- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
-
- Konu Sahibi quantumkizi
ama bir de işin şu kısmı var.
doktora gittiniz mi?ben gittim.bende sağlık açısından tek bir problem yok.
hatta diyetisyene de gittim.bir ayda 2 kilo aldım ama devam edemedim.
Böyle derdim olsa her gece hamburger pizza yerim.
Cnm bnde eskiden cook zayiftim. Bisuru kan haplari vitaminler balik yagi haplari fln kullandm fayda etmedi. Lise sonda 45 kiloydum. 1 yil boyunca sabahlari ac karnina kuru incirin icine bir kasik anason tohumu koyup yedim ve 10 kilo aldm. Hala 55 kiloyum. :) tabi hemen biraktm kilo alinca fzla ileri gtmemek icin. Insallah ise yarar. Aktardan alip bi deneyin isterseniz ucuz seyler hemde bitkisel. Bisey kaybetmezsin yani :)
Böyle derdim olsa her gece hamburger pizza yerim.
Durumunuz zormuz gecmis olsun. Yemek yemegi bile unutuyorum cogu zaman. Herkes yogunluktan kilo alir ben yemek hemeye firsat bulamiyorum. Oyle bir durumum olsa daha da zorlanirdim. Biraz daha cabalayip en zonunda gidicem bende doktora.ins. asarsiniz bu sorunu yAsam standartiniza gore diyetinizi ayarlayabilirsinizKendimi bildim bileli hep zayıfım.Kilo hiç almayıp ama çabucak kilo veririm.gel zaman git zaman şuan 28 yaşındayım hala 45 kiloyum.bu yaşıma kadar ne diyetisyenler ne doktorlara gözüktüm.Bana mısın demedi.Hatta yandan bakınca bildiğin ince düz bir çizgi görüntüsü var sadece,ne popo ne göğüs hiç bir şey yok :))
hep metabolizmamın hızlı çalıştığını söyledi doktorlar.Ancak en son gittiğim doktorum bağırsaklarımda gluten isimli bir proteinin alerjisinden kaynaklı emilim bozukluğunun olduğunu tespit etti.Yani ben ne kadar yararlı ve kilo aldırıcı şeyler yesem de bağırsaklarım emilim görevini gerçekleştirmediği için yediklerim bana yaramıyor muş.ömür boyu glutensiz diyete başlamam gerektiğini, eğer dikkat etmezsem sonucunun geri dönüşü olmayan hastalıklara yol açacağını söyledi.
ama bu diyeti yaşam standartına göre ayarlamak çok zor geliyor bana.Hala kendimi hazırlayamadım bu glutensiz diyete.
velhasıl sözün kısası,iyi bir hekime görün.baştan aşağı incelensin sebebi neymiş öğren.ona göre hareket et.
sağlıklı günlere...
Bende oyleyim tatLi cok aramam . Yemek aliskanligida bir suredegisiyor canim cekmedigi zoraki oldugu icin tekrar eskiye donuyorum.herkes evlenince kilo alirsin diyor ama cocugum bile olmaya bilie bu kiloyla diyende var. Umarim bende sizin gibi zamanla alirimBen de evlenmeden önce kemik torbası gibiydim. Zayıflık her zaman o kadar da iyi değil giydiğini doldursun istiyor insan. Evlenince birkaç kilo aldım. Çocuktan sonra birkaç kilo daha. Oldu sana +10 ama hiç diyet yapmayı düşünmedim halimden memnunum. Hamileliğimi saymazsak hep iki kilo aldım verdim son kilom sabit kaldı. Ben saat üç dört gibi yiyince akşam yemek yeme ihtiyacı duymuyorum pek. Tatlıyla da aram yoktur. Muhtemelen ondan almıyorum. Belki yemek alışkanlıklarını değiştirirsen alabilirsin. Tabi sağlık açısından başka bir problemin yoksa.
birde benim metobolizmam çok hızlı..fazla hızlıyok mu durdurmanın bi yolu.Şöyle 3 günde bir fln wc ye çıksam süper olcak
Bende oyleyim tatLi cok aramam . Yemek aliskanligida bir suredegisiyor canim cekmedigi zoraki oldugu icin tekrar eskiye donuyorum.herkes evlenince kilo alirsin diyor ama cocugum bile olmaya bilie bu kiloyla diyende var. Umarim bende sizin gibi zamanla alirim
Ne alakası var canım çocukla. Ben yaptım gayet de oldu :) Sen kulak asma etrafına. Göğsün küçük zayıfsın sütün olmaz dediler. Allah sanki onlara cevap olsun diye bir süt verdi ki şarıl şarıl akıyordu. Kızım da oldukça tombişti. Boşver onları.Bende oyleyim tatLi cok aramam . Yemek aliskanligida bir suredegisiyor canim cekmedigi zoraki oldugu icin tekrar eskiye donuyorum.herkes evlenince kilo alirsin diyor ama cocugum bile olmaya bilie bu kiloyla diyende var. Umarim bende sizin gibi zamanla alirim
Aynen ya. Surekli wcdeyim. Az bisey yiyorjm zaten hemen gidiveriyor o da
Evet Ben popomu kaldırmak için başlamıştım 39a düşünce kas mas kalmadı pudıng gibiydi şimdi popom kalktı inanamıyorum kas oldu protein işe yarıyor ama protein yemek yersen yarıyorEvet evet spor da kesinlikle iyi oluyor. Yağ olmadığı için direk kas yapıyorsun ve kilo alıyorsun.