Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım verdıgın bılgıler ıcın sagol ne bıleyım ben boyle lıste falan yaptıgımda kendımı kısıtlanmıs hıssedıp dırek bırakıyorum rejımı o yuzden kendıme gore o gun canım ne ıstıyosa dıyet tarzında hazırlayıp yemege karra verdım ve belırlı ölçüler hazırladım kendıme yemeklerde kesınlıkle zeytınyagı dısında bıişey kullanmıyorum mesela dun akşam degısık bı yemek hazırladım 3 kucuk parca tavuk göğsünü suda haşladım sonra o haslandıktan sonra ıcıne 1 su bardagı makarna attım bır domates ve taze nane dogradım hepsını bırlıkte pişirdim cok azda salca attım renk versın dıye ve yanındada sekersız erık suyu kendım yaptım onuda hazır degıl gayet lezzetlı oldu ve hafıf hıc yag kullanmadım tuz az acı pul bıber attım gayet guzel oldu dun su içme oranımı arttırdım 1.5 lıtre içtim bu sabah kahvaltıda kepek ekmeklı sandıvıc hazırladım ıcınde ınce bır dılım peynır var ve sekersız cay sımdı bır salatalık yıcem bakalım nasıl verıcez hafta sonu yuruyus yapıcam hızlı yuruyus ve temızlık yapıcam evde hareket olsun ınş zayıflarız canım benım boyum 1.65 kılom 70.2 14 kılo vermem lazım allah yardımcımız olsun canım neyse sen lahana dıyetını yap bakalım eger işe yararsa ben denerım öptum canım
canım nerdesınız ya bende rejım ı bıraktınız sandım hıc kımse yok tek basıma takılıyorum buralarda sevındım senı gordugume ahh bende 65 e ınsem şapka atıcam ama sıze guzel bı haberım var 1 kılom gıtmıs 70.2 den 69.2 ye düştüm.güzel dileklerin için sagol canım benım ınş hepımız zayıflarız tek dılegım bu artıkselam kızlar.:teytey: selam deryo.:teytey: eskilerden bi biz kaldık. 2ayda 15 kilo verebilirsin.kaydirigubbakcemile5 eskiden benim yaptım iş.sengözlerimebaksanab
neise, 65şim şuan göbeim de çekildi.son 1 kilom gitmiyo. Çok üzgünüm çoook
bugün yediklerim: kahvaltıda masada ne varsa. ondan sonracım dolma , yoğurt, ekler kurabiyeler , çikolata, akşam yemeyi daha yemedim. kötükedihüso kötüyüm biliyorum.
deryocum iddayı kazanmanı diliyom. kalorisiz akşamlar herkese.opuyorumnanaktan
canım nerdesınız ya bende rejım ı bıraktınız sandım hıc kımse yok tek basıma takılıyorum buralarda sevındım senı gordugume ahh bende 65 e ınsem şapka atıcam ama sıze guzel bı haberım var 1 kılom gıtmıs 70.2 den 69.2 ye düştüm.güzel dileklerin için sagol canım benım ınş hepımız zayıflarız tek dılegım bu artık
deryocum tüm kalbimle seni destekliyorum.ben de aynı senin gibi evlendikten sonra hayli kilo aldım.hem de aynen 56 dan 70 e çıktım.ve 3 gündür diyet yapıyorum.henüz tartılmadım ama cok umutluyum.ve de aynen senin anlattıgın gibi (aynı menü olmasa da aynı tarz)besleniyorum.inş 50 kiloya inicem.senin yazını da okuyunca yalnız ben degilmişim dedim.ve daha bi umut doldum.inş ikimiz de,diger arkadaşlar da amacımıza ulaşırız...