Kim almanyada yasiyo ve Istanbulda meme estetigi yaptirdi

Sol tarafım şu an iyi gibi . Buğün iz giderici bir kreme başlayacağım . Memelerde gayet iyi durumda . Benim doktorum kesinlikle masaj yapma dedi . Sadece parmakların ile top tutar gibi yap bırak dedi. Bazı arkadaşlardan kantoran yağı iyi geliyor sızısını alıyor dediler. Kesinlikle en az 3-4 hafta sonra başka , daha erken olursa enfeksiyon kapma riskin olabilir dedi.

Çok sevindim adınıza aman iyi gitsin süreçler; her doktorun tekniği başka kimi masaj der kimi demez ; kontron yağını evet bende çok duydum göz kapağı izine dr izin verirse bende alır kullanırım

ahhahhaha pardon emru emru hnmcım grupta biri yada akrabası Aykut beye bişey yaptırdım dediydi yada diğer whatsup gruplarından aklımda fikrimde hep sen varsın şeftali suyu emrum :KK70:sen yüze botoks dolgu iki şişirme yaptırdın diye biliyordum :))) seviyorum seni
Yanlış biliyomuşsun demekki tatlım.tayfa kalabalık olunca hatlarda karışıyor tabii di mi!.ben de seni seviyorum:KK36:

Selam ameliyatını oldun mu merak ettim reelde bir arkadaşım olacak ameliyat Aykut beye @BenGulsu mesajını okuyunca size yazmak istedim olduysanız memnunmuusnuz gerçi göreceli işler başarılı sonuçtan kimi memnun kalır kimi kalmaz beklenti ile doğru orantılı
Evet evet oldum ameliyatımı , şu an için daha çok Yen'i herşey . Ödemlerim şişliklerim var ama son iyi diye düşünüyorum meme konusunda . Benim hoşuma gitmeyen Aykut beyin her şeyi detaylı anlatamaması oldu . Sorduğum şeylere cevap verdi , tabiki hata birazda bende . Soracağım şeyleri unuttum . Beğenmediğim tarafı kan tahlili ve mamagraphie yapmaması. Ben kan değerlerim düzgün şu an dedim , ama yinede bu branştan değilim sonuçta belli gözümden kaçan bir şey vardır gibi , en azından en son yapılan kan değerlerine bakıp değerlendirmesi gerekirdi diye düşünüyorum . Kas altı kas üstü silikon markasına kısaca girdim ben . Önemli olan FDA onaylı bir implant olması benim için . Genelde allergan bünyesi altında olan natrelle kullanıyormuş . Pütürlü , pütürsüz ... onu hiç bilmiyorum ama sonuçtan gayet memnunum .

Evet evet oldum ameliyatımı , şu an için daha çok Yen'i herşey . Ödemlerim şişliklerim var ama son iyi diye düşünüyorum meme konusunda . Benim hoşuma gitmeyen Aykut beyin her şeyi detaylı anlatamaması oldu . Sorduğum şeylere cevap verdi , tabiki hata birazda bende . Soracağım şeyleri unuttum . Beğenmediğim tarafı kan tahlili ve mamagraphie yapmaması. Ben kan değerlerim düzgün şu an dedim , ama yinede bu branştan değilim sonuçta belli gözümden kaçan bir şey vardır gibi , en azından en son yapılan kan değerlerine bakıp değerlendirmesi gerekirdi diye düşünüyorum . Kas altı kas üstü silikon markasına kısaca girdim ben . Önemli olan FDA onaylı bir implant olması benim için . Genelde allergan bünyesi altında olan natrelle kullanıyormuş . Pütürlü , pütürsüz ... onu hiç bilmiyorum ama sonuçtan gayet memnunum .
Ameliyata girmeden önce tahliller yapılıyor diye biliyorum ya heyecandan unutuşuyor sorulacak sorular ben hep ajandama not alıp gidiyorum:) memnun olmana sevindim tekrar geçmiş olsun

Selam ameliyatını oldun mu merak ettim reelde bir arkadaşım olacak ameliyat Aykut beye @BenGulsu mesajını okuyunca size yazmak istedim olduysanız memnunmuusnuz gerçi göreceli işler başarılı sonuçtan kimi memnun kalır kimi kalmaz beklenti ile doğru orantılı
Slm Jelesec Jelesec o dediğin arkadaşın oldunu ameliyatını Aykut hocaya .

hahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizden emru emru da bişey oldu ama ne hatırlamıyorum yüze bişeydi yada dudağa :)Aykut beye
emru emru yu bulun bana . Biraz doktorumuzu çekiştirelim : )))))

Çok geçmiş olsun göz kapağı ve bir kaç işlemim var şubat ayının ilk haftaları nasıl peki izi durumun?
Bir kaç gündür iz giderici krem kullanıyorum . Henüz sonuça alamadım . 15 gün kullanmak gerekmiş . Sonra bırakacağım . Bu süreç sonrasında yazarım ne olduğunu . Aykut hocayamı olacaksın ameliyatını ?

Göz kapağı ameliyatımı geçirdiniz sizde ?

canım ben geçen hafta cumartesi doktorumla görüştüm aslında kafamda göz kök hücre vücut lipo vs vardı ama doktor yaşımdan ve yüüzmdeki deformasyandan endo dedi yani yüz germe hepsini yüze bir yapalım sonuç sizi daha mutlu eder burun,göz kök hücre derseniz seneye endo diye gelirseniz yaptığımız yerlerde asimetri olur hepsini tek seferde yapmak daha iyi dedi ve ben kafa bir dünya odadan çıktım:))) göz kapağı olan çok arkadaşa ulaştım Ercan beyin dışında başka dr lere olanda iz kalmıyor hiç korkma hatta başarı oranı %90 bu ameliyatın; 4 ocak günüm ama erteleyeceğim tarihi vücut lipo ve kol izimin teki kötü iyileşti kabardı onu düzeltecek sonra artık yüze geçerim

Burdayım tatlım çekiştirelim ama kimi anlayamadımki ben:110:.@jelesec kafaları karıştırdı iyice.benim doktorum Ercan bey.Sanırım siz Aykut bey e oldunuz operasyonlarınızı.çok geçmiş olsun bu arada.mutlu süreçler mutlu yıllar dilerim.:deli:
Ama bu olmadı şimdi ya , tamam tamam doktor çekiştiremeyeceğiz :))) çok tşk ederim . Oldu bitti benim ameliyatım . Artık memeliler kervanındayım bende . :KK15:

Burdayım tatlım çekiştirelim ama kimi anlayamadımki ben:110:.@jelesec kafaları karıştırdı iyice.benim doktorum Ercan bey.Sanırım siz Aykut bey e oldunuz operasyonlarınızı.çok geçmiş olsun bu arada.mutlu süreçler mutlu yıllar dilerim.:deli:

hahhahha diyorum o kadar çok whatsup grubu var ki karışıyor yaşlı kadınım yok ya dudak bişey yaptırdı biri ondan karıştı tatlım :)))))MUTLU YILLAR

Ama bu olmadı şimdi ya , tamam tamam doktor çekiştiremeyeceğiz :))) çok tşk ederim . Oldu bitti benim ameliyatım . Artık memeliler kervanındayım bende . :KK15:

En iyi dr dedikodusu benle yapılırdı ama çok eskiden şimdi davalar açılınca yapmıyorum dedikodu :))))))

güle güle kullan memelerini mutlu yıllar

hahhahha diyorum o kadar çok whatsup grubu var ki karışıyor yaşlı kadınım yok ya dudak bişey yaptırdı biri ondan karıştı tatlım :)))))MUTLU YILLAR

En iyi dr dedikodusu benle yapılırdı ama çok eskiden şimdi davalar açılınca yapmıyorum dedikodu :))))))

güle güle kullan memelerini mutlu yıllar
Tşk ederim :)))

X