kilosuzluk sorunsali

Evet en az 20 kg vermem gerekiyor 157 boy 68 kilo :rolleyes:
Benim iştahımın kaçması mumkun değil ya yemek yemek benim için zevk resmen butun gun hiç dinlemeden yiyebilirim
Ama şimdi diyetteyim az yemeye calısıyorum. kesin benim diyet diye yediklerim bile senin yediklerinden fazladır:KK53:
Konu dışından banlanmayalımda aman:KK48:
aman aman evet ban gelmeden hemen konuya döneyim.
sen bana diyette yediklerini söyle benim için yeterli olacak eminim :KK66:

ama dediğim gibi eğer keyifse yemek yemek zaten kilo alman kaçınılmaz.ama benim için çok ekstra bir iş.zaman kaybı gibi.

:KK48: yok böylesi de iyi değil.benim boyum 1,65 kilom 43.
lise dönemlerimde 53 kiloydum.üniversiteye geldim 1 yılda 39 kiloya düştüm.hem de tüm tahlillerim yapıldı hiç bir sağlık sorunum yoktu.şuan 43 kiloyum hedefim 50.
50 nin 1 kilo üzerine bile çıkmak istemem.

ben 1.65 boyundayım ve 50 kiloyum..ama zayıfım.istersin bence

1.67 - 48 kiloyum ben de tam ideal bence, siz zayıfmışsınız cidden, 50 iyi olur.
ben mutfağın önünden geçerken kilo alan tiplerdenim biraz çabayla bu kiloyu koruyorum :)
gece geç saatte yemek her zaman kilo aldırır, karbonhidratlı herhangi bir şeyi gece geç saatte yiyin.
gerekirse doktordan gıda takviyesi alın.

Canım o boya o kilo gerçekten azmış ama yapacakta pek birşey yok ben 1.50 bile değilim 38 kiloyum bildiğin çocuk gibiyim senin konunun görünce kendimi iyi bile gördüm. Lakiinnn tabi boya orantılı olarak kilo çok zayıf görünmese de pantolon bulamıyorum bedenime göre hep daraltıyorum deli oluyorum. Aynen dediğin gibi herkes en ufak yediği şeyden kilo alır ben yerim o an tartıda artış görürürüm tuvalete gider çıkar yine bakarım gitmiş bitmiş çok hareketli de değilim masa başındayım evde temizlik filan işte ama yemiyorum da pek zaten ara öğünlerde kuruyemişler, kahvaltılar da ballar pekmez kaymaklar yemek lazım ama yapmıyorum çok çeşit yiyemiyorum o da var yani yesem belki alırım ama yediğim zamanlarda da yok yani gebelik düşünüyorum tüp tedavim var tek taktığım kilom yiyemiyorum.

ben 1.65 boyundayım ve 50 kiloyum..ama zayıfım.istersin bence
yok istemem.çünkü ben diyetisyene de gittiğim de kas ve yağ oranıma baktı.hedef 50 dedi.
50 nin üzerine çıkmayacağız dedi.o yüzden istemem yani.
ama ben yine de diyetisyen tavsiye ediyorum size.ben aslında memnundum ama devam edemedim.o listeyi uygulamak çok zor geldi.çünkü sürekli midene bişeyler tıkıştırıyosun.insan acıkmıyor o kadar ara öğün olunca.ana öğüne yer kalmıyor.
ama gidin bence.en azında yağ kas oranınıza baktırın

Ben 150 boyindayim ve 20 yasimda 34 kiloya kadar dusmustum. Vucudumda hic bir sikinti cikmadi. Psikolojikmis. Tedavi gordum ve ilaca basladim. 2 ay sonra 34 kilodan 50 kiloya kadar ciktim. Ilaci biraktim suan 40 - 45 araliginda geziyorum ama bu kilom bile cok iyi. Boyum kisa zaten daha fazlasi tombilik gosteriyor.

Psikolojik olma ihtimalini dusunun.

1.67 - 48 kiloyum ben de tam ideal bence, siz zayıfmışsınız cidden, 50 iyi olur.
ben mutfağın önünden geçerken kilo alan tiplerdenim biraz çabayla bu kiloyu koruyorum :)
gece geç saatte yemek her zaman kilo aldırır, karbonhidratlı herhangi bir şeyi gece geç saatte yiyin.
gerekirse doktordan gıda takviyesi alın.

allah allah..siz 1,67 boya 48 kilo normalseniz.ben 1.65 boya 50 kiloyla nie zayıfım böyle

yok istemem.çünkü ben diyetisyene de gittiğim de kas ve yağ oranıma baktı.hedef 50 dedi.
50 nin üzerine çıkmayacağız dedi.o yüzden istemem yani.
ama ben yine de diyetisyen tavsiye ediyorum size.ben aslında memnundum ama devam edemedim.o listeyi uygulamak çok zor geldi.çünkü sürekli midene bişeyler tıkıştırıyosun.insan acıkmıyor o kadar ara öğün olunca.ana öğüne yer kalmıyor.
ama gidin bence.en azında yağ kas oranınıza baktırın

özele mi gittiniz?

Canım o boya o kilo gerçekten azmış ama yapacakta pek birşey yok ben 1.50 bile değilim 38 kiloyum bildiğin çocuk gibiyim senin konunun görünce kendimi iyi bile gördüm. Lakiinnn tabi boya orantılı olarak kilo çok zayıf görünmese de pantolon bulamıyorum bedenime göre hep daraltıyorum deli oluyorum. Aynen dediğin gibi herkes en ufak yediği şeyden kilo alır ben yerim o an tartıda artış görürürüm tuvalete gider çıkar yine bakarım gitmiş bitmiş çok hareketli de değilim masa başındayım evde temizlik filan işte ama yemiyorum da pek zaten ara öğünlerde kuruyemişler, kahvaltılar da ballar pekmez kaymaklar yemek lazım ama yapmıyorum çok çeşit yiyemiyorum o da var yani yesem belki alırım ama yediğim zamanlarda da yok yani gebelik düşünüyorum tüp tedavim var tek taktığım kilom yiyemiyorum.

Ben de sirf giyim sikintisi yuzunden dikis kursuna gittim. Mesela pantolon aliyorum yok beli daralt yok pacayi kisalt. Sifirdan dikince daha az ugrasiyorum hic degilse modeli bozulmuyor. Yada bluz tunik vs. aliyorum omuzlari genis geliyor bana.

bende bu konuya takmıstım bugun.. insgt. da herballife la ıletısıme gectım. bıkac paket onerdıler ama kullanan varmı..
bende yeme ıcmeyle alamıyorum kılo damardan bişiler almam lazım hatta mumkunse bayrama bıngıl bıngıl olmalıyım.. :KK54:

peki hangi hastane öğrenebilirmiyim.ben istanbuldayım
yasak mı bilmiyorum isim vermek ama ben bursadayım.jimer e gittim.
mükemmel bir doktor.ayrıca evde bulunmayan hiçbirşeyi listeye koymuyor.ne yiyosun diye soruyor mesela.listeyi ona göre ayarlıyor.çalışıyorsan ona göre düzen yapıyor.mesela liste de bir yiyecek var ve sen yiyemiyorsun.sana birkaç seçenek sunuyor peki bunlardan hangisini yiyebiliyorsun diyor ona göre düzenliyor listeyi.sevmediğin hiçbir şeyi yemek zorunda kalmıyorsun.ona eş değer sevdiğin birşeyle hemen değiştiriyor.

bende bu konuya takmıstım bugun.. insgt. da herballife la ıletısıme gectım. bıkac paket onerdıler ama kullanan varmı..
bende yeme ıcmeyle alamıyorum kılo damardan bişiler almam lazım hatta mumkunse bayrama bıngıl bıngıl olmalıyım.. :KK54:
ben işe yaramadığını duydum ama yine de siz bilirsiniz.tahlil falan yaptırdınız mı?

bende baktım netten yarıyo dıyen var yaramıyo dıyen var.. shake ler , vıtamınler vsvs. 180 tl aylık paket ortalama..
kıyamadım da kafam cok karıstı..
ama o yorumları kimin yazdığını bilmiyoruz ki.onlarca çalışanı var o firmanın.ben o yüzden çok tereddüt ediyorum böyle şeylerde.

Sabah kahvaltisini erken yaparsaniz 8,8 bucuk muhakkak acikir yersiniz..aralardada kalorili, kuruyemis, tatli matli atistirdiniz mi 2 ay sonra ben bu kilolari nasil vericem dersiniz..

X