- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Ay tombismi masallah allah bagislasinNe alakası var canım çocukla. Ben yaptım gayet de oldu :) Sen kulak asma etrafına. Göğsün küçük zayıfsın sütün olmaz dediler. Allah sanki onlara cevap olsun diye bir süt verdi ki şarıl şarıl akıyordu. Kızım da oldukça tombişti. Boşver onları.
Evet Ben popomu kaldırmak için başlamıştım 39a düşünce kas mas kalmadı pudıng gibiydi şimdi popom kalktı inanamıyorum kas oldu protein işe yarıyor ama protein yemek yersen yarıyor
Eşim çok şikâyetçiydi zayıflığımdan ve olmayan popomdan şimdi ıyıyım ama hep zorlamam lazım yemek için kendimi
Birde hergün Sütlü irmik Tatlısı yapıyorum o da kilo aldırıyor
bende de hiçbir şey işe yaramadı:)dr a gittim bende de sağlık açısından sıkıntı yok.neler neler kullandım vitamin kilo aldırıcı..ama cık olmadı
maalesef böyle derdiniz olunca bunları yiyemiyorsunuz:)Böyle derdim olsa her gece hamburger pizza yerim.
maalesef böyle derdiniz olunca bunları yiyemiyorsunuz:)
derdimiz zaten yiyememek.yani en azından benim öyle.yiyebilsem zaten olacak :)
aynen öyle.mesela ben hep derim yiyerek kilo alamasam deliririm diye.en azından benim bir çıkış yolum var.Valla benim arkadasım 170 boy 42 kilo deli gibi de yiyor hiç iştah sorunu yokO yediği halde alamıyor siz yiyemediğiniz için alamıyorsunuz yani.
Ortası yok bu kilo işinin çok gıcık
Ben protein falan kullanmadım. Eşim kullanıyordu bıraktırdım. Doğal olarak da alınır. Onlar hep zararlı.
aynen öyle.mesela ben hep derim yiyerek kilo alamasam deliririm diye.en azından benim bir çıkış yolum var.
yersem alıcam.ama yiyip alamamak başlı başına bir sorun bence.o çok daha sinir bozucu olur eminim.
sanırım gastrıtınız var stres yapınca mıdeye vurur mıde bulantısı akabınde ıstahsızlık yaratır... yasınız kac bılmıyorum ama kılo ısı metabolızma ıle dogru orantılı, sık wc ye cıkan kısıler cokta yeseler kolay kılo alamıyorlar,kendımden bılıyorumMerhaba yine yeni bir soru umla karsinizdayim kk uyeleri.Son konu daki sorunumu her birinizin tavsiyeleriyle hallettim cok sagolun.
Suanki sorunum kilom. Cogunlugun aksine benim sorunum kilomun fazla olmasi degil cok az olmasi. 170 boyundayim ve 43 kiloyum. Sorun etmemeye calisarak kilo almayacalisiyordum ama basaramadim. istahimda sorun yoktu normal sekilde yiyordum ama bu aralar aclik hissetsem bile yemek yiyemiyorum midem Bulaniyor hemen kilo vermeye basladim. durum boyle olunca korkmaya daha da basladim.Hayatim haraketli yurumeyi cok severim ama artik ona da enerjim kalmadi. Fizik olarak zaten bu zayiflik sagliksiz gosteriyor beni. Tek sorun ettigim goruntumdu cunku dinc hissediyordum kendimi cok sık hasta olmazdim ama artik sagligim icin endiseliyim. sadece sut ve pekmez falan yiyebiliyorum zorla. Onceden yerdim o yuzden gerekli vitamini bunyem karsiliyordu sanirim zayiflik sorun degildi ama birseye canimi sıktigimda da hemen yemeden icmeden kesiliyorum, sorun cozuldu ama hala yemek yiyemiyorum. Ona ragmen surekli afedersiniz tuvaletteyim. Ne yiyorumda sindiriyorum ki diyorum kendi kendime.Artik istikrarli bir sekilde 6-8 kilo olmak istiyorum. istahli ve saglikli kiloda bayanlara cok ozeniyorum.
Geçici iyi görüntü için bünyemizi mahvetmeye değmez bencebenimde abim uzun bi süre protein kullandı..kullandğı zaman kilo aldı güzel..ama bırakınca geri verdi kiloyu.
Ya nasıl yiyemiyorsun. Mesela önüne geldi böyle kocaman hamburger yanında patates. Çekmiyor mu canın nasıl oluyor ya aklına iğrenc bir seyler mi geliyor da için almıyor bende denim yaa
Geçici iyi görüntü için bünyemizi mahvetmeye değmez bence
hahaa gerçekten kahkaha attırdınız banayok öyle olmuyor tabi ki.ben fast food yemem zaten.sevmem.
ayrıca ekmekde yemem.sadece kahvaltıda yerim.akşam yemeklerimde ekmek yoktur benim.
herşeyden yerim ama porsiyonlarım küçük.o yüzden kilo alamıyorum aslında.ben doyduğum an önüme ne getirirseniz getirin asla ve asla tadına bile bakmam.çünkü doymuşumdur ve yemek faslı o an için kapanmıştır.
Hayalim yaa. Ben varya sevdiğim bir sey olsun doyduysam 2 dk durur durur onu bitirene kadar yerim zorlarım sıkıştırırım mideme. Keşke bende öyle olsaydım ya.
yok böylesi de iyi değil.benim boyum 1,65 kilom 43.
lise dönemlerimde 53 kiloydum.üniversiteye geldim 1 yılda 39 kiloya düştüm.hem de tüm tahlillerim yapıldı hiç bir sağlık sorunum yoktu.şuan 43 kiloyum hedefim 50.
50 nin 1 kilo üzerine bile çıkmak istemem.
Bende istememBir ineyimde bende cıkmıcam bidaha
sizin çok mu fazlanız var. kilo? boy?
biraz birlikte takılalım bakalım sizin mi bana baktıkça iştahınız kaçacak,yoksa benim mi size baktıkça iştahım açılacak