Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalemcim banada öyle geldi canım ...sana elma sirkesini tavsiye edebilirim gayet dogal ben3 4 gundur içiyorum bakalım nasıl etki edecek...hafta sonuda rejımı bozmadım cok şükür balık slaata yedım sadece ınş veririm hepsini bide eski kıyafetlerime girmeye calıştım çok üzüldüm ya hiç biri olmuyo nasıl farketmeden almışım bu kadar kiloyu deli olucammmreklam gibi bi mesaj olmuş zaten:umursamaz:
reklam gibi bi mesaj olmuş zaten:umursamaz:
ufak bı tavsıye kurufasulye barbunya gıbı sıskınlk yapan yıyecekler dıete uzak durulması gereken besınler. yesıl mercımek hem proteın acısından cok zengın hem zayıflamaya yardımcı
Arkadaşlar herkese merhaba bende kendi hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.Ben evlendikten sonra 58 kilodan hızla 71 kiloya çıktım nasılmı deli gibi yiyerek ...Neyse ki eşim beni bu kilo uykusundan uyandırdı yoksa 80 leri görücektim.Gelelim zayıflama hikayeme..
Ben 4 gündür rejimdeyim 71 kiloyla başladım ve dün akşam tartıldığımda 68.9 düşmüştüm peki ne mi yaptım ...
Sabahları aç karnına 1 bardak ılık suyla başladım güne sonra 2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim peyaz peynir içinede roka süper bir sandiviç herkese tavsiye 2 saat sonra ara öğün olarak bir elma ögle 1 kase çorba ve salata 1 dilim kepek ekmeği akşam 1 kase kuru fasulye bir dilim kepek ekmeği ve salata ve akşama kadar 15 bardak su 2 büyük fincan limonlu form çayı içtim spora gelince öğle aralarında 1 saat öğle tatilimde yürüdüm akşam evde 200 e sayarak ip atladım.Tavsiye ederim süper terletiyo..ben 4 günde 71 kilodan 68.9 a düştüm hedefim 54 olmak Arkadaşlar ilk yapmanız gereken karar vermek ve kendinize inanmak inanın ilk günler biraz sıkıntılı oluyo ama sonrası süper olucak Haa bu arada motivasyon için magazalara gidin o güzel kıyafetlerin sizde nasıl duracagını hayal edin inan cok işe yarıyo neden bizde zayıf alımlı ve güzel olmuyalım kimsenin size acıyarak bakmasına izin vermeyin arkadaşlar hepinizi çok seviyorum yaşasın kadınlar klübü..:sm_cool: