• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloyla Savaşım Başladı

canım verdıgın bılgıler ıcın sagol ne bıleyım ben boyle lıste falan yaptıgımda kendımı kısıtlanmıs hıssedıp dırek bırakıyorum rejımı o yuzden kendıme gore o gun canım ne ıstıyosa dıyet tarzında hazırlayıp yemege karra verdım ve belırlı ölçüler hazırladım kendıme yemeklerde kesınlıkle zeytınyagı dısında bıişey kullanmıyorum mesela dun akşam degısık bı yemek hazırladım 3 kucuk parca tavuk göğsünü suda haşladım sonra o haslandıktan sonra ıcıne 1 su bardagı makarna attım bır domates ve taze nane dogradım hepsını bırlıkte pişirdim cok azda salca attım renk versın dıye ve yanındada sekersız erık suyu kendım yaptım onuda hazır degıl gayet lezzetlı oldu ve hafıf hıc yag kullanmadım tuz az acı pul bıber attım gayet guzel oldu dun su içme oranımı arttırdım 1.5 lıtre içtim bu sabah kahvaltıda kepek ekmeklı sandıvıc hazırladım ıcınde ınce bır dılım peynır var ve sekersız cay sımdı bır salatalık yıcem bakalım nasıl verıcez hafta sonu yuruyus yapıcam hızlı yuruyus ve temızlık yapıcam evde hareket olsun ınş zayıflarız canım benım boyum 1.65 kılom 70.2 14 kılo vermem lazım allah yardımcımız olsun canım neyse sen lahana dıyetını yap bakalım eger işe yararsa ben denerım öptum canım

Canım verdiğin tavuklu yemek tarifi güzel gibi geldi bende denicem
Su içmeyi artırman gerçekte çok işine yarıcak boshayallersmile
Ben dün başlamıştım lahana diyetine bugün sabah içtim öğlen midem bulandı sinir oldum bıraktım :umursamaz:
Bende dengeli beslenip spor yapıcam
Mesela bugün plates videosu indirdim kırk dk onu yaptım ilk gün olunca her yerim ağrıdı fakat hergün yaptıkça vicudumun alışacağını düşünüyorum
Akşamları yemek sonrası mezdeke açıp oynıcam kaydirigubbakcemile3 sabah plates
Yani sporu daha çok artırcam artı dengeli beslenmeyle daha rahat kilo vericem inşallah yerimseniben
İnşallah sende hedefine ulaşırsın olumunekankayizsmile

canım bende platese baslıycam bı ara hergun duzenlı yapıyodum super zayıflatıyo hatta pılates topuda aldım yenı baslıycam bende yemek tarıfıne gelınce gercekten cok hafıf oldu bu akşamda yıne ilginç bişey denıycem bakalım önemlı olan yag oranını azaltmak ben 1 cay kasıfı saf zeytın yagı kullanıyorum eger zaten tavuk koyucaksam hıc yag olmuycak tavuk etıde sadece göğüs kısmı yenebılır gelelım ögle yemegınde ne yedıgıme 1 kase yayla corbası 1 dılım kepek ekmek 1 kasıkta erıste yedım dayanamadım napımmm:) sonra 2 saat sonra kucuk bır elma kucuk bır salata şimdide sekersız cay ve 2 dıyet bıskıvı yıyorum akşama allah kerım tabı bol suyuda unutmamak lazım elma sırekesı cok zayıflatıyomus bu akşam onuda denıycem bu arada haftasonu dolabımı sadece sebzeyle doldurucam onumuzdekı hafta her akşam sebze yemegı yıcem 1 tabak bakalım bu kadar sıkıyorum ama sonuc ınş guzel olur artık cok üzülüyorum

bu arada buketcım cok degıl hafta ya yaydıgın zaman hafta basına 2 kılo dusuyo buda normal bır rakam dıyetısyenlerde öyle dıyo tabı bunyeye görede degısıyo kılo verme hızı

kızlar bırazda size psikolojımden bahsedeyım.Gercekten berbat durumdayım.kendımı cok mutsuz yaslı ve yorgun hıssedıyorum hayattımda hıc bu kadar kılo almamıstım evlendıkten sonra tam 12 kılo aldım artık cok yoruldum her gören hamılemısın dıyo sinirim bozuluyo allahtan eşim cok destek oluyo bana zayıflamak ıcın yardımcı oluyo çözümler arıyo sagolsun ama iş yerınde ınsanların gıcık gıcık bakıp kadınların gelıp yanıma ayyy cok aldın kılo hamılemısın demesı benı delırtıyo bıde hamıle olmadıgıma ıkna edemıyom mılletı ıyıce gıcık oluyorum.her akşam 36 38 beeden kıyafetlerıme bakıyorum gardırobu acıp ızlıyorum o kadar cok kıyafetım olmasına ragmen hıc bır şeye sıgamıyorum sadece bır pantolon ve bır etek oluyo sankı forma gıbı hergun deyıstırıp sırayla gıyıyorum cok üzülüyorum kızlar 3 gundur yapıyorum dıkkat edıyorum ama henuz kılom aynı tabı ıyı tarafı en azından sabıt almıyorum da kendıme sıyah taytla beyaz mını etek aldım hanı bu sene moda ya tabı gırebıldımmı ıcıne gırdım evet ama ıgrenccc durdu offf cok canım sıkkın hafta sonu esımle tempolu yuruyus yapıcaz akşamda evde spor yapıcaz bakalım dua edın kızlar artık kurtulalım bu kılolardan kurban bayramına zayıf gırmek ıstıyorum esımın aılesı farklı bır sehırde bu bayram gıttık hıc bırşey gıyesım gelmedı gunluk kıyafetle gezdım mılletı hep offf offf delırıcem valla bıde yenı gelınım 1 sene bıle olmadı ben delı gıbı şiştim ne yapıcam ben yaaa

hafta sonu rejımımı bozmadan devam ettım ufak fireler verdım tabıkı bu akşam menude zeytın yaglı kabak var bu hafta sebze haftası yapıcam inş en kısa zamanda kurtuluurum bu kılolardan

selam kızlar.:teytey: selam deryo.:teytey: eskilerden bi biz kaldık. 2ayda 15 kilo verebilirsin.kaydirigubbakcemile5 eskiden benim yaptım iş.sengözlerimebaksanab
neise, 65şim şuan göbeim de çekildi.son 1 kilom gitmiyo. Çok üzgünüm çoook
bugün yediklerim: kahvaltıda masada ne varsa. ondan sonracım dolma , yoğurt, ekler kurabiyeler , çikolata, akşam yemeyi daha yemedim. kötükedihüso kötüyüm biliyorum.
deryocum iddayı kazanmanı diliyom. kalorisiz akşamlar herkese.opuyorumnanaktan

selam kızlar.:teytey: selam deryo.:teytey: eskilerden bi biz kaldık. 2ayda 15 kilo verebilirsin.kaydirigubbakcemile5 eskiden benim yaptım iş.sengözlerimebaksanab
neise, 65şim şuan göbeim de çekildi.son 1 kilom gitmiyo. Çok üzgünüm çoook
bugün yediklerim: kahvaltıda masada ne varsa. ondan sonracım dolma , yoğurt, ekler kurabiyeler , çikolata, akşam yemeyi daha yemedim. kötükedihüso kötüyüm biliyorum.
deryocum iddayı kazanmanı diliyom. kalorisiz akşamlar herkese.opuyorumnanaktan
canım nerdesınız ya bende rejım ı bıraktınız sandım hıc kımse yok tek basıma takılıyorum buralarda sevındım senı gordugume ahh bende 65 e ınsem şapka atıcam ama sıze guzel bı haberım var 1 kılom gıtmıs 70.2 den 69.2 ye düştüm.güzel dileklerin için sagol canım benım ınş hepımız zayıflarız tek dılegım bu artık

kızlar gelelım dun ne yedıgıme sabah kepek ekmek ıcıne 1dılım peynır tercıhe gore beyaz da olabılır ınce bırdılım kasarda ben bazen ıcıne 2 yane yesıl zeytın atıyorum degısık oluyo neyse ögle 1 kase sebze corbası 1 kase cacık 1 dılım kepek ekmegı ara ögünlerde 1 elma 1 salata akşam 1 tane 1.5 kabakla yapılmıs zetınyaglı kabak dolması pirinci az ve kıyması tamamen yagsız ekmek yemedım cunku pirinc var ıcınde yanında bır kase yogurt ve gün içinde bol su içtim yemekten bır saat sonra 3 fıncan adacayı içtim bu arada içilen çaylarda kesınlıkle şeker kullanmıyorum ve tuzuda oldukca azalttım beyaz ekmek yok

bugun ise sabah iki ince dılım kepeklı ekmekle yaptıgım sandvıc ıcınde ınce 1 dılım kasar ve 2 tane yesıl zeytın vardı ve şekersız cay şimdide koca bır fıncan form cayımı içiyorum gun içinde yıne yedıklerımı yazarım kızlar öptum hepınızı byeee

canım nerdesınız ya bende rejım ı bıraktınız sandım hıc kımse yok tek basıma takılıyorum buralarda sevındım senı gordugume ahh bende 65 e ınsem şapka atıcam ama sıze guzel bı haberım var 1 kılom gıtmıs 70.2 den 69.2 ye düştüm.güzel dileklerin için sagol canım benım ınş hepımız zayıflarız tek dılegım bu artık

eh bayram hepimizi bozdu.mafoldumben bilgisayarım da virüslü uzun zamandır.en sonunda format attırmak zorunda kaldım .ondan yoktum.:teytey: deryo boyun kaçtı senin?

valla sorma bende 68 kıloya dusmustum bayram bı bozdum oldum yıne 70.2 şimdi tekrar basladım canım benım boyum 1.65 kılom 70.2 dı ama artık 69.2 ılk 3 gun hıc veremedım aynı kılodaydım 5 gunun sonunda baktım 1 kılo gıtmıs.canım gelmene sevındım sıkıldım yahuu tek basıma

öğle yemegınde 1 kase corba 1 kasede salata ve 1dılım kepek ekmegı yedım ögleden sonra 1 fıncan yesıl cay ve saat 2 de 1 armut sımdıde 1 tane salata yedım akşama yedıklerımıde yarın sabah yazıcam yıne bu yedıklerını yazmaişi guzel bence en azından gerıye donuk nerde hata yaptıgını bulabılırsın tabı dürüstce yazarsanız:)

Kızlar cok mıdem kazındı 2 dıyet bısküvi yedim ve sekersız cay içtim şimdi cıkıyorum yarına kadar hoşçakalınnnnn

merhaba kızlar,
ben de döndüm aranıza, bayramda biraz dağıttım, rejim falan kalmadı hala da toparlayamıyorum:( ramazanda 66,5 du kilom şimdi 67,5 olmuş..gerçi yediklerimi düşününce şükrediyorum...

kalemcım hoşgeldin canım valla bende bayramda dagıttım verdıgım 3 kıloyuda gerı aldım 70 oldum ama sımdı sıkı bır dıyetteyım kızlar baya arastırma yaptım bugun sıze dıyet dısında exytra yaptıklarımı yazıcam ben sabah ve ögleden sonra 1 fıncan yesıl cay ve akşamlarıda 3 fıncan adacayı ıcıyorum dun akşamda elma sirkeli su içtim.Elma sirkesini baya bi araştırdım doğal yağ yakıcıymış 1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı ve1 tatlı kasıgı bal koyup yemeklerden sonra içiyosunuz ben dun akşam denedım ve bugun mıdemde şişlik falan kalmadı bakalım 1 ay devam edıcem böle hadı kızlar asılalım su rejıme fotoları koyalım sonrada :)))

deryocum tüm kalbimle seni destekliyorum.ben de aynı senin gibi evlendikten sonra hayli kilo aldım.hem de aynen 56 dan 70 e çıktım.ve 3 gündür diyet yapıyorum.henüz tartılmadım ama cok umutluyum.ve de aynen senin anlattıgın gibi (aynı menü olmasa da aynı tarz)besleniyorum.inş 50 kiloya inicem.senin yazını da okuyunca yalnız ben degilmişim dedim.ve daha bi umut doldum.inş ikimiz de,diger arkadaşlar da amacımıza ulaşırız...

deryocum tüm kalbimle seni destekliyorum.ben de aynı senin gibi evlendikten sonra hayli kilo aldım.hem de aynen 56 dan 70 e çıktım.ve 3 gündür diyet yapıyorum.henüz tartılmadım ama cok umutluyum.ve de aynen senin anlattıgın gibi (aynı menü olmasa da aynı tarz)besleniyorum.inş 50 kiloya inicem.senin yazını da okuyunca yalnız ben degilmişim dedim.ve daha bi umut doldum.inş ikimiz de,diger arkadaşlar da amacımıza ulaşırız...

Canım güzel dileklerin için sagol inş dediğin gibi kurtuluruz şu kilolardan artık çok yoruldum. ben extra elma sirkesi içmeyede başladım yağları eritme özelliği varmış bugun yedıklerımı yazıyorum sabah dereotlu pohca yedım ama yarın kepek ekmege gerı donucem arada guzellık yapıyorum kendıme :) neyse ögle 1 kase mercımek corbası 1 dılım kepek ekmek aralardada 1 yesıl elme ve yesıl cay ıcıyorum 2 fıncan akşam yıne elma sırkelı su ve adacayı içiçem haşlama hindi ğögsü ve bulgur lapası yarına görürüşürüz kızlar öptum hepınızı

Back
X