• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloyla Savaşım Başladı

kızlar bugun cok mutluyum cunku 400 gr daha vermısım tam 69 kıloyum yanı 1200 gr vermısım elma sırkesıne devam bence sızde deneyın

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

canım önerin için sagol ama zayıflama haplarına güvenmiyorum ben daha önce kullandım evet cok zayıfladım ama hapı bıraktıgın zaman üzerine çok daha fazlasını geri alıyosun o yüzden en güzeli doğal yollardan zayıflamak bence...

reklam gibi bi mesaj olmuş zaten:umursamaz:
kalemcim banada öyle geldi canım ...sana elma sirkesini tavsiye edebilirim gayet dogal ben3 4 gundur içiyorum bakalım nasıl etki edecek...hafta sonuda rejımı bozmadım cok şükür balık slaata yedım sadece ınş veririm hepsini bide eski kıyafetlerime girmeye calıştım çok üzüldüm ya hiç biri olmuyo nasıl farketmeden almışım bu kadar kiloyu deli olucammm

öyle canım alırken bir iki farkedemedik, hep diyorum evlendiğimde hamile kalsaymışım bu kiloda doğururdum:) elma sirkesini denemiştim ilk aylarda, güzel ama istikrarlı olmak lazım işte, benim derdim bu zaten sabah içerim akşam unuturum:(

ya kurtulmak istiyorum ben bu kilolardan zayıf olmak her istedğimi giymek bazen cok umutsuzluga kapılıyorum dediğin dogru valla bende hamile kalsaydım bu kiloyla dogururdum millet bebek taşısın biz yağğğğ

bugun yediklerime gelelım sabah dereotlu pohaca şekersız cay ögle 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 2 ssat sonra 1 elma sonra sırkelı suyumu içtim saat 4 gıbıde 2 dıyet bıskuvı şekersız cay ve şimdide sirkeli su içtim akşamda bır tabak zeytınyaglı bamya yicem zamanım daralıyo kurban bayramına 1.5 ay kaldı yahuuu

sagol kalemcim bugun ıyıyım sabah kepeklı sandvıc ogle corba salata bıraz once bır elma arada yesıl cay ve tabıkı sırkelı suyumu içiyorum ınş verıcem hepsınden kurtulucam bu arada kızlar sız rejımı bıraktınız galıba yahuuu tek ben mı yapıyorum rejımmmmm

kızlar bu sabah yıne cok mutluyum çünkü 300 gr daha gitti.dun akşam tartıldım 68.7 yım cok şükür zayıflıyorum kızlar galıba bayrama kadar kurtulucam hepsinden gelelım bu sabah ne yedıgıme yıne kepeklı sandvıc ve sekersız cay 1 saat sonra sırkelı suyumu içtim şimdide 1 koca fincan yeşil çayımı içiyorum cok mutluyum cok gıdecek hepsı

sagol canım sabah ögle akşam yemeklerden sonra içiyorum 1 su bardagı suya 1 yemek kasıgı elma sirkesi koyuyorum istesen 1 çay kaşıgı balda koyabılırsın ama ben balsız içiyorum ballıyı denedım tadı pek hoşuma gıtmedı ama mutlaka dene canım kesınlıkle sirke etkılı hazımsızlık şişkinlik hepsini gideriyo ve yağları yakıyomus.

ufak bı tavsıye kurufasulye barbunya gıbı sıskınlk yapan yıyecekler dıete uzak durulması gereken besınler. yesıl mercımek hem proteın acısından cok zengın hem zayıflamaya yardımcı

haa şöyle ya yanlız kaldım dıye sıkılıyodum benım rejım hala devam kurban bayramına kadar devam edıcem kurtulucam bu kılolardan destek olalım bırbırımıze

Arkadaşlar herkese merhaba bende kendi hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.Ben evlendikten sonra 58 kilodan hızla 71 kiloya çıktım nasılmı deli gibi yiyerek ...Neyse ki eşim beni bu kilo uykusundan uyandırdı yoksa 80 leri görücektim.Gelelim zayıflama hikayeme..
Ben 4 gündür rejimdeyim 71 kiloyla başladım ve dün akşam tartıldığımda 68.9 düşmüştüm peki ne mi yaptım ...
Sabahları aç karnına 1 bardak ılık suyla başladım güne sonra 2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim peyaz peynir içinede roka süper bir sandiviç herkese tavsiye 2 saat sonra ara öğün olarak bir elma ögle 1 kase çorba ve salata 1 dilim kepek ekmeği akşam 1 kase kuru fasulye bir dilim kepek ekmeği ve salata ve akşama kadar 15 bardak su 2 büyük fincan limonlu form çayı içtim spora gelince öğle aralarında 1 saat öğle tatilimde yürüdüm akşam evde 200 e sayarak ip atladım.Tavsiye ederim süper terletiyo..ben 4 günde 71 kilodan 68.9 a düştüm hedefim 54 olmak Arkadaşlar ilk yapmanız gereken karar vermek ve kendinize inanmak inanın ilk günler biraz sıkıntılı oluyo ama sonrası süper olucak Haa bu arada motivasyon için magazalara gidin o güzel kıyafetlerin sizde nasıl duracagını hayal edin inan cok işe yarıyo neden bizde zayıf alımlı ve güzel olmuyalım kimsenin size acıyarak bakmasına izin vermeyin arkadaşlar hepinizi çok seviyorum yaşasın kadınlar klübü..:sm_cool:

ben normalde bukadar bıle yemıyorum ama kılo alıyorum bende dıyetteyım

Back
X