kilosuzluk sorunsali

Ay tombismi masallah allah bagislasin ben hep korkardi cocugumda yemek yemiycek beslenmiycek bana benzerse diye. Umut oldunuz sagolun

Ben protein falan kullanmadım. Eşim kullanıyordu bıraktırdım. Doğal olarak da alınır. Onlar hep zararlı.

Zorlayinca cok kotu. Zaten psikolojiyide bozuyor bu durum ona ragmen kiloya laf ediyolar ya sinir oluyorum.

Eşim de vermek için uğraştığından hiç kilom problem olmadı. Hatta bir kilo alsam arada takılır göbeklendin birlikte mi spora gitsen falan diye :)

maalesef böyle derdiniz olunca bunları yiyemiyorsunuz:)
derdimiz zaten yiyememek.yani en azından benim öyle.yiyebilsem zaten olacak :)

Valla benim arkadasım 170 boy 42 kilo deli gibi de yiyor hiç iştah sorunu yok O yediği halde alamıyor siz yiyemediğiniz için alamıyorsunuz yani.
Ortası yok bu kilo işinin çok gıcık

Valla benim arkadasım 170 boy 42 kilo deli gibi de yiyor hiç iştah sorunu yok O yediği halde alamıyor siz yiyemediğiniz için alamıyorsunuz yani.
Ortası yok bu kilo işinin çok gıcık
aynen öyle.mesela ben hep derim yiyerek kilo alamasam deliririm diye.en azından benim bir çıkış yolum var.
yersem alıcam.ama yiyip alamamak başlı başına bir sorun bence.o çok daha sinir bozucu olur eminim.

Ben protein falan kullanmadım. Eşim kullanıyordu bıraktırdım. Doğal olarak da alınır. Onlar hep zararlı.

benimde abim uzun bi süre protein kullandı..kullandğı zaman kilo aldı güzel..ama bırakınca geri verdi kiloyu.

aynen öyle.mesela ben hep derim yiyerek kilo alamasam deliririm diye.en azından benim bir çıkış yolum var.
yersem alıcam.ama yiyip alamamak başlı başına bir sorun bence.o çok daha sinir bozucu olur eminim.

Ya nasıl yiyemiyorsun. Mesela önüne geldi böyle kocaman hamburger yanında patates. Çekmiyor mu canın nasıl oluyor ya aklına iğrenc bir seyler mi geliyor da için almıyor bende denim yaa

sanırım gastrıtınız var stres yapınca mıdeye vurur mıde bulantısı akabınde ıstahsızlık yaratır... yasınız kac bılmıyorum ama kılo ısı metabolızma ıle dogru orantılı, sık wc ye cıkan kısıler cokta yeseler kolay kılo alamıyorlar,kendımden bılıyorum
ama yasla bırlıkte ve hareketsızlıkle kılo alımı artıyor. ben son bes yılda yaklasık 8 kılo aldım. bır ara evlılık oncesı az bısı yememden kısarak 3 kılo verdım kendı kendıme.. dıyet falanda yapmadım sadece porsıyonumu 1/3 oranında azalttım..
kılo almak ıstıyorsan karbonhıdrat ve tatlı ye ama tabı kılo alacagım dıyede saldırma dengelı beslen...

Spor salonuna gidip ağırlık çalışın ve bol proteinli beslenin. Siz iştahım yok, yemek yiyemiyorum derseniz ve yemezseniz tabii ki kilo alamazsınız. Bu kadar basit.

Ya nasıl yiyemiyorsun. Mesela önüne geldi böyle kocaman hamburger yanında patates. Çekmiyor mu canın nasıl oluyor ya aklına iğrenc bir seyler mi geliyor da için almıyor bende denim yaa

hahaa gerçekten kahkaha attırdınız bana yok öyle olmuyor tabi ki.ben fast food yemem zaten.sevmem.
ayrıca ekmekde yemem.sadece kahvaltıda yerim.akşam yemeklerimde ekmek yoktur benim.
herşeyden yerim ama porsiyonlarım küçük.o yüzden kilo alamıyorum aslında.ben doyduğum an önüme ne getirirseniz getirin asla ve asla tadına bile bakmam.çünkü doymuşumdur ve yemek faslı o an için kapanmıştır.

Hayalim yaa. Ben varya sevdiğim bir sey olsun doyduysam 2 dk durur durur onu bitirene kadar yerim zorlarım sıkıştırırım mideme. Keşke bende öyle olsaydım ya.

Hayalim yaa. Ben varya sevdiğim bir sey olsun doyduysam 2 dk durur durur onu bitirene kadar yerim zorlarım sıkıştırırım mideme. Keşke bende öyle olsaydım ya.
yok böylesi de iyi değil.benim boyum 1,65 kilom 43.
lise dönemlerimde 53 kiloydum.üniversiteye geldim 1 yılda 39 kiloya düştüm.hem de tüm tahlillerim yapıldı hiç bir sağlık sorunum yoktu.şuan 43 kiloyum hedefim 50.
50 nin 1 kilo üzerine bile çıkmak istemem.

Bende istemem Bir ineyimde bende cıkmıcam bidaha

sizin çok mu fazlanız var. kilo? boy?
biraz birlikte takılalım bakalım sizin mi bana baktıkça iştahınız kaçacak,yoksa benim mi size baktıkça iştahım açılacak

Evet en az 20 kg vermem gerekiyor 157 boy 68 kilo
Benim iştahımın kaçması mumkun değil ya yemek yemek benim için zevk resmen butun gun hiç dinlemeden yiyebilirim
Ama şimdi diyetteyim az yemeye calısıyorum. kesin benim diyet diye yediklerim bile senin yediklerinden fazladır
Konu dışından banlanmayalımda aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…