycak zaten :)) Dediğin topiğin adı ne canım :|

Back