Kim benimle birlikte kilo almaya başlaaar ?

cCchen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
476
7
26
Şuan itibariyle bebe bisküvisine başlıyorum, düzenli olarak kullanıcam kendime arkadaş arıyoruuumm

canım beni görsen ben kendime şuan inanamıyorum ya öyle diyetler yaptım ki almak için bi gün bıraktım hemen verdim. şimdi spor yapıyorum yaptığım sporuda yaptım 2 hafta oldu 50 kilo oldum 46-47 den devam ediyorumda. ayrıca kendimi zorlamıyorum yemek yemek için tabi zorlasam çok daha fazla alırım. her zaman yediğimi yiyorum. ama sporu bırakmaktan korkuyorum o sebepten eş bulmam lazım hırslanmam lazım :)

Aynen canım o yüzden actım topiği, birileriyle birlikte yapınca hırslanıyo insan :) fıtness mı yapıyosun ? Bende pilatese başlıycaam :)

evet canım normal dyetle yapsam çatlaklarımda oluyodu sporsuz asla bunu anladm. bugünden mi başlayalım yarndan mı ?

tamam o zamn ne zaman tartılıcaz haftaya bugün mü ? bende kayısyla şeftali yiyorum :)

Şimdi tartılma imkanın varda şimdi tartılalım bi de haftaya bugün tartılırız canım :) kayısıyla şeftalide mi kilo aldırıyor o nasıl :|

canım bizm sorunumuz bu zaten vucutlarımız ekonomik tasarruflu yediğimizi depolamıyor kullanıyor çoğu zayıf insanda pskolojik problemlerde vardır. çünkü enerjiyi beyin emiyor. yada vücüt kullanıyor ama depolamıyor. anne hep der sen altı delik çöp kovası gibisin yesende alamıyosun diye. bende işte spor yapıyorum kaslarım büyüdükçe vücudum mecburen depolıyor. beynimi mecbur bırakıyorum. ayrıca her sebze meyvede karbonhidrat protein yağ vardır. hatta dışardaki hazır besnlerden çok daha kompleks ve kalitelidir. ondaki karbonhidratı bile depoluyorum artık ekstradan hiç bişey yapmıyorum midem bulanıyodu zorla yicem diye 1 litre kola içtiğimi biliyorum süt içtiğimi biliyorum yemekten dahada soğuduğumu biliyorum.ben zorla lahmacun yedim diye yıllardır lahmacun yiyemiyorum midem bulandı bi kere. şimdi otamatik ya yiyorum depoluyor. 2 haftadır yapıyorum. tam tartıldım 49,8 :) hadi bakalım umarım alırız.

Bende şimdi tartıldım 49,1 inşallah bu hafta tam 50 olurum ya bu akşam bisküviye başlıycam :)

bit tam ekmekle akşam yemeği yedm doym üstne tatlı ydm şimdi dondurma keyfi yapıyorum üstne muzla patlamış mısr yicem :)

bit tam ekmekle akşam yemeği yedm doym üstne tatlı ydm şimdi dondurma keyfi yapıyorum üstne muzla patlamış mısr yicem :)

Maşallah bu ne iştaah :) ben hiç bişey yiyemiyorum sabah oldu hâla uyumadım bian önce düzene girmeliyim sadece geceleri bebe bisküvisini yiyorum

Maşallah bu ne iştaah :) ben hiç bişey yiyemiyorum sabah oldu hâla uyumadım bian önce düzene girmeliyim sadece geceleri bebe bisküvisini yiyorum

ya piskolojim bozuldu benmde sanki hiç almadım gibi geliyo. yiyorum çok yiyorum hemde ama bilmiyorum. durmak yok. bende nesquik aldım günde 2 kez içiyorum. tok karna. bugünde patates kızartması yedim kolayla.

Günaydın arkadaşlar geceleri uyumadan önce şekerli yoğurt yiyin hem uykuda rahatsız etmez hemde yavaş yavaş kilo aldırır ben 2 haftada 4 kilo almıştım bu şekilde.. hiç unutmam 2 sene önce abimin düğün telaşından 39 kiloya kadar düşmüştüm boyum 1.62 halimi bi hayal edin şimdi 49-50 arası gidip geliyo kilom bi 5 kilo daha alsam tam istediğim formuma kavuşucam..

Benimde boyum 1.63 ama kilo olmayınca boyda belli etmiyo zaten kendini, sıradan bi topuklu giysem bile 1.70 oluyorum ama miniğim hep bugün tartıldım 50 kiloyum ama tok karna tartıldım salak gibi :/ hedefimiz aynı inşallah 55i görürüz canım bu arada 2 haftada 4 kilo çok iyi, normal yoğurda toz şeker mi kattın

ya piskolojim bozuldu benmde sanki hiç almadım gibi geliyo. yiyorum çok yiyorum hemde ama bilmiyorum. durmak yok. bende nesquik aldım günde 2 kez içiyorum. tok karna. bugünde patates kızartması yedim kolayla.

Sakın pskolojin bozulmasıın en büyük desteğimiz moralimiz unutma, inanmazsak alamayız zaten, aynen durmak yook :) bebe bisküvisini geceleri yiyorum gün içinde de nesguik içeyim bari bende :)

chenim :) hem saç uzatma hem kilo alma ortak noktamızmış :) 3-4 kişi yarışıyoruz kilo almak için istersen orayada katılabilirsin
bide kilo almanın tek çözümü iştahın açılması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…