Kim almanyada yasiyo ve Istanbulda meme estetigi yaptirdi

Oldu oldu :))) Artık memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini kendi yazar :KK66:
hahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizden emru emru da bişey oldu ama ne hatırlamıyorum yüze bişeydi yada dudağa :)Aykut beye

Karin germe olmadi memelerdede boy farki var ve gIden iki arakadasimda ayni oldu

geçmiş olsun haberim yoktu revizyon olduğundan gerçi aktif değilim pek işler güçler yine memnun kalmamışsın konuş yine yapılacak varsa yapar ılıman dr idi görüştüğümde

hahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizden emru emru da bişey oldu ama ne hatırlamıyorum yüze bişeydi yada dudağa :)Aykut beye
Ehehehhhh :KK70: Bana bak,beni ispiyonlama valla küserim :KK66:

Valla canim msjma bile cvp atmadi artik bende vazgectim bu olaydan belki bi kacsene sonra komple yeniden olurum.ama suan biraz ara vermek istiyorum.

Hickimseye önermiyorum budokturu bukadar netim. Benle giden diger arkadasta amelyat aninda tūm temizlenmedigi icin kaslarinda enfeksiyon olusmus kadin 1yil oldu hala ugrasiyor burdada amelyat oldu lakin düzelmedi.burdaki doktorlar bu iltihabi enfeksiyonu kurutamiyorlar arkadasim agrilardan duramiyor. Lanet ediyor bu doktora

Slm, bende Aykut Mısırlıoğlu karar verdim . Senin sonuçlardan memnunmusun . Doktor nasıl birisi . Hakkında iyi şeyler okudum ama Almanya'da olduğum için bire bir görüşme yapmadım kendisi ile tr de . Bu bakımdanda kafam karışık biraz.

L limette beğeni yapmışsın ama cevap yok sendemi memnun kalmadın ?

Bunları derken :KK64: Başka şeyler olabilir ama bunu değil gibi oldu bu :KK35::confused:
Teşekkür ederim tatlım,beğenmene sevindim Hoppa Abartı olmadığı sürece herşey güzeldir :KK66:
hahhahhaha ahhahah deli ya güldüm hahhaha kız yok hahhaha ay güldüm :KK70:

Valla ben beğendim kocaman olur dediydim ama değil kıvamında :))))

hahhahhaha ahhahah deli ya güldüm hahhaha kız yok hahhaha ay güldüm :KK70:

Valla ben beğendim kocaman olur dediydim ama değil kıvamında :))))
Allah hepimizi gülmekten ayırmasın canım :))) Heleki böyle kötü günler yaşadığımız zamanlarda :KK43:
Değil kocaman değil,benim popo var görünümlü ama içi boş tu. 425 ne demek,onla bile bu kadar oldu İşte :KK66:

Allah hepimizi gülmekten ayırmasın canım :))) Heleki böyle kötü günler yaşadığımız zamanlarda :KK43:
Değil kocaman değil,benim popo var görünümlü ama içi boş tu. 425 ne demek,onla bile bu kadar oldu İşte :KK66:

Amin amin yok tamam ben ispiyon yapmam da kib çok yaparım doğru ama senlik durum yok relakxs :hamarat:

İyi olmuş iyi hadi ben kaçtım En Büyük KK

Pardon hatları karıştırdın herhalde tatlım.dudağa yüze bişey:63:??Aykut beyi şahsen tanımıyorum.isim olarak biliyorum bende sadece.

Pardon hatları karıştırdın herhalde tatlım.dudağa yüze bişey:63:??Aykut beyi şahsen tanımıyorum.isim olarak biliyorum bende sadece.
ahhahhaha pardon emru emru hnmcım grupta biri yada akrabası Aykut beye bişey yaptırdım dediydi yada diğer whatsup gruplarından aklımda fikrimde hep sen varsın şeftali suyu emrum :KK70:sen yüze botoks dolgu iki şişirme yaptırdın diye biliyordum :))) seviyorum seni

yok siz olmuşsunuz ameliyat kime oldunuz memnunmusunuz ?
Aykut mısırlıoğluna oldum ben . Memeden memnunum aslında . Birde göz kapağı ameliyatım vardı benim . Sol düzgün görünüyor ama sağdan çok emin değilim . Şişlikler geçince daha net belli olur diye düşünüyorum . Doktor iyi gibi ama kafama takılan bazı şeyler var .

Aykut mısırlıoğluna oldum ben . Memeden memnunum aslında . Birde göz kapağı ameliyatım vardı benim . Sol düzgün görünüyor ama sağdan çok emin değilim . Şişlikler geçince daha net belli olur diye düşünüyorum . Doktor iyi gibi ama kafama takılan bazı şeyler var .
Çok geçmiş olsun göz kapağı ve bir kaç işlemim var şubat ayının ilk haftaları nasıl peki izi durumun?

Çok geçmiş olsun göz kapağı ve bir kaç işlemim var şubat ayının ilk haftaları nasıl peki izi durumun?
Sol tarafım şu an iyi gibi . Buğün iz giderici bir kreme başlayacağım . Memelerde gayet iyi durumda . Benim doktorum kesinlikle masaj yapma dedi . Sadece parmakların ile top tutar gibi yap bırak dedi. Bazı arkadaşlardan kantoran yağı iyi geliyor sızısını alıyor dediler. Kesinlikle en az 3-4 hafta sonra başka , daha erken olursa enfeksiyon kapma riskin olabilir dedi.

Sol tarafım şu an iyi gibi . Buğün iz giderici bir kreme başlayacağım . Memelerde gayet iyi durumda . Benim doktorum kesinlikle masaj yapma dedi . Sadece parmakların ile top tutar gibi yap bırak dedi. Bazı arkadaşlardan kantoran yağı iyi geliyor sızısını alıyor dediler. Kesinlikle en az 3-4 hafta sonra başka , daha erken olursa enfeksiyon kapma riskin olabilir dedi.
Bende kantaron yağını karnıma bir ayda Sonra sürmeye başlamıştım . Öncesi muhakkak zararlı olabilir.

X