kilosuzluk sorunsali

benim iş arkadaşımda sizin boylarda ve 48 kilo idi ama aşırı zayıf duruyordu ve midesi almıyordu hiç bir şeyi
doktora gitti ve midesinde yara oldugunu ve tedavi olmassa kansere döneceğini öğrendi günde 6 ilaç içiyordu bence bir doktora görünün umarım kötü bir şey çıkmaz

doktora gittin mi ? belki kilo almanı engelleyen bir durum vardır. kalorili şeyleri tercih et.böylece az da yesen, çok kalori alırsın. multivitaminler,besin destekleri falan da olabilir

pirinç pilavı bana 2 kilo aldırdı..ben de 1.70 48 kiloydum şuan 50 oldum..ama süreç 2 ay falan sürdü..akşam pirinç pilavı öğlen pirinç pilavı yatmadan önce pirinç pilavı normalde hiç ekmek yiyemiyordum kahvaltıda 2 dilim falandı pirinç pilavıyla açığı kapattım.

diyetisyen bana da vermişti pirinç pilavı.
öğle yemeğinde sekiz kaşık,akşam yemeğinde sekiz kaşık.gerçekten kilo aldırıyor

ben de 167yim .ne zayıfım deyip duruyodum senin gibi 53 kiloyken stresten oldum 61 kilo

spor yapmak zayıf bir insanın iştahını açıyormuş.bir de vitamin takviyesi deneyebilirsiniz.GNC nin balık yağları var.düzenli kullanırsanız işe yarar

aynı durumdayız 57 kilo olsam harika olacak ama iştahsızlık çok fazla. bişeyi kafama taksam günlerce yemek yiyemiyorum.

Butun yorumlari okudum tesekkurler. Firsat bulupta yazamadim kusuruma bakmayin. Saglik sorunum oldugunu hic dusunmedim cunku dogdugumdan beri boyleyim. Annem abllam kiz kardesim hepimiz boyleyiz. Annem benim boyumda en son 55 kiloydu.yemek yer istahlidir ama . olsam olsam en fazla 55 i gorurum gibi geliyor O da zor. Cici bebeye basladim bugun gayet istahliyim.son bi kac gundur hic yiyesim yoktu simdi yiyorum.havalar serinledi ondan belki. aksamlari sutle 20 adet cicibeyi yiyecegim. Sabahlarida sutle bal.gun icinde normal ogunume devam ederim.abur cubur cok nadircekiyor canim. Balik haplari ve vitaminler kucukugumden beri kullandigim seyler zaten. bi kac ay kilomu gozlemleyip bu sekilde devam etmeyi dusunuyorum. kuru inciride deniycem sevmesemde baska tavsiyeleride uygulamaya hazirim. Bir fark olmazsa doktora gidicem. Hep beraber alalim su kilolari

Benim boyumda 170 ve 45 kiloyum şuan. Üstelik bir hamilelik geçirdim. 42 kiloyla hamile kaldım. Tam 30 kilo aldım. Şuan bebeğim yaşına girmek üzere. O 30 kilodan geriye sadece 3 kilo kaldı.
İnsanlar çırpınıyolar benim bu verdiğim kiloyu vermek için. Benden nasıl gitti ben hiç anlamadım.
Bu durumdan sonrada artık kiloyla ilgili ümidimi kesmiş durumdayım. Yemek yemeyi sevmiyorum. İştahımı açabilecek her türlü şeyi denedim. Doktorlar ilaçlar karışımlar vs. Ama sonuç sıfır. Hamileyken de öyle bir iştahım açıldı ki. Bir oturuşta bi kilo baklava yediğimi bilirim. Gece 2 kez kalkıp yemek yerdim falan. Üstelik ilk 5 ay bulantıdan dolayı hiç bişey yiyemedim. Son 4 ayda bu iştahla tam 30 kilo aldım.
Seviniyodum epey bi. Birazını veririm gerisi bana kaldın diye ama yok olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…