- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Benim boyum 1.65 kilom 53 normal ama 3 5 kilo daha almak isterdim hep. ben çok çabuk kilo alıp çabuk veren biriyim. bu forumda bebe bisküvisi ile kilo alma diye bir konu var oraya baktım denemekte fayda var dedim 2 haftadır gece yatmadan önce bebe bisküvisiyle mama yapıp yiyorum 3 kilo aldım tavsiye ederim
Onu bende denedim ama cok tok tutuyor onu yiyince birsey yiyemiyorum zorlayinca yemekten sogudum daha cok. Tekrar denemeliyim sanirimBenim boyum 1.65 kilom 53 normal ama 3 5 kilo daha almak isterdim hep. ben çok çabuk kilo alıp çabuk veren biriyim. bu forumda bebe bisküvisi ile kilo alma diye bir konu var oraya baktım denemekte fayda var dedim 2 haftadır gece yatmadan önce bebe bisküvisiyle mama yapıp yiyorum 3 kilo aldım tavsiye ederim
evet aldım dene bence işe yarar belkivaay aldın mı..bende mi yapsam.
Ben tam tersi akşam yemeğini yiyorum. gece tam yatacağım zaman büyük bir kase bebe bisküvili mama yiyorum uyuyorum sabah uyandığımda karnım gurulduyor aç uyanıyorumOnu bende denedim ama cok tok tutuyor onu yiyince birsey yiyemiyorum zorlayinca yemekten sogudum daha cok. Tekrar denemeliyim sanirim
Kullandim bi donem ama oyle bi etkisi olmadi bendeVitamin almayi düsünüyör musun? Saglikci degilim ve sadece bende mi etki yapti bilmiyorum ama B vitamini alinca kilo aliyordum. Istahim aciliyordu. B12 vitamini.
Onu bende denedim ama cok tok tutuyor onu yiyince birsey yiyemiyorum zorlayinca yemekten sogudum daha cok. Tekrar denemeliyim sanirim
gece yatarken yiyelim ozaman sıkıntı olmaz..hatta gel bu gece başlayalım.
gece yatarken yiyelim ozaman sıkıntı olmaz..hatta gel bu gece başlayalım.
hadi başlayalım,ben de varım..
Onun haricinde neler yenildiginede bagli bence. Benim gunluk yemek tuketimim 1500 kaloriyi asla gecmez daha az olur fazlasi olmaz. Banada etkiedermi acaba
ama bir de işin şu kısmı var.tm bugün alıyoruz marketten..hadi inş alırız 3- 5 kilo bişey