kilosuzluk sorunsali

Allah'ım kilo almak isteyenlere çok şaşırıyorum.. Allah kimine fazla kilo veriyor kimine de zayıflık.. Markete gittiğinde çikolata, cips.. nutella.. öyle güzel şeylerden alıcaksın.. madem kilo almak istiyorsan.. Oturucaksın filmin karşına hem izliyceksin hem yiyip içiceksin.. Sonra bak nası kilo alınıyor.. Gerçi metabolizma işi bu kiminin çok çalışır kimin az.. Ama dediklerimi alıp yersen kilo alırsını sanıyorum.

Bazılarında oluyo bazılarında olmuyo diye biliyorum bi haberde okumustum bi adam karın agrisiyla doktora gitmiş bi bakmislar uultrason da bagirsak karın falan kurt dolu

ay çok korkunç.bende internette gördüm videodan.midem kalktı bende varsa eğer çok korkarım.

Evi abur cuburla dolduruyorsun ama iki lokmadan sonra tikaniyorsun... Cikolata cips almakta sikinti yok yani...

ay çok korkunç.bende internette gördüm videodan.midem kalktı bende varsa eğer çok korkarım.

Sen bi görün yine doktora canm değerlerine baktir vitamin depoların boş olabilir diyetisyene git en güzeli bünye meselesi ben de herseyden yer yer kilo almazdm insanlar imreniyodu hamilelik te aldm bakalım kalacak mi bendede

O ilaci benim psikolojik durumuma gore verdi yani verdigi ilac sismanlama hapi degil antidepresandi. Belki sizin sorunuza baska bir tedavi gerekiyor. Ya ters teperse?
r...n böyle bir hapmı
bende kilo almak için kullamıştım bu hapı
banada doctor vermişti psikolojik diye
ama ne yediriyordu ya

aynı şeye denk geliyor zayıflayınca kilotlar bile bol geliyor
en çok buna sinir olurdum zaten
bir kilot insana büyük gelirmi ya kırış kırış toplanıyordu
Zayıfım ama çok şükür o kadar değil :) Vardır ya bedenleri olmadı çocuk kilotları falan

Zayıfım ama çok şükür o kadar değil :) Vardır ya bedenleri olmadı çocuk kilotları falan
var kııss vallahi iki tane mecburiyetten almıştım hırvatistanda
benim bedene hepsi büyük geliyordu toplanıyor
10 veya 12 yaş aldım takımdıda üstüde kolsuz bady
ne güzel sıkı sıkı tutyordu pamuktan
sonra alt kattaki komşunun iki çocuğu var
benim üzerimde bady gördü aaaa benimkilerdede var bundan dedi
bozuntuya vermedimyada o vermedi

Ilac adi veremem. Bu konuyu doktorla konusmalisiniz.
Kullanmak için sormadım canım sadece hangi gruptan ilaç kullandığını merak ettim psikolojik mi acaba diye.Kilo alamamanın psikolojik olduğunu soylemişsin yalnış okumadıysam bende psikolojik bir kaç ilaç kullanıyorum çünkü..Ben ilaçtan mı yoksa doğal yoldan mı bilmiyorum ama bir kaç kilo aldım.Yani sormamdaki asıl amaç kilo aldıysan eğer benim kullandığım ilaçlardan kullanıp kullanmadığını anlamaktı.

Malesef tatlım dediğinle alakası yok tamamen bünye meselesi. Bu dünyada benim kadar cips, çikolata ve envayi çeşit abur cubur tüketen yoktur ama 1.70 boyunda 50 kiloyum. Senelerdir aynı kilodayım ne iniyorum ne çıkıyorum. Çok şükür göğüs ve popom olduğu için fiziğim hoş görünüyor tahta gibi değilim bu yüzden de dert etmiyorum. Ama birkaç kilo daha alsam hoş olabilirdi sanırım. Her gece yediğim paket paket cips ve çikolatalar benim tip bünyelerde kiloya çevrilmiyor yani :)

Off fena olmuş sanki :) benimde kardesim var 8 yaşında bel olculerimiz ayni neredeyse :)

Bende gün boyunca yiyorum gece uyaninca bişeyler atıştıriyorum ama hiç kilo alamıyorum Bebegimi emziriyorum diyemi alamıyorum acaba

Ya keske ben yesem yesem sen alsan super olur oyle bi teknoloji cikarsa yahu bende ideal kilodaym ama cok zor zPtediyorm bircok konuda kendimi

Bunu bende biliyorum az bi sure deneyip biraktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…