kilosuzluk sorunsali

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
Merhaba yine yeni bir soru umla karsinizdayim kk uyeleri.Son konu daki sorunumu her birinizin tavsiyeleriyle hallettim cok sagolun.
Suanki sorunum kilom. Cogunlugun aksine benim sorunum kilomun fazla olmasi degil cok az olmasi. 170 boyundayim ve 43 kiloyum. Sorun etmemeye calisarak kilo almayacalisiyordum ama basaramadim. istahimda sorun yoktu normal sekilde yiyordum ama bu aralar aclik hissetsem bile yemek yiyemiyorum midem Bulaniyor hemen kilo vermeye basladim. durum boyle olunca korkmaya daha da basladim. Hayatim haraketli yurumeyi cok severim ama artik ona da enerjim kalmadi. Fizik olarak zaten bu zayiflik sagliksiz gosteriyor beni. Tek sorun ettigim goruntumdu cunku dinc hissediyordum kendimi cok sık hasta olmazdim ama artik sagligim icin endiseliyim. sadece sut ve pekmez falan yiyebiliyorum zorla. Onceden yerdim o yuzden gerekli vitamini bunyem karsiliyordu sanirim zayiflik sorun degildi ama birseye canimi sıktigimda da hemen yemeden icmeden kesiliyorum, sorun cozuldu ama hala yemek yiyemiyorum. Ona ragmen surekli afedersiniz tuvaletteyim. Ne yiyorumda sindiriyorum ki diyorum kendi kendime.Artik istikrarli bir sekilde 6-8 kilo olmak istiyorum. istahli ve saglikli kiloda bayanlara cok ozeniyorum.

bende kilo almak istiyorum biraz ama olmuyo...biraz canım sıkılsın lokma atmam ağzıma..kimisi de moralii bozukken yemeğe sarıyo ne güzel..

Benim boyum 1.65 kilom 53 normal ama 3 5 kilo daha almak isterdim hep. ben çok çabuk kilo alıp çabuk veren biriyim. bu forumda bebe bisküvisi ile kilo alma diye bir konu var oraya baktım denemekte fayda var dedim 2 haftadır gece yatmadan önce bebe bisküvisiyle mama yapıp yiyorum 3 kilo aldım tavsiye ederim

vaay aldın mı..bende mi yapsam.

Onu bende denedim ama cok tok tutuyor onu yiyince birsey yiyemiyorum zorlayinca yemekten sogudum daha cok. Tekrar denemeliyim sanirim

Vitamin almayi düsünüyör musun? Saglikci degilim ve sadece bende mi etki yapti bilmiyorum ama B vitamini alinca kilo aliyordum. Istahim aciliyordu. B12 vitamini.

Onu bende denedim ama cok tok tutuyor onu yiyince birsey yiyemiyorum zorlayinca yemekten sogudum daha cok. Tekrar denemeliyim sanirim
Ben tam tersi akşam yemeğini yiyorum. gece tam yatacağım zaman büyük bir kase bebe bisküvili mama yiyorum uyuyorum sabah uyandığımda karnım gurulduyor aç uyanıyorum

Cnm bnde eskiden cook zayiftim. Bisuru kan haplari vitaminler balik yagi haplari fln kullandm fayda etmedi. Lise sonda 45 kiloydum. 1 yil boyunca sabahlari ac karnina kuru incirin icine bir kasik anason tohumu koyup yedim ve 10 kilo aldm. Hala 55 kiloyum. :) tabi hemen biraktm kilo alinca fzla ileri gtmemek icin. Insallah ise yarar. Aktardan alip bi deneyin isterseniz ucuz seyler hemde bitkisel. Bisey kaybetmezsin yani :)

Muz, süt, badem, fındık, fıstık, pekmez aklıma gelen kilo aldırıcı ve sağlıklı şeyler.

Güzel olan ne varsa kalorisi yüksek zaten ya . Ay Torkunun bir bisküvisi var, aklıma geldi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…